HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (28/175) > >>

Gabe:
Húha, úgytűnik nem csak állmodtam, hogy írtam a fórumba  (na ez a kockaság: az ember még piázás közben is a gép előtt ül   bár van mentségem is: egészen más volt a terv tegnapra, csak hát nem úgy alakultak a dolgok... )

Szerintem ezt nem úgy kellene leszervezni, mint egy olyan összejövetelt, ahová mindenkinek kötelező jönnie. Ki kell jelölni egy helyet, meg egy időpontot, aztán aki jön jön, aki meg nem,  az jön következőleg, vagy utána levőleg. Ha csak két ember lenne, az is valami, a lényeg, hogy ne kelljen egyedül piázni. Szerintem egy-két héten belül meg lehetne oldani a dolgot.

Sepi:
Nocsak, Gabe. Megéltük ezt is, hogy te berugtál?   Én még mindig támogatom a fényivós összejövetelt, csak nagy kérdés, hogy mikor tudná összehozni az ember. Mert sajnos pont az a probléma, hogy nehezen egyeztethető le, hogy mindenkinek jó legyen.

Gabe:
OKé, elvileg ateiasta vagyok... )) szóval én szíyvesen hagatbám élő en is... cskl szervezzük ele.  (vazzegg alig látok el a monitorig is XDDDDDD...)9  szóval megigérem hogy jelen leszek, csqk legyen már valami... megigérem, hogy pesten belül ha össezehozunk egy piátázs jelen leszekt, sssőőőt. mindenkink fizetek egy söörtt D (húha, most jócskán rpomlik a megitélésem pffffffffffffffff itt a fórumon.... XDDD, no nem baj, magasról lesssszarom XDDD)

Daredevil:
Mindenkivel megesik. Én msn-en tudok olyan ótvar baromságokat írni részegem, hogy keresztet vet tőle még egy ateista is.

Gabe:
Aúúú, sikerült berúgnom, bár elég gáááz körülmények között .D
Na mindegy.... mindenewtere sajna az ember mr a rég i cimborkákba nsem bízhat  így nem lrnne rossz előbevnni a régi tmát: kéne csinálni egy "fény topikos találkát" de abszúlút képregény mentesen , csak piázni, a sárga földig... szóva én benne vagyok valemelyik hétvégém, csak igyunk ezerrel...
(jah, lehe most magamar mínősítem, talán nem kéne részegen fórumozni, de szarok rá   )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése