HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Schmatzy:
--- Idézetet írta: dr samson ---be leszek rúgva, mint csacsi
--- Idézet vége ---
Már ne is haragudj, de ez egy egyetemistától szokatlanul kulturált tagmondat volt.
Vagy csak mi vagyunk elfajzottak a Műegyetemen?
dr samson:
Srácok, ha esetleg hajnal 2-3 óra felé ellenálhatatlan vágyat éreznék majd a fórumozás után, akkor az azért lesz, mert ma esteb Történelem Szakestre megyek és be leszek rúgva, mint csacsi...Aztán majd holnap részletes beszámolót is kaphattok a dologról...
drbob:
Pred:Lehet hogy nem találtak titeket eléggé kultúráltnak
Emlékszem egy 'remek' filozófia zhmra enyhén megviselt állapotban: Arisztotelész metafizika, két igazságot tartalmazott a szoldi másfél oldalas irományom: Arisztotelész görög filozófus volt, és hogy a meta azt jelenti anyag. A többire megkaptam a jól megérdemelt egyesemet, bár a tanár a végére írt egy kis üzenetet, miszerint elég érdekesen közelítettem meg a témát, csak sajnos messze nem volt semmi köze az egésznek Arisztoteklész metafizikájához, az enyémről viszont annál többet elárul
Predash:
Ezeket szívesen elolvasnánk.
Én csak egyszer mentem be másnaposan suliba. Természetesen fantasztikus volt.
Egyébként a hétvégén eléb brutálisan kitoltottak engme és a társaságot, akivel voltam egy egész kultúrát kocsmából. Nem mondanám ezt, ha nem lenne így, de elég jogtalanul.
dr samson:
Odáig még nem süllyedtem, de ma a nyolckor kezdődő előadáson jegyzeteltem olyanokat, mint: munkanélküli szegély...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése