HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (74/175) > >>

Galamb:
Meg hogy ki állja a cehhet?          

pepo05:
A nagy kérdés, hogy mikor?

exactlee:
Na Debrecenbe jódarabig nem fogok lemenni, még Micho kedvéért sem, de ha véletlenül mégis arra vetődnék, akkor szerintem tutira benézek hozzá.
Viszont addig is, mint ahogy korábban is említettem lehetne szervezni Pesten(úgyis itt vagyunk a legtöbben  ), valami szolidabb(vagy nem) ivászatot. Gabe valószínűleg együtt részegednénk le a 3-3 sörünktől, mert én sem ittam már komolyabban úgy kb. október óta.

Galamb:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Egyébként ez a Debreceni ivászat jól hangzik. Micho-t rá lehetne venni, hogy tartsa nekünk nyítva regelig a kocsmát és akkor lehetne egy fényívást szervezni
--- Idézet vége ---
Nekem kapásbnol a Ronin eleje jutott eszembe, amikor gyülekeznek a kocsmában. Csak most itt a gyanús, hallgatag figuráknál nem fegyverek, hanem képregények lennének!     (hát igen talán még nem ébrettem fel igazán  )

Punkológus:
Üdv Gabe, jó újra látni téged

--- Idézet ---Basszus Punkológus, a New Yorkos dalocskától meg az ünneplő ruhás szept. 11-től kifojt a szemem is, qurva nagy. Én azért kiváncsi lennék azokra a durva megoszthatatlan régebbi sztorikra is.
--- Idézet vége ---
Rendben, rendben... elöbb-utóbb nekiállok összefésülni őket. Csak nagyon sok fűződik koncertélményekhez és egyébb elvadult dolgokhoz. Majd még töprengek rajta. Egyébként antiszemitizmus vádjával is meg lettünk rendszabályozva egy másik nóta miatt...

A két torony már régen ledőlt
Tudjuk jól, ki és miért tette
De hogy kerülhetnek megszállók
A Gázai-övezetbe?
Hebron, Haifa, Tel-Avív, Jaffa
Telepesekkel dugig rakva
Hát ne kérdezd, ki az áldozat
Ne kérdezd ki a terrorista!

...csak az volt a gond, hogy volt tanár aki értette is. Egyébként a dal nem zsidógyűlölő, hanem szolidaritást vállal a palesztín néppel. Na mindegy, ez miatt elég sokáig ment a hercehurca, hogy kirugjanak e minket vagy sem. (Nem én voltam a tanárok szeme-fénye  )
--- Idézet ---hogyan lehet ezt az akutt amerika utálatot összeegyeztetni a szuperhírós képregények imádatával?
--- Idézet vége ---
Ezzen már én is gondolkodtam, de igazából nincs rá megideologizált (csak hogy én is használjak szép szavakat  ) válaszom. Egyszerüen annyi az egész, hogy nem vagyok fanatikus és egy eszme vagy egy elv kedvéért nem mondok le arról, amit szeretek.
--- Idézet ---plusz ráadásul az amcsi zászló (kapi) mellé áltál a CW-ben is...
--- Idézet vége ---
Muszály volt  . Nem lehetett kikerülni, egyébként a banneremre az volt írva, hogy "Nekem fáj a legjobban, de Amerika Kapitánnyal vagyok. Oszt mivan" Egyébként meg híresen antiKap vagyok. Utálom azt az embert és töbször kijelentettem már, hogy a halálát kívánom, de jetzt      Szeríntem egy semmirekellő, akit csak az írók mentenek meg, egyébként már régen halott volna. De most sajnos pont ő volt az, aki felvállalta  a CW-ben az igaz ügyet (ezzel besározva azt).

Egyébként ez a Debreceni ivászat jól hangzik. Micho-t rá lehetne venni, hogy tartsa nekünk nyítva regelig a kocsmát és akkor lehetne egy fényívást szervezni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése