HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
talgaby:
--- Idézet ---Nekem pedig egy "psychopata" cím kellene, de nem akarják kiosztani rám...
--- Idézet vége ---
A világ pszichopatái tiltakoztak, mikor ezt megtudták. Vmi olyasmit emlegettek, hogy azért náluk legalább vannak határok...
--- Idézet ---hír: Preacher vagy már volt róla szó?
--- Idézet vége ---
Nem itt, hanem a Kneten, de igen, már mondták.
Gabe:
Uhhh... 10 liter még kristályvízből sem semmi 3 óra alatt??? Már értem hová tüntél el olyan hosszú időre a múltkor... Én az első liter után az előzetesben vagy a detoxban csücsülnék
Ezek útán kijárok neked egy rangot, az tuti. Én sajna nem tudok adni.
Nekem pedig egy "psychopata" cím kellene, de nem akarják kiosztani rám...
+++++++++
Most már viszont fokozottan érdekel a Prédikátor is, ilyen agymenésekből nem maradhatok ki én sem .
+++++++++
szerk: egy kis jó (vagy rossz ?) hír: Preacher vagy már volt róla szó?
Punkológus:
Vigyázat! Durva szövegek! Biztos, ami biztos...
--- Idézet ---De ha jól sejtem azt belengi elég keményen a valásoság légköre, ami tőllem nagyon távol áll...
--- Idézet vége ---
Hát a vallásosság témaköre olyan szinten jön elő, mint... Isten egyszerüen megszökik a posztjáról mindjárt az első füzetben. A főszereplő, aki pap elindul felkutatni, hogy hogy a faszba képzeli ezt, ráadásul kap egy képességet, aminek az a neve: Isten Szava. Ha Isten Szavával szól, akkor végrehajtod a parancsot, amit mondott. Ez olyan színten működik a képregényben, hogy Baszd meg magad!!! -szólt a főhős a rendőrhöz. A következő kockában pedig az egyik mentős újságolja a másiknak, hogy a fickó levágta a saját farkát és tövig feldugta magának. A Prédikátor vallásossága kb ilyen színten van. Az író belfasti születésü és gyűlöli a kereszténységet
--- Idézet ---Egyébként nem szükségszerű versenyeztetni egymással a két füzetet, aztán győztest hirdetni és a másikat le se szarni.
--- Idézet vége ---
Nem is szoktam ezt csinálni, hisz nekem is nagyon bejön a Transmet, már lejebb írtam is miért, csak hozzáfűztem, hogy mi nem jött be belőle.
--- Idézet ---Kóla-por? Olyat még lehet kapni?
--- Idézet vége ---
Jaaaaaa és mocskosul undorítóan édes lötyött kapsz, hogyha borba öntöd, senki ne próbálja ki (Viszont nem érzed, hogy valami undorító bort vedelsz)
Sepi:
Kóla-por? Olyat még lehet kapni?
Majd az egyik offline börze utáni összeröffenésen kipróbáljuk. Úgyis rég ittam már békát.
Punkológus:
Ha hugyozhatok és van cigim, akkor meg tudok inni 10 liter fehérboros kólát egy ültő helyemben 3 óra alatt és utána még mindenre emlékszem, tudok beszélgetni (főleg moralizálni, gyűlölködni és társadalom ellen uszítani), normálisan menni. Most lehet, hogy leromboltam magamról egy képet, de túl jól hangzik ez a cím...
Ivott már valaki úgy fehér kannás bort, hogy beleöntött egy tasak kóla-port?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése