HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (128/175) > >>

Gabe:
Sepi: [off-- Vazze' neked sem fogok beszólni  ...  --on]

A volt haverom is egy hasonló jelenetet játszott el a vidámparkban, csak ő az előttelévők nyakába hányt a hullámvasúton...  

A kollégád elmondta a csajnak, hogy ő hányta le? Bár megértem ha inkább egy szót sem szólt  

raveon: nem volt az 3 km, csak párszáz méter. De a kapun bejutni sem egyszerű hullarészegen. Gyakorlatilag el kell(ett volna) játszani, hogy színjózan vagy.  Persze mikor hogy sikerült. Volt amikor teljesen átkutattak, -naná hogy megtaláltak nállam vagy 10db Playboyt... Ott kellett hagynom éjszakára az őrmesternek, hogy legyen mit olvasniuk  
Egyébként sok marhaságot csináltunk, de nem járatom le magam azzal, hogy a durvábbakat elmesélem...

raveon:

--- Idézetet írta: Gabe ---Csak díszmenetelős
--- Idézet vége ---

3 km-en keresztül? Az szép lehetett.

--- Idézetet írta: Sepi ---De ami az igazán csattanója a történetnek az az, hogy pár évvel később ez a haverom összejött egy lánnyal, aki egyszer elmesélte, hogy régen egy majálison valaki lehányta őt a lánchintáról....
--- Idézet vége ---

Ez olyan mintha a Shop Stop-ban mesélte volna valamelyik szereplő.

Volt olyanom is, hogy egy januári piálgatás után kábé hajnali háromkor elindultunk hazafelé. Miközben vártam a buszt egyre inkább elkezdtem fázni. Annyira remegett a lábam, hogy alig bírtam leállítani. Naakkor nagyon örültem, hogy végre hazaértem.

Viszont hallottam már ilyet, hogy valaki nem tudott felállni az asztaltól. Fel akart állni, hogy hazamegy, de egyszerüen képtelen rá.

Sepi:
Most már mesélek én is egy kicsit.
Az egyik kedvenc sztorimnak a főszereplője haverom volt. Majális volt, szépen öntögettünk a garatra már reggel 8-9 óra tájékán. A parkban ment a vursli ezerrel: lánchinta, dodgem, stb. Szóval ment a piálás, szép jó idő volt, csúszott a vodka rendesen lefele. Aztán dél felé csatlakoztak hozzánk akkori kollegám és felesége is. Addigra mi már jó spicces állapotban voltunk, de aztán belehúztunk: pezsgő, sör, bor...   Aztán már egészen jó állapotban valamelyikünk kitalálta, hogy üljünk fel a lánchintára. Szép is volt ahogy belepaszíroztuk magunkat a hintába (ehhez hozzá tartozik az én 196 cm magas vagyok és kb 100kg), gondolhatjátok hogyan néztünk ki. Aztán elindult a menet és kb félidőnél tartott a hinta amikor hátranéztem haverra, aki éppen akkor sugárban hányt lefele a hintából az alant álló emberekre. Mire vége lett a körnek, ahogy kiszálltam a hintából hanyatt is vágtam magam a röhögéstől.  Tiszta fű lett az egész ruhám.
De ami az igazán csattanója a történetnek az az, hogy pár évvel később ez a haverom összejött egy lánnyal, aki egyszer elmesélte, hogy régen egy majálison valaki lehányta őt a lánchintáról....

Gabe:

--- Idézet ---Ilyen hátramenős élményetek nektek volt?
--- Idézet vége ---

Csak díszmenetelős  Az történt, hogy katonakoromban egyszer hullarészegen (volt bennem 3 deci vodka  a többiekben inkább literben kellene mérni) mentünk az állomásról vissza a laktanyába. Az cirka 3 km, de lehet hogy több. Szóval az autóút mentén megyünk, amikor az egyik hülye elordítja magát hogy "száááázad viiiigyázzz!!!" amire szépen díszlépésben mentünk vissza civilruhában vagy 15-en a laktanyáig. Mindezt libasorban, a hülye autósok legnagyobb megdöbbenésére.

Punkológus: fogalmam sincs, de csak receptre kapható, és az orvos is csak nagy nehezen írta fel, mert a nyugtatók között is qva erősnek számít.  

Pepo: alkalom szüli a züllést... nemtudom, hülye voltam... többet azóta sem csináltam (aminek legfőbb indoka az, hogy elfogyott  , á nem, baromság volt...)

raveon:
Jó kérdés. Azon van medence meg minigolf?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése