Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1928281 alkalommal)

0 Felhasználó és 30 vendég van a témában

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2325 Dátum: 2007. Január 07., 23:13:49 »
mikor balesetből szétlövik az 1ik tanuló fejét - kivágták
mikor Ráddzsák (fonetikus rulz) meghal        - kivágták
mikor a fekete hajú csávót megöli az agy      - kivágták
mikor a kiképzésen késdobálás a kézbe        - kivágták

ezeket úgy vettem észre hogy közben én gitároztam, vacsit csináltam, battlefield-eztem
ezen kívül nemtom voltak e még ...
de télleg szörnyű

éjszaka, 18as korhatár és még így is ...
undorító

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2324 Dátum: 2007. Január 07., 22:55:24 »
Más...jövőhét vasárnap fél 11 től lesz a Fűrész a TV kettőn. Vajon azon is vágnak majd?
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #2323 Dátum: 2007. Január 07., 22:50:54 »
Az orosz ügynök dologba nem is kéne belemenni -az a száll azért elégé bizonytalan lábakon áll és bizonyíték nincsen sok rá. Én a dél-amerikai szállra gondolok itt elsősorban. Bár volt egy időszakban mikor Bormann-t minden nap látták színte minden országban egyszerre. (Jól ment a dezinformációs munka az ODESSA-nak  ) De egyébként se nagyon kellett volna belemenni semmibe, hisz a halálát itt sem mutatták, tehát ez a készítők saját véleménye volt, ami kicsit gáz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2322 Dátum: 2007. Január 07., 22:44:39 »
Idézetet írta: Punkológus
Apropó Bukás, vajon miért írták azt a végén, hogy Martin Bormann meghalt Berlinben?
Szerintem egyszerűen nem akartak belemenni abba az évtizedek óta tartó vitába, hogy Bormann valójában orosz ügynök volt, mert arról egy külön filmet is lehetne csinálni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2321 Dátum: 2007. Január 07., 22:34:53 »
Vagy, hogy túlélte a Bunkert. Apropó Bukás, vajon miért írták azt a végén, hogy Martin Bormann meghalt Berlinben?

+++

Ha vért vagy szörnyűséget akarok látni, akkor bekapcsolom a Híradót
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 07., 22:36:47 írta Punkológus »

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2320 Dátum: 2007. Január 07., 22:34:14 »
Én kiváncsi vagyok mit csinálnak a dzsurásszik parkal...
Lehet hogy a olyan dínók nem is szerepelnek benne amik embert esznek...
Egyszerüen leszálnak a helikopterrel magnéznek pár növényevőt aztán a következő kép az hogy már szálnak is fel-igaz kissé kevesebben...
Egyszerüen felfoghatatlan ha leadják a győzikesót akkor egy kis vér már mit számít....
[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2319 Dátum: 2007. Január 07., 22:27:07 »
Idézetet írta: Punkológus
Tudtommal azért van alkotói szabadság, hogy az emberek olyan filmet csináljanak, ami az ő ízlésüknek megfelelő, amit szeretnének vászonra álmodni, azt vászonra álmodják. Egy ilyen piszlicsáré csatornának viszont egyszerűen nincs joga (szerintem) összekaszabolni egy filmet. Ez sértés mind a készítők felé, mind a nézők felé, akit már megint sikeresen taknyos hülyegyereknek néznek. Csak tudnám, hogy akkor egyáltalán minek tűzték műsorra ezt a szerencsétlen filmet? Mire volt jó ez?
Tényleg. Régebben már gondolkoztam rajta, hogy azzal nem sértenek szerzői jogokat a kereskedelmi csatornák, hogy túlságosan megvágnak egy filmet? Mert ezzel elvileg teljesen más hatást lehet elérni, mint amit az alkotók eredetileg akartak. Példának, a Bukás cimű filmet is meglehetne úgy vágni, hogy a végén mindenki azt hinné, hogy Adolf bácsi egy aranyos ártatlan ember volt.

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2318 Dátum: 2007. Január 07., 20:55:53 »
Ja és a passió egy szenvedés-hülye mel gibson hülye filmje...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2317 Dátum: 2007. Január 07., 20:51:05 »
A fejemben az a kérdés fogalmazódott meg, hogy nem ezzek adták e le a Passiót? És ha igen, akkor hosszabb volt e 15 percnél?

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2316 Dátum: 2007. Január 07., 20:40:47 »
Jah...az totál szét lett vágva. Minimum a felét levágták....nem mutatták a testekes, a tábronok szétplaccsanásást, semmit sem....én megfogadtam, hogy nem fogok többet 18-as filmet nézni az reteken, amit szeretek.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2315 Dátum: 2007. Január 07., 20:38:42 »
Igen az jelenet szőrnyű volt, plussz én azzon hergeltem fel magam, mikor bemennek arra a bázisra, ahol már mindenki meghalt. Ott még a zene is úgy lett elvágva, hogy színte fizikai fájdalmat okozott  

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2314 Dátum: 2007. Január 07., 20:33:48 »
Teljesen osztom haragodat Punkológus! Engem is nagyon idegesített. Ráadásul, amikor Zender(megint remélem, hogy jó írtam) agyát kiszívja a főmufti rovar, az olyan bénán vágták meg, hogy leesltem az ágyról...        

Jut eszembe: a Remény rabjai nincs meg valakinek fekete DVD-n? Mert az xpressen és a netpiacon is joglejárat miatt nem értékesítik, Vagy valahonnan meg lehetne rendelni?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2313 Dátum: 2007. Január 07., 20:29:52 »
Idézet
Ja! És Surface felirat. Nem olyan gyorsak azok akik kitették torrentre  Szerény emlékeim szerint az utolsó rész felirata valamikor tavaly tavasszal készült el, egy-két héttel az USA-beli adásba kerülés után

na jó, de edig idehaza most került a köztudatba a sorozat, úgyhogy netes sorozatfüggőkön kívül nemigen érdekelhetett volna mást. Úgyhogy logikus hogy most tették fel, a film első részének a bemutatása után, hisz most lehet rá esetlegesen komolyabb érdeklődés.

reklámok: az ortt óránként 12 perc reklámot engedélyez, amit a seggfejek maximálisan ki is használnak, hogy kapnák be  .

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #2312 Dátum: 2007. Január 07., 20:16:56 »
Na látom más is nézte a Csillagközi Inváziót. Hát ez a mocskos szemét retek klub. Csak tudnám, hogy erre mi szükség volt? Mi a francért kellett ezt a filmet is szétcenzúrázni? Én már azon húztam a számat, mikor a Gibson féle Hazafi-ból kivágták a torkonszúrást, de még oké, el tudtam fogadni. De ez! Ez már a pofátlanság teteje volt. Kint van a 18-as karika, nem főműsoridőben megy le és mégis... Már a kiképzés során néztem nagyokat, mikor kivágták azt mikor a szőke srácnak kést dobnak a kezébe. Viccelődtem is magamba, hogyha ez lesz a tendencia, akkor a film háromnegyedét kivágják? És kivágták... Szavak nincsenek rá, hogy mennyire tették idegesítővé a filmet ezzel, érthetetlen vágásokat és hírtelen félbeszakadó jeleneteket kaptunk. Megmagyarázhatatlan dolgokat. Értelmetlen hülyeségeket. Az egészböl nekem az jöt le: 1. Mocskosul nem tisztelik a nézőket, ha képesek voltak eléjük adni a vágás miatt ennyire élvezhetetlen valamit 2. Egyáltalán nem tisztelik a film készítőit, szereplőit sem. Tudtommal azért van alkotói szabadság, hogy az emberek olyan filmet csináljanak, ami az ő ízlésüknek megfelelő, amit szeretnének vászonra álmodni, azt vászonra álmodják. Egy ilyen piszlicsáré csatornának viszont egyszerűen nincs joga (szerintem) összekaszabolni egy filmet. Ez sértés mind a készítők felé, mind a nézők felé, akit már megint sikeresen taknyos hülyegyereknek néznek. Csak tudnám, hogy akkor egyáltalán minek tűzték műsorra ezt a szerencsétlen filmet? Mire volt jó ez?

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2311 Dátum: 2007. Január 07., 19:58:26 »
Tényleg a köjökklubban nyomatták-jónás rita-hajrápirosakhajrásárgák...
Mit le nem tudtak nyomni tv-ben...  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2310 Dátum: 2007. Január 07., 18:22:41 »
Idézetet írta: killjoy
A 4. rész egyébként tényleg nem volt olyan rossz, nekem csak az volt fura, hogy a DVD-n lévő előzetesben szinte csak olyan jelenetek vannak, amik a végső filmbe nem kerültek be. A főellenség sokkal több mágiát használt volna és sokkal több látványos effekt lett volna. Nem tudom, hogy miért maradtak ki, de kimaradtak.
Talán azért hagyták ki, mert ezt a mágikus dolgot már a 3.ban is elsütötték. Én moziban láttam először a 4.-et,  és mintha ott sem lett volna benne ezek a részek, sőt mintha az a jelenet sem lett volna, hogy kiderül, hogy a csaj él. Bár az igazsághoz hozzá tartozik hogy kb 39 fokos lázam volt éppen, úgyhogy nem nagyon emlékszem rá.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2309 Dátum: 2007. Január 07., 18:20:24 »
Idézetet írta: galamb
Idézet
Kölyökklubbos sorozat, így egyetlen katona sem hal meg a bevetések során. (Legalábbis abban a pár részben, amit láttam.
Én úgy emlékszem, mintha a félkarú parancsnok a rajzfilmben is meghalt volna. Asszem, pont azzal lett vége a résznek, hogy mutatják a mű kezét a víz alatt.
Én csak az első DVD-t láttam. Abban nem volt halál. (Ha jól emlékszem.) De olyan sem, hogy a döglődő bogár haláltusája közben még kettészakít 1-2 katonát  Pedig a ST ettől lett szerintem kult-film.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2308 Dátum: 2007. Január 07., 18:16:53 »
Idézet
Kölyökklubbos sorozat, így egyetlen katona sem hal meg a bevetések során. (Legalábbis abban a pár részben, amit láttam.
Én úgy emlékszem, mintha a félkarú parancsnok a rajzfilmben is meghalt volna. Asszem, pont azzal lett vége a résznek, hogy mutatják a mű kezét a víz alatt.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2307 Dátum: 2007. Január 07., 18:12:49 »
Na, újabb indok, hogy miért is jó az 500 darabos DVD gyűjtemény  Amikor kezdődött a Starship Troppers, akkor lemez be a DVD-be és Play. Nem voltak reklámok és meg is néztük a filmet, mire a RTL-en épp Dizzy halála ment. BŐ HÚSZ PERC REKLÁM VOLT? Vagy ennyire megvágták a filmet?

A Starship Troopers egyébként jó film, de nem egy világmegváltó alkotás. Amikor kijött a film, akkor a reklámját meglovagolva kiadták az alapjául szolgáló regényt is. Robert A. Heinlein írta és ZSENIÁLIS!!! Ha a filmben tetszett a hangulat, az az érzés, hogy egyetlen szereplőt sem szabad megszeretni, mert 90%-uk a film végére halott, akkor a könyvet egyenesen zabálni fogod! A könyvben pl. van egy rész, ahol mesél a főszereplő egy "barátról", akivel egy bevetésen kerültek össze. A fejezet közepénél feltünés nélkül eltánik a történetből a figura és a fejezet utolsó mondata valami olyan, hogy "Ja! És Bobby meghalt ezen a bevetésen." Félelmetesen lekövethető a sztoriban a profi katonává válással együtt járó lélekvesztés. Mondjuk nem véletlenül volt évtizedekig betiltott könyv a vasfüggönyön innen. Kőkemény kritika a "kötelező" hadsereg ellen. (Azért idézőjelben, mert a regényben is önkéntes alapon megy a katonaság.) De persze ott vannak a sorok között az akkori kommunista rendszer kritikái, de még a kapitalista államrendszerről is lehúzza a keresztvizet valamilyen szinten. Gyakorlatilag azoknak, akik nem látnak a sorok mögé, a könyv nem más, mint a katonai diktatúrák dicsőítése.

Na ehhez képest a film tényleg messze van még attól is, hogy ugassa ezt a témát, viszont a maga nemében igenis egy jó film lett. Mégha pár jelenetről üvölt is a CGI lólába (hű, de szép képzavar) vagy a karakterek jelleme nagy részben csak olyan fejlődésen megy keresztül, mint amikor egy amőba növeszt magának egy új állábat. De valahogy mégis működik a film. A rajzfilm sokban eltér a film világától is, többet hozott át a könyvből. Pl. a "partraszállások" nem egy leszállóegységgel, hanem egyéni eldobható kapszulákban történik. A könyvben erre is sokat épített Heinlein, többször is visszatér a bevetés előtti magány és kiszolgáltatottság témaköréhez. Sajnos a rajzfilm viszont nem mert messzebbre menni, mint egy átlagos délelőtti Kölyökklubbos sorozat, így egyetlen katona sem hal meg a bevetések során. (Legalábbis abban a pár részben, amit láttam.) Így viszont sokat veszít a varázsából (vagyis a realitásból, hogy 10000 rovar ellen egy tucat lézerputyis embernek semmi esélye) a felnőtt közönség számára.

Ja! És Surface felirat. Nem olyan gyorsak azok akik kitették torrentre  Szerény emlékeim szerint az utolsó rész felirata valamikor tavaly tavasszal készült el, egy-két héttel az USA-beli adásba kerülés után
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 07., 18:18:17 írta killjoy »
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2306 Dátum: 2007. Január 07., 18:08:56 »
Idézetet írta: Sepi
Az biztos, hogy sokkal szebb volt,
Nana!    

Idézet
Például Tim Robbinsnak a Remény Rabjai című filmben nyújtott alakításáért simán adtam volna, de Michael Clarke Duncan is kapott volna tőlem a Halálsoron-ban teljesített felejthetetlen alakításért.
Idézet
Detto
Na akkor az előbbi megjegyzés megbocsájtva, jó az ízlésetek!   Hát igen, ez a két film arra példa, hogyan tud egy remek rendező remek regényekből remek filmet csinálni, remek színészekkel!  Nem hiába ez a két legjobb King-film szwsz!                
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 07., 18:13:17 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2305 Dátum: 2007. Január 07., 17:00:44 »
Idézetet írta: Tyler-x
Denise szemöldöke ott van a toppon...
Egyébként  a vörös csaj 100x jobb...
Az biztos, hogy sokkal szebb volt, csak egy kicsit lapos a csaj. De gondolom azóta már rajta is segítettek a plasztikai sebészek.  
Idézetet írta: pepo05
Detto
Jól van. Örülök, hogy nem egyedül vagyok ezen a véleményen.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2304 Dátum: 2007. Január 07., 16:23:14 »
Idézet
Például Tim Robbinsnak a Remény Rabjai című filmben nyújtott alakításáért simán adtam volna, de Michael Clarke Duncan is kapott volna tőlem a Halálsoron-ban teljesített felejthetetlen alakításért.
Detto

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2303 Dátum: 2007. Január 07., 15:44:37 »
Denise szemöldöke ott van a toppon...
Egyébként  a vörös csaj 100x jobb...

Elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2302 Dátum: 2007. Január 07., 15:31:17 »
Hát el. Dühöngeni légyszi a Waddafakkban, esetleg a kocsmában, vagy cenzúrázd magad. Köszi.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2301 Dátum: 2007. Január 07., 14:25:50 »
Erre meg olyan moslék kap Oscar-t, mint a Titanic, meg a Túl a barátságon. Amúgy az felháborító, hogy mennyire megvágtak egy egy jelenetet a Csillagközi Invázióban. Ha 18-as karika alatt adják le, akkor mi az ótvaros f*nak vagdalank bele? A saját farkukkal ezt mertnék megcsinálni?

Hű ezt elolvasva úgy gondolom, hogy kicsit eldurrant az agyam.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 07., 15:30:21 írta talgaby »

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2300 Dátum: 2007. Január 07., 14:18:52 »
Hát igen, csak akkoriban Casper és Denise is még csak feltörekvőben lévő szinészek voltak, akik addig csak maximum sorozatokban vagy B kategóriás filmekben kaptak kisebb szerepeket. A kritikusok meg mindent lehúznak, nekik semmi nem jó, maximum ami már nagyon szar, az tetszik nekik. Én ezért nem hallgatok a kritikusokra, vagy az amerikai filmakadémia által osztogatott díjakra. Azt sohasem azok kapják akiknek kellene. Láttam már nagyon sok nagyon jó szinészi alakítást, amiért én speciel oscar-díjat adtam volna, de annak a szinésznek nem adtak, még csak szóba sem jött a lehetősége. Például Tim Robbinsnak a Remény Rabjai című filmben nyújtott alakításáért simán adtam volna, de Michael Clarke Duncan is kapott volna tőlem a Halálsoron-ban teljesített felejthetetlen alakításért. Persze ez teljesen szubjektív.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2299 Dátum: 2007. Január 07., 14:10:07 »
Oké, de én soha nem is vártam el egy ilyen filmtől egy Oscar díjas színészi alakítást sem. Szvsz Rico(Casper van Dien--vagy hogy kell leírni) jó volt. A tanár fószert is láttam komoly szerepekben már, és Danise Richards
sem éppen a legutolsó a színészek között.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2298 Dátum: 2007. Január 07., 13:26:30 »
Ha jól tudom a rajzfilmeket is kiadogatták dvd-n, legalábbis a borítóit már láttam. Nagyobb áruházakban kell körülnézni, kb 990 Ft lehet egy lemez.
A filmet szerintem sokan azért húzzák le, mert nem valami nagy benne a szinészi alakítás. De azt akkoriban is mondták (1997-ben), hogy a speciális effektek annyi pénzt elvittek a keretből, hogy nem maradt már elég megfelelő szinészek leigazolásához. Azóta persze már párnak sikerült egy kisebb karriert befutnia, de az akkori produkcióik nem voltak valami fényesek.

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2297 Dátum: 2007. Január 07., 13:17:11 »
Nem tom-szerintem is türhető.. Nem tudjátok valahonnan meg lehet szerezni a rajzfilmsorozatott?

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2296 Dátum: 2007. Január 07., 13:01:56 »
Kicsit visszatérve...vajon miért húzták le a kritikusok annyira a Csillagközi Inváziót? Én is imádom.