Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 215691 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #422 Dátum: 2007. Február 02., 12:04:10 »
galamb: Íme a vezeklésed: olvass el 3 X-Ment, és 5 Rozsomákot. Lehet papír és honosítás is. Így bocsánatot nyerhetsz.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #421 Dátum: 2007. Február 01., 20:42:30 »
Ááá! Csak Jack beszélt belőled  , sok hülyeséget tud néha mondatni az emberrel.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #420 Dátum: 2007. Február 01., 20:33:51 »
Gyerekek, tegnap megittam két sert, és egy J. Danielst, és utána FARKASNAK HÍVTAM ROZSIT!  Nem vagyok méltó erre a fórumra!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #419 Dátum: 2007. Február 01., 14:20:14 »
Szilveszter óta én sem voltam sehol tegnapig. De nem történt semmi vicces. Öcsémmel beszélgettünk a Dűne és a Warhammer 40000 regények hasonlóságairól és külömbségeiről.
Az új bannerek tényleg ütősek.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #418 Dátum: 2007. Február 01., 13:00:51 »
legyetek Fényivók Gyülekezete, vagy ha mindenképpen "humoros" mozaikszót akartok, akkor a Gyülekezet helyett legyen Közösség, és írjatok valamit utána a betűvel.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #417 Dátum: 2007. Január 31., 22:17:24 »
Nagyon faszák a bannerek srácok!      
Majd egy nevet kitalálunk!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #416 Dátum: 2007. Január 31., 19:30:18 »
Csak most láttam ezt a banneres dolgot, úgyhogy futtában össze is rittyentettem egyet...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #415 Dátum: 2007. Január 31., 18:22:09 »
Addig is amíg nem találunk ki valamit jó kis nevet, itt van egy kis finomított változat. A szlogent pedig Gabe-nek köszönhetjük.  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #414 Dátum: 2007. Január 31., 17:43:55 »
Pepo is említette lejjebb pár postal, valamint az Inkvizitor.hu fórumán is beszélgettek erről.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #413 Dátum: 2007. Január 31., 17:43:40 »
Idézetet írta: Gabe
A FASz elnevezéssel az a baj, hogy már le van copyrightolva, máshol már használják  .  Éppen ezért mást kell kitalálnunk. De kár hogy Punkológust megint nélkülöznünk kell
Az bizony tényleg baj, hogy Punkológus nincs itt  . De akkor írjunk ki egy másik házi pályázatot arra, hogy mi legyen a neve a kis klubunknak. Nekem most hirtelen nem jut eszembe semmi frappáns.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #412 Dátum: 2007. Január 31., 17:37:58 »
Tényleg hol van?
 De ez a banner tényleg f@sza  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #411 Dátum: 2007. Január 31., 17:34:17 »
Hát te beteg vagy, persze jó értelemben véve...    Johny Walker Tony Starkar karöltve ROFLOL!!!

A FASz elnevezéssel az a baj, hogy már le van copyrightolva, máshol már használják  .  Éppen ezért mást kell kitalálnunk. De kár hogy Punkológust megint nélkülöznünk kel l

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #410 Dátum: 2007. Január 31., 17:13:41 »
El is készültem vele gyorsan, tessék az első hivatalos FASz banner:  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #409 Dátum: 2007. Január 31., 16:58:10 »
Én is gondoltam rá, de megfordult a fejemben egy amolyan klub-kártya kivitelezése  . Simán lehet házilag is gyártani, csak lamináltatni kell a végén a könyvkötőnél. (vagy hogyhívják a fóliázást) Milyen kemény volna, 20 % kedvezmény meg egyéb nyalánkságok a kocsmákban  .

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #408 Dátum: 2007. Január 31., 16:45:22 »
Maradhat a Fiatal Alkoholisták a név, csak Tony legyen a klub arca  . Majd holnap lehet, hogy készítek valami kis bannert is hozzá, csak meg kell találnom azt a képet amikor Tony éppen a whisky felett görnyed.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #407 Dátum: 2007. Január 31., 16:34:48 »
Na jó, akkor "Tony Stark fan club" is lehet.  Szlogen:  "Pusztítsuk együtt az alkoholt!"
Persze jöhetnek az ötletek, majd megszavazzuk, aztán alakuló ivászatot meg megdumáljuk.  Megválaszuk az elnököt, meg mindent... persze ha lesz elég érdeklödő.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #406 Dátum: 2007. Január 31., 16:29:57 »
A francba, pedig úgy megnéztem volna egy olyan hsz-t is.  Na majd egyszer én fogok egy olyat begépelni.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #405 Dátum: 2007. Január 31., 16:19:16 »
Ááá...illuminált utáni állapotban...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #404 Dátum: 2007. Január 31., 16:08:25 »
Idézetet írta: pepo05
Húú lesz ne mulass. Majd akkor jönnek a besdzámolók...nyár végée, örülök, ha fogom tudni nyomkodni a billentyűket, mert remegni fog a kezem.
Ajaj. Előre félek milyen hsz-ek fognak majd születni tőled illuminált állapotban.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #403 Dátum: 2007. Január 31., 15:52:39 »
Más portálon már tagja vagyok a szövetségnek!  
Hjah, nekem érettségi mindjárt, legalább a lelkiismeretem miatt se megyek bulizni addig. Vagy nagyon ritkán...na de utánna. Húú lesz ne mulass. Majd akkor jönnek a besdzámolók...nyár végée, örülök, ha fogom tudni nyomkodni a billentyűket, mert remegni fog a kezem.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #402 Dátum: 2007. Január 31., 11:59:13 »
Idézetet írta: Gabe
Látom megvolt az értelme ennek a topiknak is: A banda úgytűnik hogy az utóbbi időben leszokott az alkoholról  .
Sajnos én böjtölök rendesen az utóbbi időben. Sokat kell melóznom és itt nem lehet zülleni. Ezért volt jó amikor még megvolt a kocsmám.  
Idézet
Na mindegy, ez is egy eredmény. Közben találtam egy jó elnevezést egy másik fórumon: FASz = Fiatal Alkoholisták Szövetsége.
Mennyire durva lenne már egy csoportot létrehozni a fórumon, és minden érdeklődö megkapná a lehetőséget a belépésre. Konkrétan ahol most Fórumlakó díszeleg, ott ezentúl "FASz tag" állna        

A tagság feltétele egy évben minimum egyszer megjelenni a szövetség többi tagjával egy kocsmában, ahol a sárga földig kell innia magát  . Mivel képregényes oldal vagyunk, így 2 lehetőség van a szövetség arcának a kijelölésére: Ms Marvel vagy pedig Vasember...  Milyen kemény toborzó szövegeket lehetne nyomatni velük
Vasembert a topik élére!  
Egész jó ez az elnevezés, csak nem tudom ki mennyire tolerálná, ha a szövetség rövidítése díszelegne a neve mellett  . Viszont az össznépi találkozó ötletét én támogatom. Neked lesz a legjobb Gabe, két feles és már alulról olvasod a képregényt a kocsmában.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #401 Dátum: 2007. Január 31., 11:52:49 »
Látom megvolt az értelme ennek a topiknak is: A banda úgytűnik hogy az utóbbi időben leszokott az alkoholról  .

Na mindegy, ez is egy eredmény. Közben találtam egy jó elnevezést egy másik fórumon: FASz = Fiatal Alkoholisták Szövetsége.
Mennyire durva lenne már egy csoportot létrehozni a fórumon, és minden érdeklődö megkapná a lehetőséget a belépésre. Konkrétan ahol most Fórumlakó díszeleg, ott ezentúl "FASz tag" állna        

A tagság feltétele egy évben minimum egyszer megjelenni a szövetség többi tagjával egy kocsmában, ahol a sárga földig kell innia magát  . Mivel képregényes oldal vagyunk, így 2 lehetőség van a szövetség arcának a kijelölésére: Ms Marvel vagy pedig Vasember...  Milyen kemény toborzó szövegeket lehetne nyomatni velük

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #400 Dátum: 2007. Január 26., 15:50:05 »
Nem vagyok bérgyilkos nyugi. Csak régen MAGUS-ban még volt egy dédelgetett fejvadászom és utánna kellet néznem bizonyos dolgoknak, hogy hiteles legyen a figura.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #399 Dátum: 2007. Január 25., 20:54:58 »
O-ó...

"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #398 Dátum: 2007. Január 25., 20:30:39 »
 Csak nem bérgyilkos vagy? Ez nagyon úgy hangzott... ööö... khm... szóval, izé... volna egy munkám számodra, a további részletek privátban...  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #397 Dátum: 2007. Január 25., 18:34:12 »
Egyszerű a megoldás. Egy jól iránzott gégeütés. Abból nem kel fel. Csak olyan helyen csináld ahol nincsenek sokan és vegyél fel kesztyűt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #396 Dátum: 2007. Január 25., 17:25:18 »
engem az idegesít a legjobban hogy t1ük fel tegnap eldurran az agyam rendesen és 1iknek betöröm az orrát , és t1ük fel feljelent...
a rendőrségen vagy bíróságon senkit se fog érdekeli hogy minket támadtak + csak a végeredmény: szegény cigány fiatalembernek a csunya fehérember eltörte azt a szépmetszésü orrát...
és a másik amiér paráztam ütni, mert ez a 2 arc mindig abban a kocsmában ül minden este ahol én + spanunk meló után hazajárunk és semmi kedvem midnen este rettegni hogy akkor most összevernek e vagy sem ...

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #395 Dátum: 2007. Január 25., 17:20:39 »
Elég szomorú, hogy itt tartunk. Spidáj, te meg vigyázz magadra lassan. De szerintem ne fogd vissza magad...én nekikmentem volna. Elég hamar bedurran az agyam, aztán nem tudom, hogy mit csinálok.

Egyébként a rendőrökről beszélhetnénk...vannak ott is normálisak, aki jogosan megadják az ilyen kis szarrágóknak ami jár, de van olyna is, akineke köcsögölhetnéke van, aztán gondolja, hogy letöri a szarvad, mert megteheti(szerinte).

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #394 Dátum: 2007. Január 25., 11:06:54 »
Velem is előfordult már hasonló, de általában messziről ki lehet már szúrni, ha "valamit" akarnak az embertől. Ilyen helyzetben a haverommal két dolgot csinálunk:

-vagy messziről kikerüljük őket,
-vagy ha nem 15-en vannak, akkor elöbb ütünk. Úgyis arra megy ki a játék, így legalább nem kell erőlködniük.

Szerencsére ilyen nagyon ritkán fordult elő eddig, igaz, nem hátrány, hogy a haverom már évek óta boxol.
Mondjuk szerencsésnek vallom magam, hogy az igazán kemény dolgokat eddig elkerültem, mert nagyon szar környéken lakom, és rengeteg itt a kissebbség, akik itt inkább majdnem többségnek számítanak, és ezek is inkább javarészt "ügyeskedésből" élnek  .

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #393 Dátum: 2007. Január 25., 09:58:16 »
Egyéni vélemény (mellesleg 1,70-el és 57 kg-vel labdába se rugok  ), de az ilyen és ehez hasonló szürkeállomány nélküli marháknak lehetne ismételten megnyitni egy javító nevelő munkatábor jellegű valamit, ahol felesleges energiáikat az ország jólétének építésére  fordíthatnák. Pfffhhhh....
Mindig felhúzom magam az ehez hasonló töténeteken. Ha meg a rendőr az ilyet (hozzáteszem jogosan) belegyalulja az aszfaltba még ő lesz az akit lecsuknak. Persze mindig az ilyenek pattognak a jogaikról, de hol az áldozat joga ?? (kedvencem Stallone Cobrájának idevágó jelenete a film elején)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 11:00:57 írta Troll »