Kéne egy headbang smiley... igen, ezt benéztem. d.gif Egyébként ugyanilyen konzekvensen a Rolls-Royce-ot meg állandóan németnek veszem...
Jééézus.
Hát, valamiben neked is gyengébbnek kell lenned. Én szerintem elégé otthon vagyok autó témában, nem lehetne eladni az biztos.
Elsősorban minden egyes képregényfilmnél ugyanez a helyzet, kivétel nélkül, másrészt meg egy negatív szerepet mindig jobban és többféleképpen lehet eljátszani, mint egy pozitívat, úgyhogy ez kicsit adja is magát.
Totál egyetértek. Egy hőstől, a főszereplőtől mindenki vár valamit, betájolja, hogy szerinte milyennek kell lennie a szerepben. Ha nem ezt kapja csalódott, és általában senki sem olyannak képzeli el, amilyennek látja. Viszont ha valaki ilyen előérzések nélkül ül be a filmre, nagyon ritka, hogy fanyalog utána. Akkor is azért, met szakmailag kérdőjelezi meg a színészt. Itt erről szó sincs, itt a felfogás az ami zavarja az emberkéket. Épp ezért nézem én a pókfilmeket (amenynire csak tudom) objektív szemmel, mert ha nem így tenném, borzasztó csalódás lenne, mivel erről van alegnagyobb ismertségem, erről építettem fel a legteljesebb képet és ha egy kicsit is eltér a doog az már csalódás. Ezért nem zavar sok mindne a pók filmekben, ami mást igen. A negatív gonoszoktól meg ritkán szoktunk elvárni egy felépített képet, ezért nincs csalódás. Példa erre az új Superman film...mindenkit foglalkoztatott, hogy milyen lesz Spacey, mint Luthor. Valaki ezt várt, valaki azt. Sok embernek tetszett, de soknak nem és ez is az elvárások számlájára írható.
Csak a Titanic sikere után (irígységből?) sokan hajlamosak beskatulyázni a "nyálas szépfiú" szerepbe, mint ahogy sokan Brad Pittet is be szeretnék.
Pontosan így van. Pitt is filmről filmre bizonyítja, hogy hiába akarták a szerencsés hollywoodi vasmacsó és sármőr zubbonyba belehúzni, ő egy jó színész.
Tobey jó Peter, remekül adja a szerencsétlen kétbalkezest, de Pókfejként szerintem bukik.
Itt is két oldala van az éremnek szvsz. Ha maszk van rajta, oly mindegy, hogy néz ki. Csak az a nyálgép magyar hangja ne lenne, eredetiben sokkal jobb. Maszk nélkül én sem ilyennek képzelném el a nagy hőst, de mint minidg mondom, Raimi(ahogy több interjú és háttércikk is írta) direkt választott egy teljesen szimplakinézetű srácot a főszerepre. Minél közelebb akarta hozni a karaktert a valósághoz, azt fejezve ki ezzel, hogy ez bárkivel megtörténhetne, a legátlagosabb emberrel is.
Harry meg olyan felemás. A begőzölt gazdag fiút jól alakította, de azon kívül meg mintha ott se lett volna.
Nos eddig csak akkor volt baj Francoval, ha amikor a megőrülés jeleinek kellett (volna) látszódni rajta. Amikor levette a maszkot...hát én mindenhogy elképzeltem vlna az arcát, csak úgy nem, ahogy a filmben reagált. Valahogy nem is tudom elképzelni egy Sal Buscema féle őrjöngő idegösszeroppanásos gyilkosnak...