HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Sepi:
Annyira nem fontos. Most még gondolni sem tudok az alkoholra. Tegnap benyaltam egy üveg Jagert és egy üveg pezsgőt pár konyak meg bacardi-kóla társaságában. Most csak ásványvíz és punnyadás van.
Daredevil:
Gombás picsa? Ez nagyon durva. A bor-kóla-narancslé cuc se rossz. Úgy megfosat...
freakdavE:
Az egyik haverom kipróbálta a gyorsberúgást: Vattákat itatott át jó kis erős házipálesszal, és bedugta a füleibe. Üttött mint az állat. Mondjuk, ha nem a fürdőkádban csinálta volna, nem fulladt volna meg majdnem...
Sepi: a sör/barackpálinka koktél fantázianeve: gombás picsa Én először csak röhögtem a haveromon amikor benyögte, de megkóstolva tényleg gombára emlékeztető íze volt.
A pontos keverési arányra most nem emlékszem, de utánakérdezek, ha ki akarod próbálni.
Gabe:
--- Idézet ---6 punk, 2 rocker, 1 skin
--- Idézet vége ---
Ez elég kemény. Mifelénk egy ilyen összetételű társaság maximum csak verekedésnél találkozik. Rocker meg Skin még elmegy, de a Punkoktól rosszul vannak a bőrfejüek. (gondolom a "politikai" felfogás eltérősége miatt )
Ilyen szempontból jó helyen lakom, van több kocsma is nekik, meg ruhabolt (Ciánkáli - Antifashion shop - [az áraik a mennyekben, de van minden amit csak el tudtok képzelni az acélbetétestől kezdödően]) nameg a Pecsában (Petőfi Csarnok (15 perc séta innen)) is rendszeresen van valami koncert, meg a tökömtudja még mi minden. A lényeg, hogy ez itt nem periféria, pedig közép európa legnagyobb népsűrűségű területén lakom (Budapest, VII. ker.) és mégis van itt mindenféle összetételű társaság, és mindnek megvan a jól bejáratott helye. A saját közegükben tökéletesen elvan mindegyik társaság. (pár ilyen helyen jártam már, de többnyire nem fogadnak szívesen, mert egy egy ilyen politizálgatós beszélgetésben hamar ellent tudok mondani bárkinek - nekem is elég hülye a világfelfogásom )
A srác milyen piát nyomott fel magának? Egyébként szerintem az alkohol könyörtelenül égetheti a s**glyukát az embernek. (gondoljatok csak a brutál erős paprikára, ami kétszer is csíp: egyszer mikor bemegy, utána meg amikor kínkeservesen kiadod magadból ) Úgyhogy szvsz még így járt a legjobban.
szerk: jah, diannás cukorka... pedig a kúposat "kellene" valakinek kipróbálnia, hátha...
(ezesetben a Youtubera legyen szíves az a valaki fellökni az eseményről forgatott videót, hadd röhögjünk mi is )
Punkológus:
--- Idézet ---Akkor rosszul emlékeztem bocs. nekem se hatott.
--- Idézet vége ---
Vagy csak nem emlékszel rá
--- Idézet ---a végén már én is kezemben pálinkás-barackkal ordibáltam a Micimackó-átköltést, meg a klasszikus "Ne szívjál füvet"-t! Hát igen, sok mindent tanul az ember egy kis kirándulás alkalmával.
--- Idézet vége ---
Igen, tudományos kisérletek bizonyítják, hogy egy jó hangulathoz elengedhetetlen legalább egy Rózsaszín Pittbull album.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése