HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galen:
Most akkor mi a franc a vége ennek a nyomorult X-men 3-nak ? Meghaltak a professzorék vagy nem ? Nemteccet...baromira nem tetszett a film. Mi van a "sokbetű" után a végén ?
regnar:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/...beta-setup.html
Letölt, játszik, beleőrül, függővé válik
Spidáj:
--- Idézet ---Ellen Page 1987 február 21.én született,tehát 19 éves. én +22 3 év korkülönbség tökéletes
--- Idézet vége ---
nono
én 17 ő 19
ez a tökéletes felállás
TOM1:
--- Idézet ---ezen röhögtem pár percig de kérem szépen, Kittyt jáccó szinész 15 éves én + 17 2 év korkülünbség tökéletes
--- Idézet vége ---
Ellen Page 1987 február 21.én született,tehát 19 éves. én +22 3 év korkülönbség tökéletes Amúgy valóban nagyon szép lány.
A kiállításhoz: minden hétvégén elmegyek Várpalotára a nagymamámhoz,legközelebb a plakátokat se fogom kihagyni,köszi
regnar:
Akit érdekel a téma, annak van egy kiállítás ajánlatom:
Várpalotán a Nagy gyula galériában Moziplakát kiállítás nyílt, az Ernst Galéria anyagának egy részét állították ki. A plakátok eredetiek, Európában egyedülálló gyűjteményről van szó, amely eddig csak a budapesti Ernst galériában volt látható, illetve tavaly Bécsben és Várpalota után New Yorkba utaznak egy galériába. A kiállításon magyar és külföldi (francia, olasz, amerikai stb..) moziplakátok kaptak helyet 1915-től 1941-ig, néma és hangosfilmek.
Fantasztikus élmény látni őket, hiszen nemcsak filmet reklámoznak, de mindegyikük művészi élmény is. Nem beszélve a garantált időutazásról, amelyet a feliratok olvasása nyújt. (Hol látni ma már ilyen feliratokat, mint "színes filmcsoda", vagy "világfilm" - ma ezt kooprodukciónak hívjuk )
Tehát aki Várpalota környékén lakik és érdekli a téma, annak ajánlom a kiállítást, nem kell Pestre utazni (bár oda is érdemes), hogy láthassa a plakátokat. Minden nap - kivéve hétfő - délután 13-17-g tekinthető meg.
Egy kis ízelítőt nyújt a galéria honlapja, de megjegyzem messze nem éri el a hatást, amelyet a plakátok előtt állva élhet át az ember. (A várpalotai kiállításon az anyagnak csupán egy része vesz részt körülbelül 40 plakáttal, mint pl. mindenki mást szeret, A zsarnok, Panoptikum, Egy csók és más semmi, Halálos tavasz, Háry János, Az elveszett paradicsom, Szibéria stb..stb..)
http://www.ernstgaleria.hu/plakatok_h2.html
Bocsánat, ha kicsit elfogult voltam, de engem teljesen lenyűgöztek ezek a művészien elkészített plakátok. Nemcsak a filmek szerelmeseinek, de a grafika hódolóinak is csemege lehet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése