HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (166/175) > >>

Sepi:
Hazánk keleti részén lehet kapni olyan jó kis ukrán paprikás vodkát is. Az sem gyenge.

pepo05:
Hát igen, a spic az odabasz rendesen. Erre én csak azt szoktam volt mondani, hogy kétszer éget: amikor lemegy és amikor visszajön.  
Mellesleg a chili-paprikából készült pálinka sem egy leányálom...

Punkológus:
Ha jól látom még nem eset szó az egyik nehézsúlyú alkoholról. Spic 80, egy feles belőle 500 Ft körül mozog, de ha megiszol utána egy sört, hamar a padlón találod magad egyik pillanatról a másikba, de az orvosi szeszből készített tojásos likőr sem gyenge. Mégis az örök favorit a 4/1-es vbk

freakdavE:
Az egyik régi haveronak egy időben mániája volt, hogy csak Stella-t ivott. Annyira megszokta, hogy egy házibuli előtti bevásárlásnál, csak úgy bepakolt a kosárba egy tucat üveggel.
A bulin mi mást ittunk, ő megy gurította le egymás után a Stella-kat.   Jól is érezte magát: táncolt, énekelt, csajozott. Aztán nekem feltűnt, hogy valami furcsa azokon a Stella-s sörösüvegeken, hát megnéztem az egyiket. Ez a jóember vett magának 12 alkoholmentes Stella Artois-t!!! De észre sem vette és berugott tőle.  
Mi meg a haverokkal fetrengtünk a röhögéstől.     Amikor felvilágosítottuk, hogy alkoholmentes sört vedelt egész éjjel, nem akarta elhinni. Aztán elolvasta a cimkét és leesett az álla.  
Az egyik üveget megtartottam emlékbe.
Tudományos körökben ezt hívják placebo-hatásnak. Kocsma-placebo.

Gabe:

--- Idézet ---sima fanta volt benne..
--- Idézet vége ---

Vagy méginkább meki-féle szörp, szódával...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése