Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1930608 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #1965 Dátum: 2006. December 05., 21:52:32 »
Idézet
e nem trailer.  Semmi köze nem lesz a kész filmhez, csak amolyan kedvcsináló...
Tudom, de így nevezik azon az oldalon.  

Egyébként ma ünnepli (ünnepelné) születésnapját Walt Disney bácsi.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1964 Dátum: 2006. December 05., 21:41:28 »
e nem trailer.   Semmi köze nem lesz a kész filmhez, csak amolyan kedvcsináló...
Viszont Freddie Mercury-t nagyon jó volt látni ezzel a dallal. Egy életreszólóélmény lehetett az  a koncert. Ha választani lehetne egy halott, külföldi emberrel, akivel lehetne találkozni, ő lenne az.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1963 Dátum: 2006. December 05., 21:06:57 »
Úgy néz ki neked jobban feküdt a teszt freakdavE. Bár háromból kettő nekem is stimmel a tiédből csak más sorrendben.  

Viszont itt van a Transformers előzetese annak aki még nem látta:
Transformers
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 05., 21:08:37 írta Sepi »

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #1962 Dátum: 2006. December 05., 21:01:22 »
Én is megcsináltam a tesztet: 75% Pókember. A második Zöld lámpás, a harmadik Vasember.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
« Válasz #1961 Dátum: 2006. December 05., 20:45:19 »
Hali!
Nem tom mondta-e már valaki, vagy meg akadt-e rajta a szemetek, de Szombaton, 00:30-kor, az RTL Klub-on Szupercsapat néven lesz egy '96-os film. X-men-es... Gondolom nem nagy durranás, de Emma Frost, Sean Cassidy, Jubilee... Ilyenek lesznek benne. Meg a főgonosz valami Russel prof asszem, bár reggel olvastam az újságban az ismertetőt, és már akkor sem rémlett ki az a fószer.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1960 Dátum: 2006. December 05., 20:35:13 »
Most jártam a "madaras bevásárló központban" és láttam, hogy megjelent dvd-n a régi Hulk film. Na az komoly lehet.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1959 Dátum: 2006. December 05., 18:43:59 »
Bazze'. Nekem 65%-al Vasembert dobta ki. De utánna következett 60%-al Pókember és Batman.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1958 Dátum: 2006. December 05., 18:34:44 »
Hm, nem volt nagyon energiám kevés angol tudásomat leporolni,ugyhogy csak kattintgattam, és kit tobott ki: Magát a nagy "S"-t    
 Lehet, hogy a csajoknál ezzel be lehet vágódni?  
 DD, kellet volna olyan kérdés, hogy "Can you see" igaz?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 05., 18:35:56 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1957 Dátum: 2006. December 05., 18:28:05 »
Bazz' Hulk lettem. A www.utimateavengers.com-on van hasonló csak ott bosszúa ngyalosban. Ott Thor lettem.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #1956 Dátum: 2006. December 05., 17:39:27 »
Hopp mire akadtam véletlenül:

http://www.thesuperheroquiz.com/

ÖN MELYIK SZUPERHÖS ÖN??? Exkluziv teszt, angol nyelvtudás erösen javallott.
Nekem azt mondta hogy Green Lantern, aki akarja, probálja ki, hogy ÖN MELYIK SZUPERHÖS ÖN??
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #1955 Dátum: 2006. December 05., 17:26:14 »
Idézetet írta: Gabe
Idézet
Ha még lesz valami szólok. Csak legyen má Transformers...

Az a comixarton van... link a főoldalon.

Hopp... beleéltem magam hogy csak filmekröl beszélek. Ismerem a Comixartot, alig várom a Headmasters befejezért, de itt most a Naaaagy mozifilmre gondóttam.  ami majd lesz jövöre. Mivel a nagy rajzfilmben kicsit csalodtam (de nem annyira, pl. Unikron és Megatron vitt mindent mint mozgásra mint hangra), remélem hogy ez a film olyan is lesz mint amilyennek mondják. A huslény mindenit  
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1954 Dátum: 2006. December 05., 17:22:46 »
Idézet

Az a comixarton van... link a főoldalon.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #1953 Dátum: 2006. December 05., 17:08:15 »
Török pokmen      
Heh, de sajnos öröm az ürömben, hogy japánban ez a Toei féle filmsorozat hivatalos volt, és elég sokáig ment is. A legjobb mikor Pokmen beül a nagy robotba és Powerréndzsörszösen hadonászik.   Ja meg a hajókötél a hálovetöböl...  

Magyar fanfilm... jo ötlet. lehetne a gonosz a whiskys vagy Tóthfalvy Tahi-tahi Dömötör főügyész és párttit.. na jo legyen Kuncze.  

Amugy létezik egy Gordon Flash nevü film, ami a Flash Gordont hivatott parodizálni (igen fantáziadus cimmel), és kissé pajzán, de röhögni nagggyon jo. Pl. az Urhajo ejtöernyöje egy bazi nagy melltarto, aztán leszállnak egy bolgora, ahol egy oriás fallosz üldözni kezdi öket, és bemenekülnek a fenéknek tünő dombok közé egy barlangba, ahol igen ürülékfejü elekokkal beszélgetnek... na csak izelitönek.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1952 Dátum: 2006. December 05., 16:16:02 »
Idézetet írta: yosha
Amugy a Flash nem is volt annyira rossz  
Voltak rosszabb eresztések is ilyen téren, pl. a Teknőcök 3   , az Adam West batmanje a recsegő telefonnal és az alsogatyás Robinnal   vagy a japán Spiderman sorozat, ami nekem egy ora önfeledt hisztériát okozott.
Nem volt rossz, de jobbat vártam a Flashtől. Viszont a többivel egyettértek. Max röhögni jó másra nem.
Idézet
Japán Pókember? Hol van az a törökhöz?
Most már nekünk is kéne csinálni egy magyar Pókember filmet. Összeülünk és mint az elvetemült SW fanok, csinálunk egy kis mozifilmet. Kaine, te akár elvállalhatnád a főszerepet  . Az biztosan verné az összes remake-et.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1951 Dátum: 2006. December 05., 16:02:21 »
Nekem megvan az a régi F4 film, de még nem vettem rá magam, hogy megnézzem.

Idézet
a MIR űrállomás egy leszakadt WC ülőkéje 300 mérföldes sebességgel és 1500 fokos izzással a fejére zuhan.
Nem tudom milyet szarhatnak odafönn az asztronauták, hogy olyan wc ülőkére van szükségük, ami keményebb a kisebb meteoritoknál- azok ugyanis porrá égnek, mikor a légtérbe érnek.    

Japán Pókember? Hol van az a törökhöz?  

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #1950 Dátum: 2006. December 05., 15:04:21 »
Idézetet írta: Sepi
Ez az F4 film nagyon kemény. Régebben hallottam róla, hogy valami készült, de eddig azt hittem, hogy ez csak pletyka. Mindenesetre megnézném teljesen a filmet.

Ott van fennt az egész film, érdemes oldalt keresgélni, 9 part van, mindegyik 10 perces. Hajrá

link ismét: http://youtube.com/watch?v=X7mdpSsqNsM

Amugy a Flash nem is volt annyira rossz  
Voltak rosszabb eresztések is ilyen téren, pl. a Teknőcök 3   , az Adam West batmanje a recsegő telefonnal és az alsogatyás Robinnal   vagy a japán Spiderman sorozat, ami nekem egy ora önfeledt hisztériát okozott,   csak tessék:

http://youtube.com/watch?v=0w3LTEJZ2ig

Bexarash...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1949 Dátum: 2006. December 05., 14:40:35 »
Két zenei szösszenet:
egy viccesebb:Viziló
 És egy igazi gyöngyszem:Queen: Tavaszi szél
 Szerintem akik ott voltak a koncerten, már elmondhatják magukról, hogy szerencsés emberek.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1948 Dátum: 2006. December 05., 13:21:32 »
Idézetet írta: Nitro
Ja, igen, és nem fikázni a Generation X filmet!  Sorozat is volt belőle.
Mikor adják?
Dec.9. (most szombat) éjjel 00:30-kor RTL Klub.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #1947 Dátum: 2006. December 05., 13:08:59 »
Mennyire vagytok jók hálóhintában?
játék
Ja, igen, és nem fikázni a Generation X filmet!  Sorozat is volt belőle.
Mikor adják?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 05., 13:10:11 írta Nitro »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1946 Dátum: 2006. December 05., 13:05:47 »
Ez az F4 film nagyon kemény. Régebben hallottam róla, hogy valami készült, de eddig azt hittem, hogy ez csak pletyka. Mindenesetre megnézném teljesen a filmet. Másnem csak azért, hogy jót röhögjek rajta, mint a többi régi képregényfilmen   (pl: Flash).

A Spider-Man unlimited rajzfilm nálunk is ment, én például még az RTL klubon láttam. De hogy lehettek ennyire hülyék,   hogy leadták, ha nincs vége a sztorinak  . De hát ez nem az első és szvsz nem is az utólsó eset volt.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
« Válasz #1945 Dátum: 2006. December 05., 12:48:58 »
No hello.
Akinek sok ideje van, annak most lökök ide pár értelmes dolgot, amit nemrég leltem fel, és pofám leszakadt... legalábbis az elsőtöl.

Nos, az uj F4 film kapcsán kiderült hogy már volt egy, 1994-ben, de megsemmisitették a szalagokat, mert annyira szar lett. Nos, ráakadtam erre a filmre, 9 videobol áll, Moleman kaki, Doom meg egy inkult idiota a filmben. Rendezte Roger Corman, egyszer érdemes megnézni:

http://youtube.com/watch?v=X7mdpSsqNsM

A másik pedig a szerintem elbaltázott, de sok gyereknek tetszett Spider Man Unlimited rjzfilmsorozat, ami 13 részt foglal magába, de korántsincs lezárva a sztori. Lehet hogy csak nem volt az olyan jo. Párhuzamos világ, uj pokruha, venom, carnage (igaz rettentő pocsék kinézettel, és buta logikával), tehát akit mozgat, hajrá:

http://youtube.com/watch?v=iakv135TxuA&...ted&search=

Jo szorakozást, maradjanak velünk.      

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1944 Dátum: 2006. December 05., 09:27:36 »
Én is köszönöm a az összefoglalót, majd ha átrágom magam azon a rahedli sorozaton, amin fenn van a gépemen, akkor asszem én is utánanézek, mert ha valakinek a "ranglistájáról" a House-t letaszította a második helyre, akkor tudhat valamit.
 Amúgy tegnap feltelepítettem a fifa 07-et! OSCART HAJDÚ B.-NEK, OSCART AKAROK!!!!!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1943 Dátum: 2006. December 05., 08:04:11 »
Ajánlom a Mininova-t. Nekem is onnan van. (Ja! És van második évad is!!!)
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1942 Dátum: 2006. December 05., 07:02:13 »
Hát ezután a profi összefoglaló után (köszi Killjoy  ) már én is szivesen megnézném.   Már csak meg kéne szereznem.

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1941 Dátum: 2006. December 05., 00:16:40 »
No, itt is régen rontottam már a levegőt, de most egy olyan sorozat végére értem, hogy muszály írnom róla. Alig öt perce fejeztem be a Dead Like Me című sorozat első évadját és nem tudok róla csak szuperlatívuszokban beszélni. Zseniális, elgondolkodtató, fantasztikus, döbbenetes... Alig egy hete kezdtem el és a 14 részt napi 1-2-3-as adagban vettem magamhoz, attól függően, hogy esténként mennyi időm és erőm maradt filmnézésre. Minden mást félretettem, mert már a dupla hosszúságú Pilot rész is olyan elemi erővel szippantott be, hogy nem menekülhettem. KÖTELEZŐ!!! És ahogy az anno Forrest Gump mondta, "nem is tudok erről többet mondani".

És hogy mi is ez a sorozat? Hát nagyon nagy vonalakban a sztori a következő: egy 18 éves lány első napját tölti az egyik legszarabb munkával, amit irodista csak megkaphat. (Aktákat kell rendezgetnie egy irodaház pincéjében.) Az ebédidő 35 (igen HARMINCÖT, mert valami okos pár éve kiszámolta, hogy ez az az idő, ami alatt lehet, kaját szerezni és azt meg lehet enni) perc, és első munkanapján a lány elindul ebédelni. Egy hotdog elfogyasztása után elindul vissza, de a munkahelyére már soha nem érkezik meg. És hogy miért? Ha valaki jól beszél olaszul, akkor a cím alapján már biztosan fogalma sincs róla. Ugyanis pontosan abban a percben, mikor a lány átmegy egy kis téren a MIR űrállomás egy leszakadt WC ülőkéje 300 mérföldes sebességgel és 1500 fokos izzással a fejére zuhan. És a lány meghal. NEM! Ez nem a 14. rész tartalma! Ez az első rész 15. perce! A halála előtt viszont még találkozott egy furcsa fekete bőrű fickóval, aki végigsimította a vállát. És ezzel az érintéssel ki is szabadította a lelkét a testéből. Ő egy kaszás volt, kvázi a Halál kisinasa , akinek pont a lány volt az utolsó feladata. De a Kaszásoknál nem egészen úgy mennek a dolgok, mint a mi világunkban. Ott ugyanis, ha valaki "nyugdíjba megy", akkor az utolsó "kuncsaft" veszi át a helyét.

Hogy mi? Hogy ez valami hülye fekete komédia? Háááát. Olyasmi, de mégsem. Vannak falrengető poénok (részenként két-három alkalommal biztosan felröhög az ember, de jó hangosan), de igazán ennek a sorozatnak a pontos amerikai stílusmeghatározása a dramedy. A dráma és a komédia egy érdekes keveréke. Félelmetes, hogy a sorozat hogyan juttat el a "majd leesek a székről a röhögéstől" állapotából a "hol a következő százas papírzsepi csomag, mert ezt a százast már telesírtam" állapotig. És ezt kb. 5 perc alatt! Húúúú! Nagyon jó sorozat. Az elején még csodálkoztam rajta, hogy egy nem túl atraktív lányt választottak főszereplőnek, de úgy voltam vele is, mint amikor szerelmes lesz az ember. Részről részre egyre jobban megkedveltem az élők és a holtak világának határán egyensúlyozó, az élet (és a halál) komolyabb dolgait is megérteni akaró lányt, és úgy szépült meg ő is. (Bár lehet, hogy csak egyre profibbak voltak a sminkesek ) Zseniálisan kitalált karakterek. Pl. a mindig morcos, de valójában aranyszívű Rube, a "főnök", aki minden nap kis sárga post-iteken osztja ki, hogy kinek hova és kinek a lelkéért kell mennie épp aznap. Vagy ott van Roxy, aki fél-holt életében (mivel itt élnek az emberek közt és ugyanolyan szükségleteik is vannak, mint az élőknek, így dolgozniuk is kell  parkolóőr, aki a nap nagy részében büntető cetliket ír lejárt parkolóóráknál.

De mostmár tényleg átmegyek Forrest Gumpba. Ezt nem lehet elmondani, ezt a sorozatot látni kell. Sokan állították, hogy az utóbbi évek egyik legjobb sorozata a Róma volt. Hát ameddig nem láttam a Dead Like Me-t, én is ezen a véleményen voltam. És egyelőre ez a sorozat megingathatatlanul magasan a Best nálam. Lehet felhozni a Lost hiperszuper harmadik évadját, jöhettek nekem a Heroes újhullámos hőseivel, vagy a Jericho atomvillanásával. Hiába mennek mostanában a Battlestar Galactica eddigi legjobb részei és hiába vállalta be a Showtime a Dexter című véres-darabolós sorozatgyilkosos sorozatot. Még a nálam überfavorit House is csak a második helyre csúszott, mert Georgia L. Lass története jött, 14 részen át elbűvölt a stílusával és a hangulatával, és mindent lekörözött.

És ha valaki egy kicsi betekintést szeretne a hangulatba, annak itt van a sorozat egyik többször visszatérő betétdala: Metisse Boom Boom Ba című száma.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1940 Dátum: 2006. December 04., 22:42:43 »
Nem csinálnak semmit, az egyik már megnőt 10 centisre, de olyan tetü lassan mozog, hogy már ingerel, úgyhogy agyon is verem. Majd holnap bepróbálom, hogy eltudja e foglalni az egész képernyőt. Jó éjt mindenkinek

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #1939 Dátum: 2006. December 04., 22:38:41 »
Én nem bírtam kivárni, amíg megnőnek. Vagy negyvenszer elhúztak már oda-vissza  aképernyőmön, aztán megúntam, és egy hatalmas vérplaccs maradt a helyükön. Azért kiváncsi vagyok mi van, ha nagyon nagyra nőnek... Punkológus áruld el, megcsípnek, vagy sem?

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1938 Dátum: 2006. December 04., 21:54:27 »
én ezt a szúnyogos játékot 1100 pontig bírtam, most meg hagyom hadd nőjjenek meg maguktól ezzek a dögök  

+++

Jesszum pepi!!! Ezzek a k.rva dögök már megnmőttek 5 centisre is

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1937 Dátum: 2006. December 04., 21:43:48 »
Mint látod mi is nagy szakértők vagyunk benne, tehát hiába nyavalygunk mi is ugyanúgy végignéztük, mert nem volt más. "Egyesítsük hatalmunkat...!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #1936 Dátum: 2006. December 04., 21:40:49 »
Hát, amit leírtál azzal nem tudok vitatkozni, mert igaz. De nekem pont ez adta meg a sava-borsát, báját, hangulatát, ha úgy tetszik. Még most is szívesen megnéznék pár részt belőle.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"