HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

CoverArt!

<< < (336/381) > >>

Sepi:
Dark Horse megjelenések a héten:

Buffy the Vampire Slayer Season 8: #3:

Variant Cover

City of Others #2:

Hellboy: Darkness Calls #1:

Star Wars: Knights of the Old Republic #16:

Star Wars: Legacy #11:

IDW Publishing megjelenések a héten:

Transformers: Movie Prequel #4:

Transformers: Escalation #6:

Cover B

Scarface: Scarred for Life #5:

Cover RI

D'Airain Aventure #2:

Cover B
Cover C

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---Nem csináltak MJ-ből szuperhőst, csak a mostani történetekben Peter két lány szerelme között örlődik. Az egyik MJ és a másik pedig az a lány akit a borítón láthatsz (ha jól emlékszem Firestar-nak hívják).
--- Idézet vége ---
Ja tényleg, még van is itt a Hzs-n egy pókos sztori, amiben ő is szerepel. Azért volt olyan ismerős a jelmeze. Én meg a Vöröses haj miatt kapásból összekevertem Mj-vel!

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Kösz Sepi! Nekem ebből a csomagból a Szellemlovas boritója tetzstett a legjobban, második hely Ms. Marvel-é
--- Idézet vége ---
Szivesen. Nekem is a Ghost Rider tetszett a legjobban, és az is biztos, hogy a Ms Marvel borító rajzai mostanában messze a legjobbak az egész Marvel kiadványokat nézve. Sajnos kár, hogy már belül nem ugyanezek a rajzok köszönnek vissza, pedig biztos, hogy sokkal jobban elviselné az ember a mostani Ms Marvelt.

--- Idézetet írta: galamb ---Viszont az is érdekes, hogy ezek szerint a SM Loves-ban szuperhőst csináltak a csajból?!
--- Idézet vége ---
Nem csináltak MJ-ből szuperhőst, csak a mostani történetekben Peter két lány szerelme között örlődik. Az egyik MJ és a másik pedig az a lány akit a borítón láthatsz (ha jól emlékszem Firestar-nak hívják).

Galamb:
Kösz Sepi! Nekem ebből a csomagból a Szellemlovas boritója tetzstett a legjobban, második hely Ms. Marvel-é, viszont a Sensational SM boritóján a Peter nyakába kapaszkodó MJ szwsz bűn ronda  ! Viszont az is érdekes, hogy ezek szerint a SM Loves-ban szuperhőst csináltak a csajból?!
 Aztán jó újra látni Mister Ash-t, ahhogy ezúttal Marvel zombikat kaszaból, érdekes egy Crossover...szerűség.

Sepi:
Eltelt egy újabb hét, és itt vannak a Marvel megjelenései:

ALL-NEW OFFICIAL HANDBOOK OF THE MARVEL UNIVERSE A TO Z: UPDATE #2:

DARK TOWER: THE GUNSLINGER BORN #4:

FRIENDLY NEIGHBORHOOD SPIDER-MAN #20:

GHOST RIDER: TRAIL OF TEARS #4:

INCREDIBLE HULK #106:

IRON MAN #17:

MARVEL ADVENTURES SPIDER-MAN #27:

MARVEL ZOMBIES/ARMY OF DARKNESS #3:

MS. MARVEL #15:

OMEGA FLIGHT #2: