HálóZsák fórumok > OFF topik

Ivott már valaki fényt?

<< < (27/175) > >>

Gabe:
de jól jönne most az a két üveeg bor (( kifogytam mindenből. Sajna úgytünik, hogy bármennyit i iszom, a tudatomat nem tudom kiütni. jah, beájulni be tudnék a piázástól, de az ájulás elötti pillanatban is még a rohadt gondolataim marcangolnának. szerintem a legnagyobb hülyeség úgy piuázni, hogy egyedül vagy a gondolataiddal, pár tüskével a szívedben.

(ha hülyéek néztek, (jogosan) hogy mekkora gyökérségekezt írkálok, van mentségem: részeg vagyok >:) )

Punkológus:
Méghogy esik a megitélésed a fórumon, szerintem ezzel elérted a következő tapasztalatiszintet  Egészségedre és fogadjunk két liter borban, hogy ma inni kell

Gabe:
Háát kedves "barátoknak" sikerült annyira megzuhantatni lelkileg, hogy kénytelen vagyok ott folytatni, ajogy abbahagytam... szóval, reggel volt egy kis másnaposság, de most iszok éppen ráá :DDD (másképpen nem tudnék röhögni a dologon, úgyhogy muszáj, viszont így egéésu en jó l érzem maamXDD)

Galamb:
Gabe mester, leborulok nagyságod előtt! Múltkor egy havremonál voltam, és előkerült a szílveszterről megmaradt pia: én is megpróbáltam részegen írni a fórumra, de nem jött össze. Viszont te igazi profi vagy! :D
Fejed hogy van?

Sepi:

--- Idézet ---Szerintem ezt nem úgy kellene leszervezni, mint egy olyan összejövetelt, ahová mindenkinek kötelező jönnie. Ki kell jelölni egy helyet, meg egy időpontot, aztán aki jön jön, aki meg nem, az jön következőleg, vagy utána levőleg. Ha csak két ember lenne, az is valami, a lényeg, hogy ne kelljen egyedül piázni. Szerintem egy-két héten belül meg lehetne oldani a dolgot.
--- Idézet vége ---
Igen, ez így nem hangzik rosszul, de nekem ebben a hónapban biztosan nem alkalmas.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése