HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Gabe:
VBK *arcpirulós-világászalados smiley*
Hát már csak kínjukban itták, de néhányan kiitták az összeset. Be nem rugtak tőlle mondjuk . Ennél rosszabb már csak egy másik században lévő drogos volt: ő mivel nem jutott hozzá az adagjához, teafilterből csavart magának spanglit . Nálla nem hatott, de a haverjainak azt hazudta hogy igazi, így azok hamarosan igencsak jól érezték magukat...
Punkológus:
VBK= VörösBoros Kóla
--- Idézet ---A Spic 80 meg miből lehet? Az már jóformán színtiszta alkholból kellene hogy álljon, ilyen hatáshoz.
--- Idézet vége ---
Hehe, az a 80 valami százalékot is jelöl tudtommal
--- Idézet ---sokan ráfanyalodtak az arcszeszre is
--- Idézet vége ---
Milyen eredménnyel? Az valami igazán fertelmes lehet, bár egyesek meg nyakalják a fagyállót is.
Gabe:
Mit jelent a VBK, Vodka Bor Kóla? Undorító egy élmény lehet. A Spic 80 meg miből lehet? Az már jóformán színtiszta alkholból kellene hogy álljon, ilyen hatáshoz.
Jut eszembe, a katonaságnál amikor nem kaptunk kimenőt egy ideig, sokan ráfanyalodtak az arcszeszre is .
Punkológus:
--- Idézet ---Hát igen, a spic az odabasz rendesen.
--- Idézet vége ---
Általában mikor az ember kikéri, akkor megfagy a hangulat a kocsmában, mindenki azt lesi, hogy ki a próbálkozó
--- Idézet ---chili-paprikából készült pálinka sem egy leányálom...
--- Idézet vége ---
Na az biztos. De meg sem közelíti azt amit egyszer én vedeltem gyanutlan módon. Ingyenes szabadtéri koncert, jó éjfél, világitás alig. Meglátom ismerősöm kezében a 2 literes műanyagpillét, kérek tőle, mert kinézet alapján fröccsnek gondoltam. Húzóra le is nyomtam egy decit, amikor rájöttem, hogy valami szörnyüséget iszok. Hosszas öklendezés után derült ki, hogy feles arányba kevert vodka és pálinka volt az.
pepo05:
Őőő...szerintem egyre gondolunk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése