HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Sepi:
Én meg valahogy fordítva vagyok vele. Néha sokkal jobban megértem azt amikor angolul beszélnek hozzám, mint amikor olvasni kell valamit. Régebben egy testvérvárosi kapcsolat alapján egy holland srác lakott nálunk egy-két napig. Vele is úgy volt, hogy tök jól megértettem amit mondott, de én már nem tudtam olyan jól kifejezni magam. De emlékszem, hogy amikor nálunk volt, akkor ő neki is az volt az első kérése, hogy vigyem el egy jó kis kocsmába (hogy azért maradjunk a topik témájánál ). Nem gyengén berugtunk akkor a többi holland sráccal együtt.
beigli69:
Én sem Normál helyzetben meg sem merek szólalni, és általában csak az írott formátumot fogom fel úgy-ahogy. Játékangolnak nevezném a "tudásom"
Archant:
Én nem nyomom annyira jól az angolt, 2 hete az idegenvezető nekem még Aliendriver volt
beigli69:
Van angoltanár a családban, és egyszerűen hülyeségnek tartja a képregényeket, hiába mondtam neki hogy a kisfazonok inkább elolvanának egy klasszikus pókember sztorit, mint a NYTimes egy példányát de egy neee,mááááá a reakció (melékesen magyarszakos is, és nő) Képtelenség arra is rávenni hogy egy játékból egy sort lefordítson. BEzzeg amikor az angol ismerőse egyszer elejtett egy poént ők néztek hogy most mi van én meg jókat röhögtem.
Archant:
Pedagógusokkal csak a baj van, mindegyik hülye. Ha már valami nem úgy van ahogy ök akarják levagyunk parasztozva meg sötétezve. Mert gyerekek vagyunk és megtehetik..
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése