HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (75/175) > >>

pepo05:
Már egy hete nem néztem a főoldalt.

Archant:
Nekem is messze van, de egyszer azért beugrom legalább egy "hello mi?" -re

Sepi:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Hahó! Melyik topicban volt erről a kocsma dologról szó?! Én kimaradtam belőle! Debrecen?
--- Idézet vége ---
A főoldalon van kiírva a hírekben. Hát nem olvastad el  ?
Akkor jó lesz neked, suli után lehet egy jó helyen "tanulgatnod", és utánna irogatni ebbe a topicba  . Nekem sajnos messze van innen.

pepo05:
Hahó! Melyik topicban volt erről a kocsma dologról szó?! Én kimaradtam belőle! Debrecen? Az én nézőpontomból a lehető legjobb nagyváros, ott folytatom majd tanulmányaimat. Remélem lesz forgalom, ha nem lesz túl messze az egyetemtől, pár törszvendégre számíthathat a kolléga.

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---De hogy kérdezzek is: hogyan lehet ezt az akutt amerika utálatot összeegyeztetni a szuperhírós képregények imádatával? Hiszen a legtöbb ilyen képregény csontig benyal az amerikai életérzésnek... plusz ráadásul az amcsi zászló (kapi) mellé áltál a CW-ben is...  
--- Idézet vége ---
Ez tényleg egy jó kérdés, ezen már én is elgondolkoztam.

--- Idézet ---Az jutott eszembe, hogy jó lenne lezülleszteni IC-t is, ezért (nameg a társaság miatt is) össze kéne hozzni egy találkát ('vazze Micho, miért nem pesten nyitottál kocsmát?  a képregnyes társadalom összes alkesze hozzád járhatna   + még én is a szerény fogyasztásommal) amin IC-t is neki indíthatnánk a nagybetűs Életnek...
--- Idézet vége ---
Reméljük, hogy majd olyan jól fog menni Micho-nak a kocsmája Debrecenben, hogy a végén még egy kocsmahálózatot nyit és eljut ide Pestre is.  
De ha IC-nek is vannak ilyen jó sztorijai akkor azokra én is vevő lennék.  Viszont ha nincs neki, hamarosan itt a képregénybörze és akkor össze lehetne hozni egy Fénytopikos alkoholbörzét is. Ezt a társaságot ismerve, utánna lenne mit mesélni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése