HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (80/175) > >>

Galamb:
Asszem freakdavE ivászata biztos jól sikerült....  

pepo05:
Én semmi extra miatt nem kaptam ofőt, hiányzások, rossz magaviselet miatt. Hozzáteszem csak állandóan dumáltam órán, és fekete pontokat írta(ez komoly, általános iskolában!!!) és kigyűlt egy ofőre való. A másik általános oskolás meg egy meggyanusítás miatt történt...perze igen, én szaladgáltam a tetőn. Koholt vádak alpaján ítéltek el, mert nem bírta az ofő a búrámat. Középsuliban az durvább volt, lebuktunk, hogy bebasztunk a suliban.  

Punkológus:

--- Idézet ---Baz csak nekem jó itt a magaviseletem?
--- Idézet vége ---
És ember, ha nekiállnék mesélni a régebbi dolgaimról...  Semmi becsületem nem maradna  
--- Idézet ---Általános iskolában azért kaptam osztályfőnökit, mert az egyik aradi vértanúra azt mondtam, hogy hasonlít Bud Spenserre, egy másik meg Chaplinre. Ez nemzeti nagyjaink meggyalázása volt. ninja.gif Voltam vagy kemény 10 éves és le lettem bűnözőzve.
--- Idézet vége ---
Ez ismerős, egyszer a haverokkal igazgató elé lettünk rángatva "veszélyes terrorista eszmék terjesztése miatt". Pedig mi csak gitároztunk és énekeltünk... ilyeneket, hogy "Az ördög mohó és tornyokat emel, New York csak azt kapta, amit megérdemel". De abból is szép botrány volt, hogy ünneplőruhába vonultunk be a szeptember 11.-i évfordulókon.  Azért még nem kéne terroristának bélyegezni minket.
--- Idézet ---Megyek élményeket gyűjteni egy igazi "fényivós" beszámolóhoz.
--- Idézet vége ---
Hajrá, sok sikert

Galamb:
Hajá! Veled vagyunk!!!!              

freakdavE:
Megyek élményeket gyűjteni egy igazi "fényivós" beszámolóhoz.      

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése