Női Doktor? Hát nem tudom, poénnak jó volt az Atkinsonféle jótékonysági paródiában, de élesben... Arról nem beszélve, hogy valahol olyat olvastam, hogy a time lordok nem váltanak nemet, csak testalkatot és arcot... Rassilon és a Mester is mindig férfi alakban parádézott.
Ami a Hurtféle Doktort illeti, kíváncsi vagyok mit alkotnak vele kapcsolatban, illetve arra is, hogy a Csend vonal le lesz-e zárva végre, mert a 6. évad óta még csak nem is utaltak rá, viszont a jóslat szerint a 11. Trenzalore mezején bukik el, amiből arra következtetek, látva Hurtot és az említett mezőt, hogy - hacsak Moffat nem felejtkezett el róla - húzós két special elé nézünk...
Ráadásul azt se zárnám ki, hogy Hurt lesz a 12. Doktor, hisz ha megnézitek a kezdetben mindig idősebb színész alakította, csak később fiatalodott meg ennyire, és valami irgalmatlan gebasz kell ahhoz, hogy a Doktor olyasmit tegyen, mint amire Hurttal kapcsolatban utalt. Ráadásul felmerül a kérdés, hogy vajon megváltozhat-e a Doktor külseje, a jellemtől és az eseményektől függetlenül, ha már egyszer szembesült a saját leendő kinézetével, méghozzá a saját idővonalában?