Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1895122 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3165 Dátum: 2007. Május 08., 14:40:02 »
Idézetet írta: kaine
Idézet
Venomként meg túl hortelen kapja meg a képességeket, szinte követhetetlen módon. Sehol sincs kimagyarázva, hogy miért is tud annyit ezek után Peterről, miért kapja meg a képességeket, miért is tud hálót lőni
A szimbióta emlékezik.

Különben a templomban, amikor először alulról mutatják a harangot, Eddie szintjéről, annyira kicsi a harang, hogy kizárt dolog, hogy felismerhette volna Petert olyan távolságból.

Ez igaz, hogy a szimbióta emlékezik, de ezt is csak onnan tudjuk, hogy a képregényben elég nagy szerepe volt, és jol körül volt irva. Itt szo sem volt rola hogy emlékezik, csak egy ún. "élő szteroid" volt. Ráadásul ha nem tud ruha formát felvenni, akkor szegény eddie ugy maradt volna? nem tudott volna egy inget felvenni, mert a nyakán mindig ott lett volna szálakban a fröccsöntött műanyag?

A harangtoronyban tényleg felismerhetetlen volt peter, de ki tudja, ezeknek az ex-harsonás fotósoknak milyen természetes objektivük van a látószervükben.

Még egy érdekes felvetés, visszatérve ismét a szimbióta tűzérzékenységére, vagyis nem...
Nos, ugye Peter visszaqrta Harry képébe a tökbombát, igy Harry egy picit csunya lett a jobb orcáján.
DE, kérdem én, VAN egy földönkívüli, erős anyag, erősebb mint pl. Harry húsa, plusz egy ember, aki odarohan mellé, hogy van az, hogy amíg Harrynek csak egy kis deplasztikai műtétet okozott a bomba, addig egy ugyanolyan robbanás teljesen eltűntette kb. ugyanakkora távolságból ezt a földönkívüli erős élő szövetet + a "kvázi" gazdáját. Nem tul erős ez igy a végére? Mekkora is a hatása ennek a bombának? Tehát vagy Harry kellett volna füstbe menjen, vagy Venom kellett volna más módon elszenvedje.
Az pokoli jó volt, ahogy a robbanáskor felvillant Brock csontváza, de hgoy ennyire elporlassza őket, az mégiscsak erős.

A színészváltásról meg annyit, hogy ha okosan csinálják, olyan arcot néznek ki aki jo, és nem olyat, akire tódulnak a nedvesbugyijú kistinik, akkor még lehet esély.
Sőt, én megkockáztatnám elejteni ezt a szálat, és később újra felvenni, pl. már az esküvő után, jópár évvel később, felnőttebb arcokkal, így egyik szinésznek sem kellene rinyálnia, sőt, mi is megszabadulhatnánk attól a furcsa érzéstől, ami a gyomrunkban kering, mikor meglátjuk a motorozó Petert.
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3164 Dátum: 2007. Május 08., 14:20:54 »
Idézetet írta: kaine
Idézetet írta: Callaow
Ha -és remélem,hogy ez meg is valósul-tényleg hatrészes lesz,akkor szerintem nem lenne gond szerepcsere,lásd batman- superman filmeket.
Meg is buktak elég hamar a rajongók szemében...
Szerintem nem a szereplőkkel volt a baj.

Idézetet írta: yosha
Venomként meg túl hortelen kapja meg a képességeket, szinte követhetetlen módon. Sehol sincs kimagyarázva, hogy miért is tud annyit ezek után Peterről, miért kapja meg a képességeket, miért is tud hálót lőni (ugyebár eredetileg a hálóvetők mellőzése volt a ruha fő előnye, itt viszont mivel a póki hálója a testéből jön, akkor meg hogy is van ez...?)
Ja és Peter-t is ezek szerint ugyanúgy le lehet gyengíteni ha állandóan hálószövésre sarkaljuk.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #3163 Dátum: 2007. Május 08., 13:39:30 »
Idézetet írta: Callaow
Ha -és remélem,hogy ez meg is valósul-tényleg hatrészes lesz,akkor szerintem nem lenne gond szerepcsere,lásd batman- superman filmeket.
Meg is buktak elég hamar a rajongók szemében...

Idézet
Venomként meg túl hortelen kapja meg a képességeket, szinte követhetetlen módon. Sehol sincs kimagyarázva, hogy miért is tud annyit ezek után Peterről, miért kapja meg a képességeket, miért is tud hálót lőni
A szimbióta emlékezik.
Idézet
Az is érdekes, hogy a szimbióta érzékeny a tűzre, mégis egy izzó meteoritban érkezik és nyugodtan lecsorog a parázsló kövön.
Heh, erre még nem is gondoltam.
Különben a templomban, amikor először alulról mutatják a harangot, Eddie szintjéről, annyira kicsi a harang, hogy kizárt dolog, hogy felismerhette volna Petert olyan távolságból.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3162 Dátum: 2007. Május 07., 19:34:21 »
Igazából én is igy vagyok ezzel, szombat ota magamba fojtom minden véleményem, várok, amig elég sokan firkantanak rola, nem akarom senki kedvét elvenni pár spoilergyanus megjegyzéssel.

Szerintem nem volt sok a 3 muki, ha jobban megnézed, az Osborn szál a végéig tökéletes, szinte az a legpengébb, legsokatmondóbb a filmben. Minden azon csüng, minden kulcsjelenethez köze van. A homokemberből elvettem volna, és Venomra adtam volna még egy kis hangsúlyt, bár igaz, hogy jobban nem lehetett volna bemutatni Brockot, csakis teljesen másképp. Brock sosem volt ilyen tutyi mutyi mint itt. Ilyen " Szia pókfej, én vagyok az uj fényképészed" meg hasonlo.

Venomként meg túl hortelen kapja meg a képességeket, szinte követhetetlen módon. Sehol sincs kimagyarázva, hogy miért is tud annyit ezek után Peterről, miért kapja meg a képességeket, miért is tud hálót lőni (ugyebár eredetileg a hálóvetők mellőzése volt a ruha fő előnye, itt viszont mivel a póki hálója a testéből jön, akkor meg hogy is van ez...?)
Az is érdekes, hogy a szimbióta érzékeny a tűzre, mégis egy izzó meteoritban érkezik és nyugodtan lecsorog a parázsló kövön.
Másik kérdés, hogy vajon Peter, ha az egész film alatt le tudta venni a ruhát, akkor miért is ment pont a templomtoronyba? A filmben csak a végén jön rá hogy hangérzékeny a dög. És igy elég érdekes, hogy a diszkós táncolás után pont egy templomba megy, a harangtoronyba.
Abbol a párszáz millióból nem tudták volna megcsinálni, hogy az a tetü szimbióta ruha alakot vegyen fel, mint eredetileg? Aztán persze Brockon már mozog. De az a jelenet mindent megér, mikor először megkondul a harang.

A Homokembert viszont nagyon jol megcsinálták. (mondjuk nem a jelmezét, elvégre csak egy csíkos pólót kellett ráadni. Az, hogy mi köze van Ben bácsi halálához, igen megmosolyogtató és talán felesleges, banális dolog. A "homok a szélben" repülő homokvihar trükkre nem emlékeztem képregényből, de nagyon pengén néz ki, mikor harcol, az tuti.
Az gyönyörü jelenet, mikor a darabjaira hullott Marco elkezd összeállni a homokkal tele medencében.
Gwen Stacy röhejes. Ő sem kellett volna, csak a rajongoknak ad okot az őrjöngésre, hogy ennyi jutott ki Peter egyik legfontosabb kapcsolatából.

A sztori fasza, a romantikus rinyákat mellőzve (MJ távolrol sem olyan mint azt a képregényből megszokhattuk, szerintem) pörög, akció van elég, a csaták hihetetlenül lélegzetelállítóra sikerültek. Venom meg őrülten jól néz ki a végére, a tépett hálómintának köszönhetően. A mozgása sem semmi, csak kár hogy kevés volt belőle (a rajongóknak ennyi sem volt elég, mindenhol ahol a 4. résszel vannak találgatások, a visszatéréséről van szó).

Nekem jobban bejött mint a második rész, a pofám leszakadt a nagy végső túszdrámakor. Az első viszont még mindig jobb. Számomra az a legkedvesebb...
Bruce Campbell meg egy őrült.

No, a többit majd akkor vesézem, ha már elegen megnéztétek, nem akarok semmit lelőni. remélem hogy eddig sem tettem azt...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3161 Dátum: 2007. Május 07., 17:56:52 »
Spiderman 3.

Nagyon nehéz megfogalmazni a véleményemet,nem fogom részletezni,mert megvárom amíg elég sokan megnézítek.

Ősszeségében,annyi,hogy jó film,élvezhető film,"büszkék"lehetünk rajongóként,hogy a legnagyobb költségvetéssel készült.DE..

Szerintem és hangsúlyozom,hogy saját vélemény,sok volt a 3 ellenfél,hiába 2.5 óra,nem tudta kirúgnia magát.

Nem mondom,hogy ősszetákolták,mert elég vicces kijelentés lenne a fentiek tükrében,de annyi mindent bele akartak sűríteni,hogy kicsit becsomósodott.

Tobey jól alakítja a szerepét,de most előszőr éreztem azt,hogy talán eljőtt az idő a gárda lecserélésére,mind Peter,mind M.J. karakterét beleszámítva.

Mindenesetre,gyemekkori vágyam megvalósúlt ezzel a filmmel,hiszen tőkéletes színvonalú és látványvilágú filmet alkottak.

A többi meg csak felnöttkori zsörtölödés...

szóval grats.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3160 Dátum: 2007. Május 06., 14:44:47 »
Idézetet írta: d-mon
Idézetet írta: Daredevil
spoiler a Heroeshoz: [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Nathan Petrelli Sylar.[/span]

szerintem nézzed meg újra az 1x20at.

Nekem is csak mondták. Szal bocs ha megvezettem valakit.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #3159 Dátum: 2007. Május 06., 08:44:07 »
Hát gyerekek ... pókember 3 ...

vártam,vártam én nagyon
élveztem is volna nagyon
HA!

nincs benne az a kb 15-20perces törölni való fos jelenet mikor Peter gonosz a ruha miatt és ilyen emo frizurával mászkál mindenfelé, ő a táncparkett ördöge az utcán, ő a csajok álma, és egyben rémálma
szóval az a rész olyan volt hogy fontolgattam hogy távozom a filmről és kihagyom a végső csatát ....
a végső csata elég jó volt bár kicsit jobban is el tudtam volna képzelni
na mind1

a 15 perces jelenet miatt tőlem csak 65%ot kap (najó 70et)

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #3158 Dátum: 2007. Május 04., 17:28:03 »
Idézetet írta: Daredevil
spoiler a Heroeshoz: [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Nathan Petrelli Sylar.[/span]

szerintem nézzed meg újra az 1x20at.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3157 Dátum: 2007. Május 04., 17:13:38 »
Most olvasom a Voxba', hogy lehet szavazni a Szellemlovas DVD-borítójára, és amelyik változat a legtöbb szavazatot kapja, állítólag az lesz a végleges borító. Rajongók rohanjanak el erre a címre: VOXs

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3156 Dátum: 2007. Május 04., 16:18:30 »
A fenne, ha spoilert látok nem bírok magammal! Ez minden esetre érdekes, az itthon leadott részekben még nem nagyon tűnik úgy, és akkor ki az a másik fickó?  
 Kaphatnék tippeket, hogy a Mozillában itthon miért nem tudom használni az iwiw keresőjét? (Mondjuk az is érdekes, hogy a g-t q-nak írja) az igaz, hogy explorer-ben működik rendesen, szóval nem olyan fontos, csak ha esetleg más már tapasztalt hasonlót, akkor írjon, ha gondolja.
 Kösz!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3155 Dátum: 2007. Május 04., 14:52:56 »

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3154 Dátum: 2007. Május 03., 18:15:05 »
 Ez jó volt! A mozifilmet már megnézte valaki?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #3153 Dátum: 2007. Május 03., 13:50:19 »
JÁJÁJÁJÁJ de jó, de jó!!

Fantáziadús Pókember film, mindenkinek ajánlom igy a bemutató előtt egy jo röhögésre:

http://youtube.com/watch?v=0_nOVtjTFiA

Jó szorakozást!!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3152 Dátum: 2007. Május 02., 17:12:02 »
Oké!
 Hősőkről cikk a cinematrixon, ha valakit érdekel:Katt Írnak benne néhány hajmeresztő dolgot: Pl. Mark nevű zsaru képességeit Fenegyerekéhez hasonlítják!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3151 Dátum: 2007. Május 01., 18:30:07 »
Idézetet írta: Sepi
Ahogy nézem, a Transformers film várhatóan nagy sikere miatt már a Marvel sem maradt tétlen egykori képregényfiguráinak sorsáért.
Csak akkor ezek szerint nem sokáig fog kapi halott maradni, vagy pedig ez egy alternatív univerzumos történet lesz.
Vgay valaki más húzza fel a gúnyáját. Tényleg mi a helyzet pók-fronton? Mindenki tudja rróla, hogy  Peter a Pókfej, vagy azért nyomja a fekete ruhába, hogy elhitesse a többi emberrel, hogy már már másvalaki van a maszk mögött?

szerk.: Ekkorát azért ne idézzünk, ha kérhetem. ;-)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 01., 18:34:35 írta talgaby »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3150 Dátum: 2007. Május 01., 18:12:35 »
Az a Kevin sorbos Kull lesz? Nem rossz kis film.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3149 Dátum: 2007. Május 01., 16:42:50 »
Azt nem kell beharangozni, azt úgyis mindenki nézi.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3148 Dátum: 2007. Május 01., 16:09:01 »
Idézetet írta: Sepi
Holnap délután a TV2-n lesz egy képregényes vonatkozású film, a Kull, a Hódító.
aznap volt egy asterix rajzfilm is  
gyengéd barbár

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3147 Dátum: 2007. Május 01., 15:28:06 »
Ahogy nézem, a Transformers film várhatóan nagy sikere miatt már a Marvel sem maradt tétlen egykori képregényfiguráinak sorsáért. Már el is kezdték reklámozni a crossovert a honlapjukon:

Csak akkor ezek szerint nem sokáig fog kapi halott maradni, vagy pedig ez egy alternatív univerzumos történet lesz.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3146 Dátum: 2007. Április 29., 11:31:00 »
Idézetet írta: pepo05
Én ezt az alapk kék-fehéret használom, itt vannak.
Csak itt meg a nyelv nem stimmel!
 Kösz az infót Sepi, egyszer már láttam, de nem volt maradandó élmény.
 Tegnap én is megnéztem a T4XIT. Éredekes egy autós film, amiben talán 10 percet szerepel az autó!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3145 Dátum: 2007. Április 29., 11:19:30 »
Holnap délután a TV2-n lesz egy képregényes vonatkozású film, a Kull, a Hódító. Biztos emlékeztek még rá, régen az első Csodálatos Pókember sorozatnak a legelső különszámában szerepelt a második történetben, amikor Dr Strange asztrális síkon visszaküldte az időben Pókembert. De itt egy borító is saját képregénysorozatáról:

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3144 Dátum: 2007. Április 28., 19:32:25 »
Én ezt az alapk kék-fehéret használom, itt vannak.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3143 Dátum: 2007. Április 28., 17:19:47 »
A szmájlik nálam sem látszanak. :-(

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3142 Dátum: 2007. Április 28., 12:19:38 »
Pedig tényleg vannak. Cache (gyorsítótár)-ürítéssel sem?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3141 Dátum: 2007. Április 28., 11:34:55 »
Idézetet írta: Gabe
Sepi: vannak már smiley-ek, ha nálad nem látszanának, akkor nyomj egy F5-öt, vagy ilyesmi.
Én a HálóZsák skint használom, ott pedig nálam nincs smiley, még F5-re sem, így jobb híján általában belinkelem a képet más fórumról.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3140 Dátum: 2007. Április 28., 10:55:13 »
Valóban? Akkor Yosha ezennel bocsánatot kérek  
talgaby: rajtad már nem is csodálkozom  , bár...

Sepi: vannak már smiley-ek, ha nálad nem látszanának, akkor nyomj egy F5-öt, vagy ilyesmi.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3139 Dátum: 2007. Április 28., 10:39:32 »
Ezért baj, hogy nincs smiley, simán félre lehet érteni egy-két hozzászólást. Ha yosha odarakott volna egy röhögős smileyt, akkor szerintem Gabe biztos nem érti félre.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3138 Dátum: 2007. Április 28., 08:29:08 »
Az szerintem nem cinizmus volt, hanem tetszett neki. Gabe, nem én írtam azt...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3137 Dátum: 2007. Április 28., 00:52:42 »
Idézetet írta: yosha
Idézetet írta: Gabe
Itt van egy kis társadalomkritika, képregényben

Jááááááj de jó, megpusztulok a röhögéstől. Elég erős benne a társadalombírálat

Hmm? Ha nem stimmel valami azt mond, a cinizmust nyugodtan mellőzheted. Felőllem leszarozhatod, nekem semmi közöm a képregényhez. Bár egy-két képsor azért tetszik nekem is  (azért amikor a két légy várja a "vacsorát", az elég meredek  )

Juteszembe, a lökéshullámos cuccnál  elég sűrűek a frissítések, most már (f)eltüntek a "Zöldek" is
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 28., 00:52:56 írta Gabe »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3136 Dátum: 2007. Április 28., 00:09:30 »
Ez tényleg súlyos volt Gabe.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"