Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1930382 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2025 Dátum: 2006. December 10., 19:32:46 »
Én teljesen elfelejtettem megnézni, de akkor ezek szerint nem veszítettem semmit.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2024 Dátum: 2006. December 10., 19:27:53 »
ÚÚÚÚÚHHHHH! Ez a Szupercsapat című X-men film elég szar lett, mitne mondjak. Ehez hogyan adhatta bárki a nevét?  Szégyen!
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2023 Dátum: 2006. December 10., 14:51:38 »
Mi gány volt ez a Generation X film. Szar szereposztás, szánalmas történet, béna díszletek, meg jelmezek. Kirázott tőle a hideg.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2022 Dátum: 2006. December 10., 02:27:18 »
98150    

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2021 Dátum: 2006. December 09., 21:06:38 »
Most vettem észre, hogy lesz egy újabb Hannibal film, ami szintén az előzményeket dolgozza fel.

Hannibal Rising

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2020 Dátum: 2006. December 09., 18:12:08 »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2019 Dátum: 2006. December 09., 16:42:22 »
Akkor koentold az enyémet is!

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2018 Dátum: 2006. December 08., 22:28:16 »
Idézetet írta: Daredevil
Ha elkap az Ennis-i őrület meg is írom ám az előbb felvázolt vérgőzös ámokfutást.

77940

bocs ezt kaine rekordjára írtam

Érdekes játék.
Én 24000 után meguntam...

Ez jó volt. 32210
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 08., 22:29:52 írta Spidáj »

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2017 Dátum: 2006. December 08., 18:02:54 »
Hm, alapvetően a hideg kitáz ettől a fajta zenétől, de hogy ehhez a játékhoz tökéletesen illik, az kétségtelen. Egyébként nem rossz a cucc, rég láttam ilyen stílusban én is ilyen szépen kivitelezettet.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2016 Dátum: 2006. December 08., 15:59:12 »
Idézetet írta: Schmatzy
Széplelkű, rózsaszín kollégák, figyelem! A következő link nem nektek való!
Ellenben aki nem veti meg a grindcore zenét, és még zombikat is imád hentelni, az kattintson ide: Zombie Grinder Ajánlott olyan időpontban játszani vele, amikor sem a családtagok, sem a szomszédok nem tartózkodnak hallótávolságban.

A zene az nagyon jó  . Ha bejön az ilyesmi, vagy mégilyenebb, akkor ajálom figyelmedbe a Suffocation nevű együttest. Na az kb. olyan mintha egy csapatt szokásosnál is pszichopatább ork adná elő.

++++++++++++

szerk.: ha valaki szereti a házilag barkácsolt játékokat, akkor olvassa el ezt a cikket, és utána kövessse az ottani linket: katt

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2015 Dátum: 2006. December 08., 15:46:42 »
Ha elkap az Ennis-i őrület meg is írom ám az előbb felvázolt vérgőzös ámokfutást.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2014 Dátum: 2006. December 08., 15:44:54 »
Idézetet írta: Nitro
Érdekes játék.

Ez jó volt. 32210

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2013 Dátum: 2006. December 08., 14:57:30 »
Széplelkű, rózsaszín kollégák, figyelem! A következő link nem nektek való!
Ellenben aki nem veti meg a grindcore zenét, és még zombikat is imád hentelni, az kattintson ide: Zombie Grinder
(Ha nem tudod, milyen stílust is takar a grindcore, akkor valószínűleg a linkre sem akarsz rákattintani  )
Ajánlott olyan időpontban játszani vele, amikor sem a családtagok, sem a szomszédok nem tartózkodnak hallótávolságban. Egyébként pedig ahhoz képest, hogy egy agyatlan, zombihent, grindcore játékról van szó, eszméletlen gyönyörű a kivitelezés!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2012 Dátum: 2006. December 08., 14:54:56 »
Idézetet írta: Sepi
Plussz Galactus felfalhatná Anetkát az űrben ,
ááááááá! Ez a szöveg!                  
 Amúgy én attól dühödök be, de nagyon, amikor a Hiradók pusztán a nézetség érdekében keltik a pánikot: például amikor volt a Csirkeinfluenza téma, tökömet rá hogy nem egy 5-6 éves gyerek aludt el félve, attól hogy most akkor meghal ő is, meg anyu és apu is.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2011 Dátum: 2006. December 08., 14:25:58 »
Szép kis toros lenne. Valamint egy kicsit meg lehetne még bolondítani egy-két negatív hőssel, hogy ne tudják eldönteni az olvasók, hogy kinek is az oldalán álljon. Jöhetne Hulk, Kardfogú, Vérontó, a Gonosz Mutánsok Testvérisége, és persze a Kéz zombi gyilkosai is  . Plussz Galactus felfalhatná Anetkát az űrben  , bár jól megfeküdné a gyomrát, de jó kis képsor lenne, amint mondjuk lerókázza a Holdat.

Mekkora egy crossover!

Főleg ha még a parlamentbe beküldjük ezt az embert is: Bushinator
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 08., 14:46:08 írta Sepi »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2010 Dátum: 2006. December 08., 14:16:49 »
Ja. De ekkora crossovernél már bevenném a politikát is. Zarathos meg Logan jól ellene azzal a sok szrral a parlamenetben.

Most hogy Logan megemlíted... Mekkora disznóölés rendezhetne Salgótarjánban. Az egész Gáspár család... MUHAHAHAHAHA!

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2009 Dátum: 2006. December 08., 14:08:42 »
Ez mostani magyar mádia tényleg úgy szar ahogy van. Gondoltam is rá, hogy megírom képregényben a "Megtoló kiírtja a magyar médiát" című agyszüleményemet, de annyira brutális lett volna, hogy 18+ lekicsinylő lett volna a korhatár besorolásnál.
Viszont underground körökben tuti siker lenne. Elképzelem, hogy milyen lenne ahogy a sok mocskot kitakarítja Frank Castle, főleg ha még csatlakozna hozzá Rozsomák és a Szellem Lovas is (meg esetleg Venom is).  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2008 Dátum: 2006. December 08., 13:50:41 »
Ez mostani magyar mádia tényleg úgy szar ahogy van. Gondoltam is rá, hogy megírom képregényben a "Megtoló kiírtja a magyar médiát" című agyszüleményemet, de annyira brutális lett volna, hogy 18+ lekicsinylő lett volna a korhatár besorolásnál.

A Tokio Hotelt (Peking Camping) meg egyszerűen Ennis kezei közé adnám, hadd csináljon velük valami igazán szaftos mocsokságot.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2007 Dátum: 2006. December 08., 13:23:09 »
Hűű gyerekek, új 300 előzetes a képregény.neten! De ahogy ott írták, '"ne felejtsétek el felkötni az álladat, mielőtt megnézed"!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2006 Dátum: 2006. December 08., 12:32:44 »
Idézet
A Tökjó Hotel-ről meg annyit, hogy én nem gondoltam, hogy egy ilyen szenny sikeres lesz nálunk is, de aztán mégis.

Szimplán csak velünk van a a baj: nem vagyunk 12 éves "Megálló-mániás" kiscsajok!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2005 Dátum: 2006. December 08., 08:24:51 »
A Hulk Halála miről szól? Amúgy furcsa lett volna, ha két rész összevonnak, mert egy epizód a Hulk tv-sorozatból cirka másfél óra volt reklám nélkül.
Ezt a másfélóra/részt kétlem...bár lehet csak az eltelt idő miatt nem emlékszem rendesen...a Hulk halálának pedig az a vége, hogy valahogy felkecmereg egy repülőre és a végén háttal kizuhan...megérkezve a betonra (persze jól betöri azt) visszaváltozik és meghal...

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #2004 Dátum: 2006. December 08., 07:35:55 »
Érdekes játék.

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
« Válasz #2003 Dátum: 2006. December 07., 23:30:08 »
Idézetet írta: Punkológus
Egyrészt egyetértek azzal a gondolattal, hogy mi a francért kell nekünk átvenni az amcsi kúltúrát? Nem mintha a magyar jobb lenne. Csak nem tetszenek ezzek a baromi nagy egységesítési folyamatok, hogy minden egyedi dolgot le akarnak gyalulni, hogy a helyébe egy McDonalds-ot húzzanak fel. Undorodom attól, hogy egy plasztikba bújtatott egyenruhát akarnak a mi társadalmunkra is ráhúzni. Sőt, már rá is húzták.

Valahol Budapest és Velencefürdő között van egy kis faház, ami "gyorsétteremként" funkcionál. A tulaj a hurkát, a kolbászt és a májat együtt süti. Faterommal megálltunk ott (ő már tudta, hogy van ilyen és hogy milyen jó) vettünk egy-egy adagot, majd továbbmentünk, telken elfogyasztottuk. Hát ... olyat már nagyon régen ettem. Olyn íze volt... ha tudom, lehet, hogy három adagnyit veszek. Ilyeneket kellene nyitni élelmes magyar üzletembereknek, nekünk meg keresni kellene az ilyesmit. Nem a meki. Bár amit faterom itthon csinál hamburgert azt szintén nagyon szeretem, de az teljesen más, mint a multiké.

Viszont meg kell jegyeznem, hogy az amerikai kultúra ellen való tiltakozásunk hatalmas nagy képmutatás, hisz mi vagyunk azzok akik má-már fetisizáljuk az amcsi kúltúra egyik nagyon is jellemző megnyilvánulását, a képregényeket. És főleg a Marvel-t, ami az egyik legnagyobb kiadó.

Nagyon igaz! De meg kell mondjam, szerintem nincs normális modern magyar kultúra. Az nembaj, hogy itt is lesz képregény (persze tudom, hogy nem ezt mondtad), csak azt kell átvenni amiben mi magyarok is megtaláljuk magunkat, illetve bizonyos dolgokat átveszünk és azt saját értékrendünk, szájízünk szerint megcsináljuk. A képregény szerintem meg csak annyira amerikai, mint tojáslabda meg a bézból.

Közhely azt mondani, hogy olvasnának inkább, de mint tudjuk, akkor sem jutnának tovább a színvonalban. Főleg hogyha vannak még ilyen folytatásos vékony könyvecskék, mint Tinna stb.
Egyébként félelmetes, hogy a tudatipar mennyire uralkodik az emberen.

Van egy rokonom aki mindig megveszi az egyik búlvárlapot. És persze mindig panaszkodik, hogy mennyi hülyeség van benne stb., és különben az a véleménye hogy nincs pénz kultúrára. Kérdeztem tőle minek veszi akkor, abból a pénzből amit erre költ havonta, mindig kijönne egy könyv minden hónapban, vagy kábé ennyiből beíratkozhat a könyvtárba - nincs is messze tőlünk. Erre azt mondta, hogy ennyi neki jár és mikor tovább érveltem, azt mondta, hogy én kicsit radikálisan gondolkodom. Erre mit mondjak?

A Tökjó Hotel-ről meg annyit, hogy én nem gondoltam, hogy egy ilyen szenny sikeres lesz nálunk is, de aztán mégis.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2002 Dátum: 2006. December 07., 23:27:58 »
Idézet
-Depeche Mode - Enjoy The Silence (Sasha & John Digweed Remix)
Ezt a remixet én is ismerem, és tényleg jó. Még én is elhallgatom szívesen.
Punkológus: én már régóta gondoltam erre, hogy már évek óta ott van a média, hogy befolyásolja a valóságot. Az egész életünket..egyre jobban. Én az olyan mondatoktól vagyok kiakadva, hogy" a tévében mondták...írta az újság..." Sajnos nagyon kevés az olyan lap, és műsor, aminek hinni lehet, nem a nayg szart zúdítja ránk. Ezért sem nézek tévét és nem olvasok újságot sem.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #2001 Dátum: 2006. December 07., 22:36:14 »
Nemrég találtam rá a Jedi mind Tricks - Heavy Metal Kings számára, és ezt mindenkinek hallania kell  . Habár elég komoly a szövege, így is hangulatos szám. Amikor az ember ideges, vagy valami egyszerűt akar halgatni, na ez a jó  
Itt a klip
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2000 Dátum: 2006. December 07., 22:11:27 »
Idézet
Jah, a divatrokkerek.
Őket mifelénk gumirockereknek hívjuk.
A gimi alatt én is hordtam rockos cuccokat. Kb. 2 évig tartott ez a korszakom.
Manapság nem nevezném magam rockernek. Eleve nem szeretem, ha besorolnak különböző kategóriákba.
Kivéve a képregényrajongó kategória.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1999 Dátum: 2006. December 07., 22:06:02 »
Idézetet írta: Ryder
Sepi!
Lentebb írtad, hogy elektronikus-zene párti vagy. Szivesen meghalgatnák egypár ilyen stílusú számot, ha te nem a diszkós-tüctüctös-tijesztós műfajra gondoltál, hanem valódi elektrora.Szal tudnál mondani nekem néhány előadót és számait, amiket érdemes meghallgatnom?
Több fajta stílust és előadót is tudok neked mondani ami az igényesebbek közül való. Például:
-Depeche Mode - Enjoy The Silence (Sasha & John Digweed Remix) egy nagyon jól elkapott klasszikus tökéletesen elegyítve az elektrót a trance-el.
-Deep Sky - Jareth's Church (Cass'N'Slide Rub A Dub Remix) szintén hasonló kategória egy kis progressive hangzással megbolondítva.
-Sasha (Itt most nem arra a kornyikáló énekesre gondolok, hanem a lemezlovas-producerre. Szinte az összes munkáját ajánlani tudom, bár a korai művei között találhatóak olyanok amelyek alapul szolgálnak a mai kommersz trance műfajnak.)
-Hybrid (Szintén egy nagyon tehetséges producer akinek műveiben keverednek a trance, electro és az akusztikus elemek nagyon jó vokállal kiegészülve. Nekem a kedven számom tőle az Out Of The Dark. Ezenkívül nagyon jó remixeket is készit ismertebb előadók zenéiből.)
-Junkie XL (neki is vannak elég értelmes munkái).

Progressive és Deep kategóriából pedig akiket ajánlani tudok az Hardy Heller, Pat Fosheen, Yahel, Rob Dougan (tőle ismerősnek tünhet a Matrix című filmből a Clubbed To Death című száma, ami akkor szól amikor Morpheus beviszi a szimulátorba Neo-t és előjön a piros ruhás nő).

Hirtelen ennyi jut eszembe.

Idézet
Különben jómagam inkább rap/hip hop zenét halgatok, de bármi normálisat meghalgatok, nem zárkózok el tőlük.
Rapből én a klasszikusat szeretem nagyon, ami még a 1988-1994-ig tartó korszakot öleli fel. Kedvencek belőle: De La Soul, Ice-T, Public Enemy, Snap, Run DMC, Dr.Alban korai, stb.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 07., 22:09:21 írta Sepi »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1998 Dátum: 2006. December 07., 21:45:39 »
Kicsit hozzászólnék az itt elhangzott témákhoz. Egyrészt egyetértek azzal a gondolattal, hogy mi a francért kell nekünk átvenni az amcsi kúltúrát? Nem mintha a magyar jobb lenne. Csak nem tetszenek ezzek a baromi nagy egységesítési folyamatok, hogy minden egyedi dolgot le akarnak gyalulni, hogy a helyébe egy McDonalds-ot húzzanak fel. Undorodom attól, hogy egy plasztikba bújtatott egyenruhát akarnak a mi társadalmunkra is ráhúzni. Sőt, már rá is húzták. Viszont meg kell jegyeznem, hogy az amerikai kultúra ellen való tiltakozásunk hatalmas nagy képmutatás, hisz mi vagyunk azzok akik má-már fetisizáljuk az amcsi kúltúra egyik nagyon is jellemző megnyilvánulását, a képregényeket. És főleg a Marvel-t, ami az egyik legnagyobb kiadó.
A tudatiparról
Idézet
12-18... ugye senki se hitte, hogy ezt alapvetően felnőtteknek készítik?
Hát pedig az a gond, hogy de, általában többgyermekes családanyák nézik. Én leginkább ezzel szembesülök. Meg sajnos azzal is, hogy ez TÉNYLEG fontos és meghatározó dolog az emberek életében. Ezzek a Mónikák, Balázsok, Győzikék, Annácskák. Ez az egész csillogó csomagolásba burkolt műanyag trágya. Mert ez nem más. Közhely azt mondani, hogy olvasnának inkább, de mint tudjuk, akkor sem jutnának tovább a színvonalban. Főleg hogyha vannak még ilyen folytatásos vékony könyvecskék, mint Tinna stb.
Egyébként félelmetes, hogy a tudatipar mennyire uralkodik az emberen. Ezt nemrég tudtam meg, hogy hippertér-elméletnek hívják. Miszerint a média már nem a valóságról tudósít, hanem ő maga alakít ki egy "valóságot", amihez már maga a valóság alkalmazkodik. Számomra félelmetes, hogy a ránktelepedett szórakoztatóbirodalom megmondja nekünk, hogy kik is, mik is vagyunk valójában. Az egész kicsit már emlékeztett Rómára: a Plebs befogja a száját, ha van kenyér és cirkusz. Modern gladiátorviadalokkal szórakoztatnak minket, mi meg örömmel tapsikolunk.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #1997 Dátum: 2006. December 07., 21:44:03 »
Az ötvencent rajongói tényleg beképzelt f*szok (Hasonlóan ötvencenthez). A Tokio Hotelt meg nemértem hogy lehet szeretni? Néhány homokos csávó ott játsza az agyát. Ennyi.

Különben jómagam inkább rap/hip hop zenét halgatok, de bármi normálisat meghalgatok, nem zárkózok el tőlük.
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #1996 Dátum: 2006. December 07., 21:40:01 »
Jah, a divatrokkerek.
Épp tegnap láttam a faluban egy csajt, halálkomoly rockerfelszerelésben (szöges csuklószorítók, bőrcucc) és milyen pólója volt?Tokio Hoteles    
Nameg azokat a kis reppergatyás divatmajmokat is bírom, aki lebüdösrokkerezik az előttük elhaladó rockertagot, miközben ők mint nagy repperek diszkóba járnak meg fifticenteket hallgatnak  
Egyébként énis rocker vagyok, de mást is meghallgatok amiben látok fantáziát, vagycsak egyszerűen bírom.  
Persze ha választhatnék, maradnék jóöreg pokolgép és egyéb albumaim mellett.

Más:
Sepi!
Lentebb írtad, hogy elektronikus-zene párti vagy. Szivesen meghalgatnák egypár ilyen stílusú számot, ha te nem a diszkós-tüctüctös-tijesztós műfajra gondoltál, hanem valódi elektrora.Szal tudnál mondani nekem néhány előadót és számait, amiket érdemes meghallgatnom?