HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Punkológus:
Hehe NEEEEEM!!! És mindent tagadok!
Egyébként tényleg nem, régen voltam elvadulva annyira...
talgaby:
--- Idézet ---Hát... most mondjam azt, hogy tudnék mesélni? "Szerencsére" csak az egyikröl, de akkor már tényleg lerombolnám a magamról sikeresen kialakított képet
--- Idézet vége ---
Hm, csak nem ez volt a magyarázat a nemrégiben tapasztalt hooosszas távolmaradásodra?
Punkológus:
Én azért hozzántenném, hogy az említett mennyiség csak egyszer fordult elő. Általában és főleg manapság kevesebbet iszom és már szinte mindig csak spicces állapotig jutattom magam, amit késöbb egész éjjel színten tartok.
--- Idézet ---Én az első liter után az előzetesben vagy a detoxban csücsülnék
--- Idézet vége ---
Hát... most mondjam azt, hogy tudnék mesélni? "Szerencsére" csak az egyikröl, de akkor már tényleg lerombolnám a magamról sikeresen kialakított képet
--- Idézet ---Most már viszont fokozottan érdekel a Prédikátor is, ilyen agymenésekből nem maradhatok ki én sem
--- Idézet vége ---
Menj be egy Alexandrába, vegyél 2800 Ft-ért egy Vertigo kiadványt. Benne van. Ez volt itten a reklám helye Egyébként még régebben a Spidertom és a Zsák honosította közösen.
Gabe:
Te jó ég...
Megtaláltam az évszázad bizniszét, egy képregényes kocsma formájában... belőlletek már egészen könnyen felvásárolhatnék egy kisebb méretű afrikai országot.
Én azt hittem hogy sok kólát iszom, de ti bőven túltesztek rajtam - alkoholban
pepo05:
--- Idézet ---Én az első liter után az előzetesben vagy a detoxban csücsülnék
--- Idézet vége ---
Dehogy csücsülnél...ez sokmindentől függ. Borból én eddig három üveggel bírtam meginni 2 óra alatt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése