Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1919628 alkalommal)

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában

Nem elérhető kaine

• Hulk
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2685 Dátum: 2007. Február 11., 21:00:21 »
Idézetet írta: talgaby
Tobey jó Peter, remekül adja a szerencsétlen kétbalkezest, de Pókfejként szerintem bukik. Dunst meg aranyos és kedves, meg minden, de olyan, mintha csak odaállna a kamera elé, hogy adja a jópofa, néhol meg dramatizáló színésznőt.
Szerintem nem rajta múlik, hogy milyen Pókemberként, hisz azt kell adnia, amit a rendező mond neki. A maszk miatt mint színésznek nem sok lehetősége marad. Ahogy a képregénybeli Pókembernek sem, azelőtt, hogy jött volna valaki és kitalálta, hogy a maszk szeme ugyanúgy tud változni, ahogy Peteré.  
Dunst tényleg nem csinál túl sokat...  Viszont Jameson lezúzza az összes rosszfiút a színről a játékával oda-vissza.
Idézet
Nos eddig csak akkor volt baj Francoval, ha amikor a megőrülés jeleinek kellett (volna) látszódni rajta. Amikor levette a maszkot...hát én mindenhogy elképzeltem vlna az arcát, csak úgy nem, ahogy a filmben reagált. Valahogy nem is tudom elképzelni egy Sal Buscema féle őrjöngő idegösszeroppanásos gyilkosnak...

Vele kapcsolatban nekem is vegyes érzelmeim vannak. Úgy tűnt a 16. megtekintés során    hogy egyáltalán nem nézett utána milyen is Harry, csak eljátszotta, amit Raimi várt tőle és mondott neki Harryről. Ahhoz képest nem játszotta rosszul, ám ahhoz képest, hogy utána is nézhetett volna, elég gyenge volt. Én se tudom elképzelni begőzölt őrültnek, de hát lehet, hogy 3 hónap múlva meglep bennünket...
Idézet
Tobeyra én ezt úgy értettem, hogy még csak nagy filmekben nem játszott. Remélem majd fog.
Ja az más, félreértettem, bocs.
Idézet
DiCapriórl: jó színész csak tetű mód ellenszenves feje van.
Nem tudom, például a Véres gyémántokban halál jó fej volt, nagyon szimpatikus volt.
Idézet
Egyébként rajtam kívül senki nem látta a Vágta című filmet?

Én is láttam. Nekem annyira nem tetszett, inkább Betty miatt néztem meg.  De ugyanakkor ment Dunst egyik filmje is Julia Robertsszel és abban jól játszott. Az jó film volt.

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2684 Dátum: 2007. Február 11., 18:24:08 »
GOLYÓÁLLÓ PENDRIVE

érdemes végig nézni  

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2683 Dátum: 2007. Február 11., 16:01:17 »
Én is láttam a Vágtát anno...tényleg nem volt rossz, tetszett nekem is.

Ajvé...a TVtún, pont a Smalville szünetében már reklámozzák a Heroest! Végre egy sorozat, amit én is fogok nézni.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2682 Dátum: 2007. Február 11., 13:36:44 »
Idézetet írta: Bundy2020
Idézetet írta: Taiy
Tobeyra én ezt úgy értettem, hogy még csak nagy filmekben nem játszott. Remélem majd fog.
Ha még nem szerepelt nagy filmben, akkor minek beszélünk a Pókemberről?  
Egyébként rajtam kívül senki nem látta a Vágta című filmet? Mert ott például nagyon emlékezetes alakítást nyújt. Egy igaz történet alapjául szolgáló film, ami még a gazdasági világválságban játszódik és egy egyszerű inasból lesz egy világhírű zsoké. Szerintem kitünően kapta el a szerep mondanivalóját, csak egy dolog furcsa benne, az hogy vörös haja van.  
Idézet
Ororo csak az időjárást tudja változtatni, az időt nem. És az a jelenet nem csak egy egyszerű "a felhő eltakarja a lenyugvó napot" helyzet volt, hanem ha jól emlékszek ott már jócskán sötét volt.
Most már egyre jobban felcsigáztatok ezzel. Már rég láttam a filmet és akkor sem ezt figyeltem, de este megnézem most már csak azért is.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
« Válasz #2681 Dátum: 2007. Február 11., 13:01:47 »
Ha még nem szerepelt nagy filmben, akkor minek beszélünk a Pókemberről?  

Idézet
Talám mert Ororo is besötétitett.
Ororo csak az időjárást tudja változtatni, az időt nem. És az a jelenet nem csak egy egyszerű "a felhő eltakarja a lenyugvó napot" helyzet volt, hanem ha jól emlékszek ott már jócskán sötét volt.
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2680 Dátum: 2007. Február 11., 12:47:12 »
Idézetet írta: Bundy2020
Idézetet írta: horjb
Nagyon látványos , főleg amikor Magneto a híddal játszik  .
Hárman ültünk be a moziba megnézni az X-men 3-at, de a végén egyikünk se tudta, hogy ez a jelenet után hogy lett nappalból hírtelen éjszaka?

Talám mert Ororo is besötétitett.

DiCapriórl: jó színész csak tetű mód ellenszenves feje van.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
    • http://www.kep.tar.hu/taiy
« Válasz #2679 Dátum: 2007. Február 11., 06:39:27 »
Kedves kaine!

DiCaprio meg nem egy nagyszám. Annyira monoton az összes karaktere és az arckifejezései. Semmi változtatás. Filmről filmre ugyanaz.

Most elmegyek 1 hétre de majd jövök.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2678 Dátum: 2007. Február 10., 23:38:44 »
Idézet
Kéne egy headbang smiley... igen, ezt benéztem. d.gif Egyébként ugyanilyen konzekvensen a Rolls-Royce-ot meg állandóan németnek veszem...
Jééézus.  
Hát, valamiben neked is gyengébbnek kell lenned. Én szerintem elégé otthon vagyok autó témában, nem lehetne eladni az biztos.  
Idézet
Elsősorban minden egyes képregényfilmnél ugyanez a helyzet, kivétel nélkül, másrészt meg egy negatív szerepet mindig jobban és többféleképpen lehet eljátszani, mint egy pozitívat, úgyhogy ez kicsit adja is magát.
Totál egyetértek. Egy hőstől, a főszereplőtől mindenki vár valamit, betájolja, hogy szerinte milyennek kell lennie a szerepben. Ha nem ezt kapja csalódott, és általában senki sem olyannak képzeli el, amilyennek látja. Viszont ha valaki ilyen előérzések nélkül ül be a filmre, nagyon ritka, hogy fanyalog utána. Akkor is azért, met szakmailag kérdőjelezi meg a színészt. Itt erről szó sincs, itt a felfogás az ami zavarja az emberkéket. Épp ezért nézem én a pókfilmeket (amenynire csak tudom) objektív szemmel, mert ha nem így tenném, borzasztó csalódás lenne, mivel erről van alegnagyobb ismertségem, erről építettem fel a legteljesebb képet és ha egy kicsit is eltér a doog az már csalódás. Ezért nem zavar sok mindne a pók filmekben, ami mást igen. A negatív gonoszoktól meg ritkán szoktunk elvárni egy felépített képet, ezért nincs csalódás. Példa erre az új Superman film...mindenkit foglalkoztatott, hogy milyen lesz Spacey, mint Luthor. Valaki ezt várt, valaki azt. Sok embernek tetszett, de soknak nem és ez is az elvárások számlájára írható.
Idézet
Csak a Titanic sikere után (irígységből?) sokan hajlamosak beskatulyázni a "nyálas szépfiú" szerepbe, mint ahogy sokan Brad Pittet is be szeretnék.
Pontosan így van. Pitt is filmről filmre bizonyítja, hogy hiába akarták a szerencsés hollywoodi vasmacsó és sármőr zubbonyba belehúzni, ő egy jó színész.
Idézet
Tobey jó Peter, remekül adja a szerencsétlen kétbalkezest, de Pókfejként szerintem bukik.
Itt is két oldala van az éremnek szvsz. Ha maszk van rajta, oly mindegy, hogy néz ki. Csak az a nyálgép magyar hangja ne lenne, eredetiben sokkal jobb. Maszk nélkül én sem ilyennek képzelném el a nagy hőst, de mint minidg mondom, Raimi(ahogy több interjú és háttércikk is írta) direkt választott egy teljesen szimplakinézetű srácot a főszerepre. Minél közelebb akarta hozni a karaktert a valósághoz, azt fejezve ki ezzel, hogy ez bárkivel megtörténhetne, a legátlagosabb emberrel is.
Idézet
Harry meg olyan felemás. A begőzölt gazdag fiút jól alakította, de azon kívül meg mintha ott se lett volna.
Nos eddig csak akkor volt baj Francoval, ha amikor a megőrülés jeleinek kellett (volna) látszódni rajta. Amikor levette a maszkot...hát én mindenhogy elképzeltem vlna az arcát, csak úgy nem, ahogy a filmben reagált. Valahogy nem is tudom elképzelni egy  Sal Buscema féle őrjöngő idegösszeroppanásos gyilkosnak...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2677 Dátum: 2007. Február 10., 22:55:54 »
Azért volt erős, mert igazság szerint színészileg messze többet nyújtottak, mint a többiek. Nem az a gondom, hogy a negatív főhős jobb volt - ez tényleg eléggé gyakori. Hanem az, hogy többet hoztak ki a szerepükből szerintem, mint  a többiek. Tobey jó Peter, remekül adja a szerencsétlen kétbalkezest, de Pókfejként szerintem bukik. Dunst meg aranyos és kedves, meg minden, de olyan, mintha csak odaállna a kamera elé, hogy adja a jópofa, néhol meg dramatizáló színésznőt. Néha meg kifejezetten idegesítő. Csak nem tudom, hogy ez most a forgatókönyv, a rendező, vagy a színésznő hibája-e. Rajtuk kívül még talán Jamesont lehetne kiemelni, őt ügyesen játssza az alakító színésze. Harry meg olyan felemás. A begőzölt gazdag fiút jól alakította, de azon kívül meg mintha ott se lett volna.
Persze mindez a szubjektív véleményem.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2676 Dátum: 2007. Február 10., 22:52:13 »
Ha már ekkora siker aratott a Bugatti: irány a gyár honlapja, ha túljutottatok a nyelv-választáson, akkor kattintsatok a bal felső sarokban a kocsi képére, a "configurator"-ra. Kis töltés, és... de a többire csodálkozzatok rá ti  .

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2675 Dátum: 2007. Február 10., 22:30:53 »
Idézetet írta: talgaby
Daredevil. Jól kapták el a képregényt.
Szerintem is. Az a rendező érti a dolgát.  Ő lesz a Prédikátor rendezője is.
Idézet
A Pókember nagy általánosságban tetszett, bár nekem kicsit erős, hogy a filmek végén tuti kinyiffanó főgonoszok voltak eddig a messze legjobban alakító színészek a filmekben.
Miért erős ez neked? Elsősorban minden egyes képregényfilmnél ugyanez a helyzet, kivétel nélkül, másrészt meg egy negatív szerepet mindig jobban és többféleképpen lehet eljátszani, mint egy pozitívat, úgyhogy ez kicsit adja is magát.  

Hát igen. tobey nem a legjobb ,de még mindig jobb DiCaprio.
Ahogy talgaby is mondta: Pókembernek tényleg jobb, de különben nem.

Tobey meg kezdő. Egy aranyos srác. Olyan strébpofa. De a szerepre tökéletesen jó.
Én viszont nem értek egyet azzal, hogy ő egy kezdő kis valaki. Tobey kifejezetten jó színész, csak éppen nem játszott nagy szerepeket eddig még sosem.

DiCaprio egy béna.
Én is teljesen ellenkező véleményen vagyok. Eddig még talán nem is láttam olyan szerepben, ahol ne alakított volna jól. Ma láttam a Véres gyémántokat, ott is nagyon jó volt.

Idézetet írta: pepo05
ööö...nem akarok itt megkérdőjelezni senkit, de elég nevetséges, hogy DiCaprio rossz színész. Ugyanis ő egy jó színész. Vagy kevés filmjét láttátok, vagy alapból nem jön be a képe, de minden lehet, csak rossz színész nem.
Pontosan így gondolom én is. Csak a Titanic sikere után (irígységből?) sokan hajlamosak beskatulyázni a "nyálas szépfiú" szerepbe, mint ahogy sokan Brad Pittet is be szeretnék.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 10., 22:29:14 írta kaine »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2674 Dátum: 2007. Február 10., 21:52:48 »
Kéne egy headbang smiley... igen, ezt benéztem.  Egyébként ugyanilyen konzekvensen a Rolls-Royce-ot meg állandóan németnek veszem...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2673 Dátum: 2007. Február 10., 20:57:48 »
Idézet
Mindenesetre a Bugatti végre visszavette a britekhez a leggyorsabb szériaautó címét a svédektől.
A Bugatti Veyron olasz autó. Hát igen...315 millió és mégis az első héten elkelt belőle az össze párszáz darab. MÉgis, sokáig nem tudták szállítani, mivel nem volt olyan gumikeverék, ami bírta volna a 307 feletti tempót.

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #2672 Dátum: 2007. Február 10., 18:54:26 »
Azt a rohadt.....Nekem is kéne ilyen.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2671 Dátum: 2007. Február 10., 18:40:39 »
No igen, EZ már autó. 850e fontért lehet is.  1000 lovacska, és egy olyan végsebesség, ami 50 évvel ezelőtti dogmák szerint fizikai képtelenség ("benzinüzemű szárazföldi jármű sose fogja elhagyni a 375 km/h-át..."). Mindenesetre a Bugatti végre visszavette a britekhez a leggyorsabb szériaautó címét a svédektől.
Azért meg kell hagyni, az autó műszaki adatai finoman szólva se semmik.  
Hm, utánanéztem a kicsikének... vannak érdekes adatai. A 0-100 km/h értéke különösen figyelemreméltó: 2.5 s. Csak, hogy a kedvencemet említsem.

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #2670 Dátum: 2007. Február 10., 18:28:26 »
Talgaby: Igen, a szerepre gondoltam.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2669 Dátum: 2007. Február 10., 18:10:41 »
Most következik a no comment kategória:
Bugatti Veyron
253 Mph = 407 km/h
'It's no wonder Michael Schumacher retired! He's slower, than me!!!'

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #2668 Dátum: 2007. Február 10., 13:25:36 »
Nagyon sok színész van aki megérdelmelte volna az Oscar-t. Nem ő az egyetlen.

Kinek mennyi figyelmeztetése van?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 10., 13:27:18 írta Taiy »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2667 Dátum: 2007. Február 10., 13:20:59 »
DiCaprio egyike azon elenyészően kevés fiatal hollywoodi színészeknek, akinek már rég Oscart kellett volna adni... kár, hogy ano majdnem elsüllyesztette a karrierjét a Titanickal, élete szerintem legnagyobb hibája volt az a film. Aki szerint rossz színész, az nézze meg a Teljes napfogyatkozást, a New York bandáit, a Kapj el, ha tudsz-ot... (csak a Partot ne...)

+++
Hopp, Zerit apó beelőzött. Tényleg, a Kosaras naplóját, azt is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 10., 13:21:37 írta talgaby »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2666 Dátum: 2007. Február 10., 13:15:52 »
fene tudja, talan meg kellene nezni a kosaras naplojat vagy a teljes napfogyatkozast
ezekben eleg jo alakitasai voltak
gyengéd barbár

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2665 Dátum: 2007. Február 10., 13:15:19 »
Csak azért mert "nyálas" filmekben játszik nem kell leszólni DiCaprio szinészi tehetségét. Nekem speciel nem a kedvencem, de attól függetlenül becsülöm, mint szinészt. Például a "Kapj El Ha Tudsz" című filmben is zseniálisat alkotott.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2664 Dátum: 2007. Február 10., 13:14:01 »
Oké, neked ez a véleményed. Ez a szép a dologban, hogy mindenki másképp gondolja.

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #2663 Dátum: 2007. Február 10., 13:11:22 »
DiCaprio nagyon béna. Egy nyálsaképü. Nudli. A Titanikhoz és a Téglához tökéletesen jó, de a többihez nemannyira.

A Pókemberben viszont pepo lehet hogy igazad van.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 10., 13:11:38 írta Taiy »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2662 Dátum: 2007. Február 10., 13:07:37 »
ööö...nem akarok itt megkérdőjelezni senkit, de elég nevetséges, hogy DiCaprio rossz színész. Ugyanis ő egy jó színész. Vagy kevés filmjét láttátok, vagy alapból nem jön be a képe, de minden lehet, csak rossz színész nem.
A másik, amin jót röhögtem: túl érzelgő s a PÓkember. Talán épp itt az ideje több PÓkemebert olvasni, nem a flancos Ultimate-et, hanem az eredtit, meg fog változni mindenkinek a véleménye.
Idézet
de a végén egyikünk se tudta, hogy ez a jelenet után hogy lett nappalból hírtelen éjszaka?
Hát egyrész az már eléggé alkonyta volt nem nappal, másrészt meg ez egy baki.

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #2661 Dátum: 2007. Február 10., 13:02:08 »
DiCaprio egy béna. De a Téglába király. Nagyon.
Tobey meg kezdő. Egy aranyos srác. Olyan strébpofa. De a szerepre tökéletesen jó.

Az X-men bővelkedik látványvilágban, gyönyörű, meg minden, de nem épp a legjobb. A szinészek fele nem is jó nyomja.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 10., 13:06:46 írta Taiy »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2660 Dátum: 2007. Február 10., 12:59:09 »
Idézet
Hát igen. tobey nem a legjobb ,de még mindig jobb DiCaprio.
Ezt most meg kell kérdeznem: Hogy érted, hogy "jobb"? A szerepre gondolod? Mert akkor igen, igazad van, Tobey nagyon jó Peter Parker. Vagy úgy értetted, hogy jobb színész? Mert akkor ezzel a leghalványabb mértékben sem tudok egyetérteni.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #2659 Dátum: 2007. Február 10., 12:57:00 »
Nagyon látványos , főleg amikor Magneto a híddal játszik  .
Hárman ültünk be a moziba megnézni az X-men 3-at, de a végén egyikünk se tudta, hogy ez a jelenet után hogy lett nappalból hírtelen éjszaka?
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #2658 Dátum: 2007. Február 10., 12:39:32 »
Dare, eddig te voltál minden mellet, most mi lett veled? Sztem ezek a hírek tök érdekesek. Gondold végig, kinyírsz 40embert és semmi nem történik veled.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2657 Dátum: 2007. Február 10., 12:36:56 »
Hmmm.... Most elkezdtem kotorászni a szentelt víz után.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2656 Dátum: 2007. Február 10., 12:34:09 »
Ilyen szempontból szerintem még mindig a texasi láncfűrészes a legkeményebb. Őt sem kapták el, és nem gyenge kaszabolást végzett. De olvastam már régebben még tőlük is komolyabb gyilkosokról. Van ez "A világ leg..." könyvsorozat és ott jelentek meg olyanok, mint a világ legbrutálisabb gyilkosai, a világ legnagyobb szexgyilkosai, stb. Abban voltak kemény dolgok.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 10., 12:34:49 írta Sepi »