Például?
Flashnek a kerettörténete érdekel, és nagyon nyitottan állok hozzá, de azért akkora logikai bakik vannak benne, hogy a fal adja a másikat...
Hol kezdjem? (Annak, aki még nem látta, erősen SPOILERES lehet!!! De most nincs kedvem kijelölgetni részeket. Meg az egészet sem.)
A legalapvetőbb bajom, de már képregény szinten, hogy egy ennyire gyors karakternek tulajdonképpen nagyon kevés ellenfele lehetne. Itt a filmben is képes olyan gyorsan mozogni, hogy a kívülálló számára szinte megáll az idő, lásd, mikor Irisnak lenyom egy kis beszédet. Ehhez képest rohangál és cikázik Fagy Kapitány és Hőhullám sugarai elől, ahelyett, hogy kivenné a kezükből a fegyvereiket, odanyomna a helyükre egy nyalókát, majd jól elpopsizná őket. Ráadásul egy korábbi részben, meg ennél a harcnál is egy kicsit korábban eléggé megborult, mikor Fagy Kapitány eltalálta egy fagysugárral. Ehhez képest simán eltűri a kétoldali találatokat vagy fél percen át, hogy keresztezhesse a sugarakat. Értem én, hogy az akaraterő nagy dolog, de az egyik felének szilánkosra kellett volna fagynia, a másiknak meg jól átsülnie. És még mindig ez a harc: a két gazember bejelenti, hogy hol várják Flasht, a rendőrség meg udvariasan lezárja a területet. Ahelyett, hogy két mesterlövész leszedné őket, vagy legalább a fegyvereket kilőné a kezükből. Persze, nyilván aggódtak a túsz miatt, de őt meg Cisco és Joe lazán megtalálta, nyilván sikerült volna egyébként is.
A szuperbörtön. Egyrészt: milyen jogon és alapon tartják fenn? A városi rendőrségnek nem hiányoznak a rosszfiúk? Pláne, hogy legalább Pied Pipert a szemük előtt kapta el első alkalommal, mikor az a szülei irodaépületét bombázta. Erre simán elviszi magával isten tudja hova, és a rendőrség nem nyomoz utána, vagy nem tesz közzé egy felhívást, hogy Hé, Flash, kérjük a rabunkat, vagy nem kérdezi meg, mikor legközelebb látják, hogy hová vitte?
Másrészt: értem én, hogy minden cellát sikerült egyedivé varázsolni, hogy ellensúlyozza a szuperképességeket, akkor is, ha csak 5 perce kapták el a szuperbűnözőt. De a rabok: hol alszanak? Egyikben sem láttam ágyat. Hol végzik a dolgukat? Egyikben sem láttam WC-t. Hogy esznek? A légneművé váló faszinak nehéz lehet beadni a kaját. A teleportálónak pláne. Hol zuhanyoznak? Lásd ágy és WC problémája. Bár láthatólag nem zuhanyoznak, mert mindig ugyanabban az egy ruhában vannak.
A kölyök Barry meséjét nem hitték el az anyja haláláról, mert nyilván képzelődött. Majd a Reverse-Flash-t látta a megölt rendőrökön és a Csipet-csapaton kívül Eddie is, Flash léte pedig már nyílt titok. Miért is van még Barry apja börtönben? Miért nem indítottak legalább el egy perújrafelvételi kérelmet, vagy kérik a szabadlábra helyezést? Továbbra is hagyják ott rohadni.
Elég így hirtelenjében ennyi?