HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (13/175) > >>

dr samson:
Ja, ezek tök jók, meg már vagy 2 évvel ezelőtt, ha jól emlékszem Gabe is leírta őket a sztrájk topikba! De azért köszi újra!

Sepi:
Az alkoholtartalmú italok címkéin a cigaretták mintájára a következő feliratokat kellene elhelyezni:

Figyelem! Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig ez nem biztos!

Figyelem! Az alkohol fogyasztása a legfőbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta!

Figyelem! Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátait állandóan biztosítani próbálja a ragaszkodásáról!

Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja: tud énekelni!

Figyelem! Az alkohol fogyasztása elhiteti önnel, hogy az exbarátja/barátnője majd meghal az ön telefonhívásáért hajnali háromkor!

Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkező nem bármelyik tagjával!

Figyelem! Az alkohol hatására gondolhatja, hogy önnek misztikus kung-fu tudása van, minek következtében jól elláthatja mások baját!

Figyelem! Az alkohol hatására reggel az ágyban a másik oldalára fordulva valami nagyon ijesztőt láthat!

Figyelem! Az alkohol hatására azaz illúziója lehet, hogy ön okosabb, ügyesebb és sokkal szebb is bármely más embernél!

Figyelem! Az alkohol hatására az gondolhatja, hogy ön láthatatlan!

Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy az emberek önnel együtt nevetnek!

Figyelem! Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idő kontinuumban, minek hatására az idő szó szerint eltűnik!

Figyelem! Az alkohol terhességet okozhat!

Galamb:

--- Idézet ---ma 8-kor zh-t írok, de szerencsére elfelejtette a tanár
--- Idézet vége ---
Hehe, ezt a mázlit, nekem miért nincsenek ilyen tanáraim?  
 Jó mondjuk én sem panaszkodhatom, mert pénteken az egyetem környékére sem kell menni. Azt hittem ez szép, országos hagyomány.

dr samson:
No, meg volt a szakest, és bár a tavalyi jobb volt, de idén is sikerült beállnom, mint a gerely. Amit jónéhány ezer forintom is bánt...  Ami érdekes, hogy összefutottam a JATE-ban Pilcz Roli-val is, aki éjfélkor már szintén totál részeg volt, akartunk is csocsózni egyet, de aztán eltünt valahova. Egyébként kíváncsi lennék, hogy ma mennyit halad majd a Kalyber Joe 04-el...  
Egyébként úgy hajnal kettőkor már itthon voltam, mert úgy volt, hogy ma 8-kor zh-t írok, de szerencsére elfelejtette a tanár. Meg tök fura, hogy általában, ha be vagyok rúgva össze-vissza hülyeségeket álmodok, ehhez képest most kettőkor filmszakadás és már csak arra emlékszem, hogy csörög a telefon, hogy kelni kell.
És persze készültek képek is az estről, amiket azok, akik ismerik becsületes polgári nevemet és fent vannak iwiw ismerőseim között, láthatnak is majd. Egy kép biztos fent lesz, amire emlészem, hogy készült, de tavaly is utólag vagy 5 olyan kép felkerült a netre, amin rajta vagyok, de a mai napig fingom sincs, hogy miként kerültem én azokra...

dr samson:
A fórumon moderálom magam...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése