Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1863742 alkalommal)

0 Felhasználó és 39 vendég van a témában

Nem elérhető Silver&Clio

• Garfield
  • **
Re:Filmek, zenék
« Válasz #4485 Dátum: 2009. Június 26., 20:36:55 »
Nem a képregényhűbbséggel van baj. Hanem amit elwood is mondott. Bay kitalálta az ikerekt legyenek benne mert  az az igaz humor szerinte, ja és legyen alpári hogy minden primitív fazon beűljön a mozira.

Az alapötlet zseniális volt gondolok itt a Defiance képregénysorozatra.. hatalmas reményeim voltak hogy ezt csak nem rontja el max rázza a kamerát meg robbantgat..

Én aki kedveltem az első részt mert bár tele volt logikai hibákkal de mégis  szórakoztató volt. Én aki vitatkoztam egy pár régi g1-es rajongóval védve a film első részét.

Most hogy megnéztem a második részt , Bayt és a forgatókönyvírókat melegebb éghajlatra kívántam!
 Ott volt a lehetőség hogy túlszárnyalják az első részt, reménykedtem.. és mit kaptam???

Idétlet amerikai pitét  óriásrobotokkal megtűzdelve!!!!

Időnként  meg meg dobbant a rajongói szívem , például Fülelő láttán, na őt pont így képzeltem el, minek ment volna a Földre..   Ravage is tetszett , az érdekes képességével, erre jön a sok marhaság.. és az egész bugyutává vált.

Optimus nekem is tök unszimpatikus volt, ellentétben az első résszel.. Bár emberek és TF-ek kapcsolata néhol hozott pozítívumot azonban ott is volt egy két bukfenc..

Üstökös és Megatron viszont tetszett, bár szerintem ehhez az Üstihez nem illet enynire a behódóló , nyájas vékony hang...

Arcee-t meg sem említem.. Csatárból sem láttunk sokat.. bár az az átpördülés igen jól nézett ki..

Azon kaptam magam hogy legszívesebben megírnám a filmet fan alkotásként saját magamnak.. sőtt lehet meg is teszem...

Nem elérhető hopkin

• HálóZsák tag
  • Fantom
  • *
  • Nem: Férfi
    • Deadpool HQ
« Válasz #4484 Dátum: 2009. Június 26., 17:38:23 »
Üdv nem tom van e itt bàrkinek is sony psp-je de mostansàg megint kedvet kaptam az ultimate alliance kijàtszàsához, de igy egyedül màr nem sok kedvem van hozzá a sokadik nekifutásra. Ha valaki rendelkezik a kis masinával és wi-fi kapcsolattal az nyugodtan irjon rám személyes üzenetben. Már van egy teljes karakter listàs elèg tápos kimentèsem. Jó lenne valaki(k)vel csapatba tolni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4483 Dátum: 2009. Június 25., 10:39:04 »
Mi lett volna, ha... Michael Bay helyett egy képregényhűbb rendező készíti el a Transformers:
http://www.youtube.com/watch?v=UfrJIaTsMSY
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #4482 Dátum: 2009. Június 25., 09:33:53 »
Kevin Dunn az egyben is jó volt, de ott főleg csak komikus szerepe volt, itt meg nagyon sok érzelem hip-hop végigfut az arcán, nekem nagyon tetszett.
Gondolom a sztorinak (ami nem volt), köze volt Bay bácsihoz és az ő 'ide berakunk egy robbanást, az nem érdekes, ezt majd megoldjuk valahogy, most menjenek a sivatagba' stb. attitűdjének, plussz a fél éves író sztrájknak.
Optimusz egyrészt karakterétől távol állóan kegyetlennek tűnt nekem (az elején mikor szabályosan kivégzi Demolishort, meg miket mond már az Álcáknak mikor verekszenek), másrészt bunyón kívül nem csinál semmit ami egy cseppet is szimpatikussá tenné. Még Cullen hanghordozását is totál aggresszívnak éreztem végig.
Amúgy akire te gondolsz, szerintem Hosszúpofa volt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 25., 09:35:37 írta KiD »

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #4481 Dátum: 2009. Június 25., 09:18:15 »
Most, hogy már tudunk miről beszélni, pár kérdés, ami nagyon zavart a film közben - ilyenkor kellett elvonatkoztatnom:

[span style=\'color:#000000;background:#000000\']
- Ha Fülelő minden kommunikációs csatornára ráteszi a kezét, Üstökösnek meg ott a null-ray vagy az elektromágneses impulzus vagy mi, mi a fenének hagyják telefonálni egész közel-keletet és amerikát, hogy megszervezzenek ellenük egy támadást? Tényleg, Üstökös csinált is valamit ebben a filmben, vagy csak a háttérben röpködött?

- Ha Sam mindenféle hülye képeket lát, miért nem az Autobotoktól kér segítséget - Acélfej, Racsni és társai - ja, hogy John Turturro is szerepelhessen? (Ami ellen amúgy semmi kifogásom, de ez béna történetvezetés.)

- Ha már a Bukott parancsára 1000 éve keresték a mátrixot ezek az Álcák - mellesleg kíváncsi vagyok, mivé alakultak át 600 vagy 800 évvel ezelőtt, amikor minden fából vagy kőből volt - akkor miért nem volt fontos a főnöknek az egyik legnagyobb talpnyalója kiásása az északi-sark jege alól? (Ilyen gonosz lenne, vagy csak ócska a retkon?)

- Miért jön vissza a halálból Csonttörő és Kisülés, csak hogy két perc múlva újra meghaljanak. Vagy ezek a testvéreik? Vagy a klónjaik? Vagy már megvolt a karaktermodell és így olcsóbb a CGI, az átlag nézőnek meg úgyse tűnik fel a kamera rázása közben, ha újra itt vannak?

- Értem, hogy a Bukott nagyon gonosz, de miért volt neki olyan fontos a Földre rakni ezt a napkollektrot, hogy még a többiekkel is összevesszen emiatt? Lusta volt másik bolygót keresni?

- Még arra se vették a fáradtságot, hogy néven nevezzék és bemutassák az új álca karaktereket. Volt a sivatagi harcban egy bazi nagy Álca, a vállán két óriási kerékkel, távolról nagyon tetszett, de a házaktól nem is láttam, aztán ki is lőtték. Azt se tudom, ki volt. Két és fél óra erre kevés lett volna? Vagy Sam és Mikaela cívódása, Az ikrek, Turturro és a további komik effektnek szánt hackerkirály ökörködései annyival fontosabbak voltak? Azt hittem, a Hasbrónak fontos eladni a játékait, vagy a film nem ezt a célt szolgálja?

- Csak egy Fővezér győzheti le a Bukottat. Ehhez képest FŐVEZÉRT Megatron is simán leveri. Hogy lenne már Fővezér és a Bukott egy súlycsoportban. Ja, hogy ezért kell Röptűz, aki minden összefüggés nélkül egyszer csak feltűnik, majd kitépi a szikráját és Fővezér kezébe nyomja. (Béna forgatókönyv.) Ahelyett, hogy ezt felépítették volna, 20 percig robbant a homok és futott Sam és Mikaela a sivatagban.

- Baromi jó az összhang egyébként az Nest és az Autobotok közt is. Egyrészt az emberek játszák a főnököt, közben az Autobotok el se mondják az embereknek, hogy épp Sam megmentésére indulnak, aki amúgy a kulcsfigurája az eseményeknek.

- Sam és az apja a sivatagban hosszan vitatkoznak azon, hogy az apja vele akar tartani, nagy nehezen lebeszéli róla. Mikor Mikaelát is le akarja beszélni és ő ellenkezik, Sam csak azt mondja, oké.

- Ja, ha már itt tartunk, tök jó ötlet volt behozni Mikaela apját is a sztoriba, igazán nagy szükség volt rá.

- Sanghajban este tíz után világos nappal van? (lásd menekülő kínaiak a film elején...)

Basszus, akik összehozták a Star Trek sztoriját, ami bitang jó kis film lett, azoknak csak ennyire telik TF szinten?
[/span]

És hogy árnyaljam a képet:

Nekem a szinkronban tetszett Üstökös hangja, még Fülelőé is, Optimuszt és Megatront viszont alig tudtam megkülönböztetni egymástól. És azért  tényleg voltak jó poénok is a filmben, és Kevin Dunn is jó volt, bár nekem már az első részben is tetszett. Amúgy meg egyetértek az indexesekkel, hogy tinivígjátékot csináltak a TF-ből.

KiD, mire gondolsz, mikor azt mondod, nem volt szimpatikus Optimusz? [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Hisz a film fele alatt halott volt.[/span]
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető mad47

• Fantom
« Válasz #4480 Dátum: 2009. Június 25., 00:32:42 »
Én személy szerint el tudtam vonatkoztatni az összes képregényes univerzumtól, és olyan szemszögből nézni amit elvárok egy olyan rendezőtől, aki csak kapisgálja ezt a világot. [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] Végeredményben jól szórakoztam, a látvány a hibás vágásokkal együtt is üt, a zenék jók (még így is hogy jó pár téma visszaköszön az első részből), a szinkron trehány magyar munka, Optimusz hangja nagy csalódás (első rész még elment), Megatron, Üstökös hangja szintén nem bejövős. Röptűz hangja külön poén (Vili bá  ), de a szüleiről tartott előadást nem kommentálnám... Ahogy a kis Álca játékautó enyhén szexuális töltetű megnyilvánulásait se... Kár hogy sok robi szereplő háttérben marad (Arcee, Fülelő, Csatár, plusz első részből hirtelen viszatért Álcák). Összességében akkor is nagy élmény volt, az emberi szereplők pedig jópofák, kedvelhető karakterek. John Torturro megint sztár. :D [/span]

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #4479 Dátum: 2009. Június 25., 00:06:05 »
Persze, nincs ezzel gond.

Nem elérhető Habba

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #4478 Dátum: 2009. Június 24., 23:29:31 »
Hát nem tudom! Részemről a történet tök oké. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Még azzal sincs bajom, hogy az autobotokról és belügyeikről kevés szó esik, mert a történet középpontjában tényleg az van, hogy Sam jeleket lát.[/span] Tényleg annyi csak a baj, hogy a film összefüggéstelenül lett megvágva, ezért kicsit kesze-kusza.
Ebből a forgatókönyvből egy jobb filmet lehetett volna csinálni. Nem hittem, hogy ezt fogom mondani Bayre... Ráadásul csak egy kis odafigyeléssel, mintha sokszor nem tudta volna átlátni a saját filmjét. Ilyen gyenge rendezése szerintem a Sziget volt utoljára.

Meg véglegeset sak azután mondok, ha láttam szinkron nélkül.

Nekem egyébként több minden tetszett, ami Neked nem, meg az értelmét is máshogy látom, de nem vagyunk egyformák! :-)

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #4477 Dátum: 2009. Június 24., 23:18:28 »
Bay akarja a hármat, csak előtte pihenni akar és rendezni egy kis filmet. Még direkt ki is javította a sajtót, hogy dehogy akar ő lelépni a project éléről, mikor megírták.

Amúgy ezt ajánlom meghallgatásra mindenkinek, aki ért angolul! Amit 6:25 és 7:15 között mond a pali, az nagyjából igaz rám is...

http://my.spill.com/profiles/blogs/transfo...venge-of-the-56
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 23:26:19 írta KiD »

Nem elérhető Habba

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #4476 Dátum: 2009. Június 24., 22:58:43 »
Az elwood által említett ritmustalanság szerintem egybe vág azzal, amit a másik topicban írtam, hogy nagyon ossz volt a vágás és sok minden kidolgozatlan volt.
Szerintem ez a fő hibája a filmnek és több kisebb hiba is ebből ered.
Úgy tűnik Bay már nagyon únta a dolgot, nem is véletlen, hogy nem akarja a hármat, ez vélhetően nekünk is jobb.

KiD!

Az a Szerkesztettes dolog [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a végén szerintem nem baki volt, szimplán nagyon sok volt a "földműves" robot, hiába voltak ott már, még jöttek többen, akik hasonlóak voltak.[/span]

Arra már nem is figyeltem, hogy az alakváltók jellemét nem dolgozták ki, az előzőben már megszoktam.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 23:21:55 írta talgaby »

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #4475 Dátum: 2009. Június 24., 21:39:41 »
Idézetet írta: elwood
Volt szerencsém látni a Transformers 2-t. Hát, nem voltam lenyűgözve, pedig az elsőt még szórakoztatónak találtam, és ezt is szerettem volna szeretni. Sajnos nem tudom ajánlani a filmet, de aki kiváncsi rá, úgyis meg fogja nézni. Kívánok mindenkinek jobb szórakozást, mint amilyen nekem volt. És ezek után ne lepődjön meg senki, hogy én nem szeretnék ennek a filmnek/ezeknek a filmeknek a képregényes kiegészítőivel foglalkozni.

Én is megnéztem és hasonló véleményen vagyok.

[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Ami tetszett:

- Az efkektek és az operatőri munka.
- Fülelő jól nézett ki nagyon.
- A humor sokszor meg tudott nevettetni.
- Isabella Lucas.
- Romboló is jó volt.
- Shia okés.
- A Linkin Park számot kezdem megszeretni.
- Kevin Dunnról kiderült számomra, hogy nagyon jó színész.
- Welker + Cullen.

(Fontos dolgok, mi?)

Ami nem:

- Optimusz tök antipatikus volt.
- Az autobotok személyisége még kevésbé volt kidolgozva, mint az első részben. Gyakorlatilag statiszták voltak.
- Az ikrek nem viccesek.
- Oké, hogy Fülelő az jól néz ki, de miért marad az űrben?
- A második rész zenéjébe egy olyan új téma sem került bele, amit megjegyeztem volna.
- A humor(?) sokszor nem tudott megnevettetni.
- Öreg Röptűz és az ő családi sztorijai.
- Megatron ugyan cseszegeti Üstököst rendesen, de mivel Üsti nem igen szól vissza, ez közel sem az, amit ígértek.
- Amúgy mekkora baromság ez, hogy Megatron a Bukott csicskása?
- Pusztító. Minden vele kapcsolatban. Összeáll olyanokból, akik éppen máshol harcolnak, majd elpatkolnak (vagy már korábban elpatkoltak), aztán kb. kikap a két ikertől, végül az emberek lelövik a heréi alatt álldogáló Simmons utasításaira.
- Miért is volt fontos antipatikus Optimusznak és öreg Röptűznek összekapcsolódnia?
- A dicsőséges amerikai hadseregnek miért is kellet az összes álcát lezúznia a végén az autobotok helyett?
- Amúgy az egész, ahogy a földlakók (Vagy csak az amik? Úgy tűnik.) az autobokat kezelik hülyeség volt.
- Lennoxék szerepe nulla körülre redukálódott.
- Megnéztem volna pár jelenetet arról mit csinálnak az autobotok a Földön miközben épp nem Álcákra vadásznak. Erre miért nem gondolt senki?
- Asszem Megatron kicsit túl gyorsan repül.
- Gagyi konyharobotok.
- Biztos van még...[/span]
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 21:41:00 írta KiD »

Nem elérhető Nulladikalany

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #4474 Dátum: 2009. Június 23., 21:04:40 »
Én tegnap néztem meg az új Terminátort. Szerintem nagyon jó volt, végre a sztoriba raktak valami újat. Tudom ajánlani mindenkinek.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #4473 Dátum: 2009. Június 23., 15:09:13 »
Volt szerencsém látni a Transformers 2-t. Hát, nem voltam lenyűgözve, pedig az elsőt még szórakoztatónak találtam, és ezt is szerettem volna szeretni. A következőkben igyekszem általánosan fogalmazni, hogy ne lőjek le nagy poénokat, de inkább csak azok olvassák el, akik nem akarták megnézni a filmet, vagy nem várják nagyon.

Spoiler alert:
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']A sztorit véletlenül sem szabad komolyan venni, mert különben kénytelenek lennénk folyamatosan a falba verni a fejünket a sok butaságtól, következetlenségtől és életszerűtlenségtől. Ha valamiben van amerikai felsőbbrendűség, az ez a film. Az amerikai hadsereg úgy jár-ki be független országok területére, hogy azt öröm nézni. Ez amúgy igaz a civil amerikaiakra is. A parancsmegtagadás meg szinte elvárás, de ezek csak apróságok. Ettől függetlenül is sok probléma van a film ritmusával. Többször leül a történet, sok az idióta és felesleges dialóg az emberek közt, az alakváltók pár kivételtől eltekintve - Űrdongó, az "ikrek", Röptűz és Optimusz - most se kapnak túl nagy szerepet, inkább csak védelmező-lövöldöző statiszták, a személyiségük is alig domborodna ki egy üres lapról. Üstökös és Megatron egy hangyányit több dialógust kapott, ami néhány pillanat erejéig felcsillantja a G1-es rajzfilmből ismert torzsalkodásokat. Fülelő jó figurát kapott, Romboló kiküldése is ötletes, bár sok szerepe neki sincs. Feltűnik egy-két Autobot és Álca az első filmből, de főleg az Álcák ugyanolyan hamar el is tűnnek. Az akciók most is nehezen követhetők"emberi nézőpontból," és ezekben is gyakoriak a következetlenségek. Amennyire gyerekes a történet, ahhoz képest sokszor elég brutális, sok benne a szexuális utalás és persze az altesti humor most is elő-előkerül a robotokkal összefüggésben. Nem akarok prűdnek tűnni, ezek közül egyikkel sincs semmi bajom egy felnőtteknek szóló filmben, de a színvonal alapján én családi-gyerek mozinak lőttem be ezt a filmet. Sokszor kicsit unalmas is a film, és a végső nagy csata is rossz ritmusú: az első felében sok a futkosás és az átláthatatlan lövöldözés, aztán a végső párviadal két perc alatt eldől.

Igyekeztem szórakozni, nem kutattam a hibákat, de két dolog az arcomba ugrott: az egyik jelenetben Űrdongó egyszerre küzd az Álcákkal több társával együtt robot alakban, és ugyanakkor kocsiként is menekíti Samet és társait. A másik apró hiba a szinkronban volt: Acélfejt egyszer Ironhide-ként szólította az egyik katona.[/span]

Sajnos nem tudom ajánlani a filmet, de aki kiváncsi rá, úgyis meg fogja nézni. Kívánok mindenkinek jobb szórakozást, mint amilyen nekem volt. És ezek után ne lepődjön meg senki, hogy én nem szeretnék ennek a filmnek/ezeknek a filmeknek a képregényes kiegészítőivel foglalkozni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 23., 15:31:19 írta talgaby »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4472 Dátum: 2009. Június 19., 14:35:35 »
Mi lett volna, ha a Jurassic Parkban a dínók azt mondanák: Hej?
Hát ez:

http://www.youtube.com/watch?v=prgm4eKq6d4...player_embedded

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4471 Dátum: 2009. Június 16., 16:38:09 »
Mióta a Times is részletesen foglalkozott vele.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4470 Dátum: 2009. Június 16., 16:28:35 »
Mióta vannak ilyen hírek az Index címlapján?
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4469 Dátum: 2009. Június 16., 15:42:37 »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #4468 Dátum: 2009. Június 12., 09:27:46 »
Ezt már egyszer megcsinálták, csak annak az volt a neve, hogy Supreme Power/Squadron Supreme, nem?

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4467 Dátum: 2009. Június 11., 15:24:01 »
és akkor ilyen formában szerepelnek majd a filmben is, ilyen "USA elit mindenkitszétverünklegyenakármelyikországban-alakulat" formában ? Nekem jöhet ígyis-úgyis

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4466 Dátum: 2009. Június 11., 12:38:39 »
Az csak a felmelegítése volt egy ötletnek, ami meg egy akkor ötéves ötlet nyúlása volt (amit meg még korábbról loptak, de ha belemegyünk teljesen, akkor vhol a negyvenes években kötünk ki...). A Marvel vhol elhatározta, hogy a mostani zavaros időkben elkezdik erőltetni ezt a militarista vonalat, ha már egyre felkapottabb lesz megint, ennek a része, hogy az Angyalok is ENSZ-békefenntartókból átmennek/átmentek az USA elit mindenkitszétverünklegyenakármelyikországban-alakulatává.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4465 Dátum: 2009. Június 11., 12:22:07 »
annyira nem vagyok tisztaba a dolgokkal, bocs. csak az ultimate avengers moviet lattam, ami 2006ba jott dvdn
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 11., 12:22:25 írta Genzo »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4464 Dátum: 2009. Június 11., 11:29:03 »
AZ az ötlet nem az Ultimatesből/Ultimate Avengersből származik, de ez lényegtelen. És igen, ez a terv.

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4463 Dátum: 2009. Június 10., 19:34:44 »

Mellesleg, az Iron Man bónuszjelenete (Nick Fury cameo) arra enged következtetni, hogy az Ultimate Avengers kalandjaiból készül a film, amikoris Fury hoz össze egy szuperhősökből álló csapatot. Én ezt sem bánom, sőt... A lényeg, hogy ne rontsák el
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 10., 21:57:18 írta Genzo »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4462 Dátum: 2009. Június 10., 13:41:23 »
Érdekes, akkor itt már igencsak elszabadult a forgatókönyvíró fantáziája.

Ez a kép hatalmas! :D Ha tényleg belerakták volna az öreg Fénybenjárót akkor megnéztem volna.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4461 Dátum: 2009. Június 10., 11:45:26 »
Ivan Vanko az egyik álneve volt Anton Vanko-nak aki a képregényben a Crimson Dynamo volt. Marc Scarlotti pedig szerepelt Blacklash és Whiplash néven is. Nagyon úgy tűnik, hogy ezeket a karaktereket gyúrták össze egy személlyé.  

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4460 Dátum: 2009. Június 10., 11:40:28 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4459 Dátum: 2009. Június 10., 11:33:44 »
Nem vagyok képben, most akkor két Ostor van? Mert a marveldtatabase szerint a polgári neve Mark Scarlotti, viszont a cinematrix szerint Rourke egy orosz fickó, Ivan Vanko lesz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4458 Dátum: 2009. Június 10., 10:24:44 »
A Vasmanus 2. részének egyik főgonosza, Whiplash:
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Iron_Man..._2/whiplash.jpg

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4457 Dátum: 2009. Június 09., 21:24:16 »
Én amolyan X-Men/Gyűrűk Ura ,,dupla-szuper'' combót várok a Thor film készítőitől!  
Kiváncsi leszek rá,hogy mi lesz hangsúlyosabb benne;Asgard (Odin,Hela,Heimdall,Sif,Ymir,Kurse,Surtur,Fafnir,Ulik,stb.) vagy Midgard (Szivacsember,Roncsbrigád,stb.)?
Loki szereplése most már biztos;remélem,hogy a Varázslónő is benne lesz,meg még pár skandináv,mitológiai alak (isten,óriás,elf,törpe)...  
Túl sokat kérek,mi?  

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #4456 Dátum: 2009. Június 09., 19:57:35 »
Bocs, hogy kettészakítom a beszélgetést, habár én is a régies nyelvezet pártján állok (legalább ennyi on legyen a hozzászólásomban)

Szóval újraéledni látszik a régen DC Animated most már DC Films névre hallgató blogocska... Ha valakit érdekel... ja, a link