HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (60/175) > >>

Daredevil:
Annyira sajnálom, hogy ritkán mozdulok ki otthonról, mert ilyenkor én is belőhetnék egy-egy nagyon jó kis sztorit, ha kicsit közöségibb ember lennék.

Punkológus:
Tulajdonképpen erőszakos kéregetés. Kezdve az "aggyá má pénzt"-től az "Elnézést uram, ön jó szándékú ember? Igen? Ennek szívből örülök... akko aggyá má pénzt"-ig

Callaow:
Srácok,nagyon érdekes történetek,grat.

Bár már közelebb vagyok 30hoz,mint 20hoz azért most megfogtatok.

Áruljátok el,hogy a tarhálás altt pontosan mit értetek,ezt a szlenget,még nem hallottam.

Sepi:
Ez is egy jó kis sztori volt. Azért megnéztem volna, hogy mi sült volna ki a koncertből, ha mégis megjelent volna a Hooligans.

--- Idézet ---Jah és miért tapasztalom azt, hogy aki képregényes téren mozog az rockot hallgat nagy általánosságban? (De ez ugyanúgy a szerepjátékosokra is igaz) Milyen rejtélyes okok húzódhatnak meg a háttérben?
--- Idézet vége ---
Ez egy jó kérdés, bár szerintem ennek nem kell túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítani. Én inkább a mindenevők táborába tartozom, nekem nem annyira a stílus, mint inkább a minőség számít (persze ettől függetlenül mindenkinek megvan az a stílus ami domináns, így nekem is inkább az elektronikus tánczene az ami közelebb áll a szívemhez, de nyitott vagyok minden jóra és újra, ugyanúgy meghallgatok rockzenét, funkyt, rap-et, stb). De szerintem ennek az is lehet az oka, hogy akik trendi zenét hallgatnak, azoknak a többsége (tisztelet a kivételnek) igyekszik is úgy viselkedni ami ehez tartozik, és mivel a képregényolvasás nem tartozik a trendi dolgokhoz, ezért nem is olvassák (mégha gyerekkorában ezen is nőtt fel és esetleg szerette is ezt).

Punkológus:

--- Idézet ---- Nektek szösziknek kötelező hülyének lenni?
--- Idézet vége ---
Hehe, jogos, jogos.
--- Idézet ---Bitte ne haraghudj, merre lesz a Nirvana koncert? MI cshak azér jöttünk, mert azt mondták lesz. Wan2, nem?
--- Idézet vége ---
Látom ti is szeretitek ezt a poént  Mi még a zaklatást azzal szoktuk kiegészíteni, hogy az Érdekfeszülettöl elénekeljük a Kurt halott című számot
Kilenvennégyes esztendő
Kiűrült a fecskendő

Gitárzúzás, agresszió
Divattá vált a depresszió

Szaxofonnak nézte a vadászpuskát

Hopp, de erröl jut eszembe egy sztori, amiért a Hooligans rajongóktól máig nem kértünk bocsánatot és nem is fogunk. Na szóval... a pécsi Rockmaratonon is megy folyamatosan a próbálkozás, hogy a fesztivált elvigyék egy kicsit populárisabb irányba. 2004-ben például meg akarták híni a Zanzibárt és az Irigy Mirigyet. Utóbbival semmi bajom, de egyáltalán nem oda való, az elöbbi meg... inkább haggyuk. Erre a zenekarok kétharmada egyszerűen kilátásba helyezte, hogy nem fognak fellépni egy színpadon ezekkel. Úgyhogy a szervezők inkább viszakoztak. De eljött a 2005-ös 'maraton és ott virított a plakáton a Hooligans felirat. Szerintem ennek a zenekarnak semmi köze a rockzenéhez és ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Utolsó, azaz 6. napon lett volna koncertjük, 5 nap volt az ellenük való felkészülésre. 3 terv látszott egy időben megvalósulni. Valakik azzon szervezkedtek, hogy mindenki üljön le nekik háttal, ebböl majd értenek. No de már milyen buziság ez rikkantottunk fel, inkább foglaljuk el az első sorokat, oszt majd lesz itt baz'meg, meg kurv'anyád és takarodjatok. Ebböl biztosan már jobban fognak érteni. A harmadik radikális és népes tábor pediglen már két nappal előre elkezdett köveket gyűjteni szatyrokba (nem vicc!!!). Szóval mindenki vérmérséklete és hangulata szerínt részt válalt az anti-Hooligans megmozdulásban. Aztán persze a konertjük elött 1 órával bejelentették, hogy a Hooligans koncert elmarad, ugyanis (mindenki kapaszkodjon) a vihar miatt nem tudott felszáálni Peströl a repülőgépük. Olyan örömteli tapsvihart és ujjongást sem láttaméletemben, mint ami akkor kitört. Vadidegenek csapkodták vigyorogva egymás vállát miközben azt kiabálták: győztünk, győztünk.  történethez hozzátartozik, hogy nemsokára esni is kezdett... Ez azért érdekes, mert tisztán fel lehetett ismerni, hogy ki jött kizárólag Hooligansre. Furcsa mód ezzek csak csajok voltak. Ismertető jegyeik a következőek: csili-vili trendi ruházat, egy pár keménynek szánt kellékkel, mint szegecselt öv vagy karháló (vagy mi a franc). Természetesen tökig sárosan (ez mostnem is enyhe képzavar  ), elszontyolodva, sírásra álló szájjal, egy kóla lájgt fölé görnyedve. Egy kisebb népszokás is kialakult, miszerínt az ilyenekre ujjal kell mutogatni és hangosan kiröhögni.

--- Idézet ---mire odaértünk, maradt 50 ft-unk. Csövizés, tarhálás, minden,még a gitárt is eladtam, aminek az árát éjjel lenyulta egy kokeró... DE 4 napig igy is bennt voltunk.
--- Idézet vége ---
Jaj ezzek az élmények, könny szökik a szemembe, ha visszagondolok az átcsövezet éjszakákra, az áttarhált nappalokra és végigbliccelt vonatozásokra. 5 részeg bepréselődve egy vonat klotyóba? Na az teljesítmény

--- Idézet ---És Punkologus,, köszi hgoy szép emlékeket ébresztettél bekérgesedett agyamban.
--- Idézet vége ---
Szívesen, Punkológus olyan mint egy úttörő, ahol tud segít. (Főleg ha ez alkohol elfogyasztásával fonódik egybe. Miért nincsen már sörös szmájli?

+++

Jah és miért tapasztalom azt, hogy aki képregényes téren mozog az rockot hallgat nagy általánosságban? (De ez ugyanúgy a szerepjátékosokra is igaz) Milyen rejtélyes okok húzódhatnak meg a háttérben?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése