HálóZsák fórumok > OFF topik
Ivott már valaki fényt?
Daredevil:
Mit nem produkál az élet....
ÉLn meg rájöttem, hogy gyorsabban felébred az ember, ha kávé helyett valami töményet nyom magába. Persze csak akkor ha nem vezet.
Galamb:
Ez nagyon jó, kösz, hogy beírtad!
Sepi:
Egy aranyos kis történetet olvastam most, és gondoltam be is teszem ide nektek :
Egyik este a fiúkkal voltam bulizni.
Megígértem a feleségemnek, hogy éjfélre itthon leszek ... esküszöm! Az órák gyorsan múltak, a sör jól csúszott le. Hajnali három felé, tökre bemákolva hazaindultam. Épp az ajtón belül voltam, amikor az előszobában a kakukkos óra beindult és háromszor kakukkolt. Hirtelen, mivel tudtam, hogy a feleségem valószínű felébred, kakukkoltam kilencszer.
Igazán büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes megoldást találtam, még részegen is, hogy egy esetleges veszekedést elkerüljek. Másnap reggel a feleségem megkérdezte mikor értem haza, erre én mondtam, hogy 12-kor. Nem
látszott felindultnak egyáltalán. Mázlim van! - gondoltam. Viszont megjegyezte, hogy új kakukkos órát kell szereznünk. Mikor kérdeztem tőle, hogy miért, így felelt: Hát tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta "a kurva életbe", aztán még 4-szer kakukkolt, majd megköszörülte a torkát, kakukkolt még 3-szor, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer és aztán egy nagyot fingott.
Daredevil:
Hé ez az alkesz topic!
Ha filózni akartok nyomás az off páholyba!
pepo05:
--- Idézet ---Tehát ebben sincs semmi különös. Viszont filozófiai alapon kizárni Isten létezését úgy, hogy Jézushoz (mint valós személyhez) nem köthető elfogadhatatlan.
--- Idézet vége ---
Szerintem Jézus létezését nem feltétlenül kell Istenhez kötni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése