HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2001/2259) > >>

Spidáj:
amugy vmit nem értek, az x-men 3 aszondják ez az utsó rész
de hagytak jópár elvarratlan szálat, ugyanakkor Vinnie Jones (Buldózer) úgy írta alá a 3. részre a szerződését hogy köteles szerepelni a 4. és az 5. részben is:

Juggernaut játszani fog az X-Men 4. és 5. részében is?
Csak úgy kaphattam meg a szerepet a harmadik részben, hogy a 4. és 5. részt is aláírtam. Ez volt az egyezség, és Vinnie Jones állja a szavát. Úgyhogy igen, játszom a folytatásokban, kell a lé, venni akarok egy nagyobb házat.

Spidáj:

--- Idézet ---ha máskor nem is, de a halálukkor felédizik az ilyen emberek munkásságát, bővítve az ismereteket...
--- Idézet vége ---
hogyis van az a mondás?

A álmok megálmodói már nem érik meg álmaik beteljesülését?

vagy vmi ilyesmi  sorry nemtom pontosan de remélem kb értitek mire gondolok  

talgaby:
Meghalt Preston?    Ez egy nagyon szomorú hír. Sajnos manapság egyre több igazi blues-, jazz-, soul- és r&b-legendától vagyunk kénytelenek örökre búcsút venni. És utánpótlás csak módjával akad. Szomorú dolog ez.

Kotok: Először azt hittem, nem is ismerem ezt a nevet, de a wikipedia alapján már valamikor hallottam róla, de én az internet fejlesztése kapcsán (meg a sakkprogramjáról, ami az MI fejlesztésének volt az egyik kis lépése). Az Asteroid cím azonban már jóval ismerősebb, úgy néz ki az ilyen játékok ismerete már bizony a korral jár, nem éppen egy mai csirke az eredeti sem (bár én egy újabb verziójával kerültem már kapcsolatba).

Mindenesetre köszi az értesítést, így legalább ha máskor nem is, de a halálukkor felédizik az ilyen emberek munkásságát, bővítve az ismereteket...

regnar:
Mára sajnos két hírrel szolgálhatok, melyek nem túl vidámak.
Elhúnyt Billy Preston, zenész, a blues és Rythm&Blues jelentős alakja. Rengeteg világhírű dalban közreműködött, mint például a Get Back, és a Don't Let Me Down - melyeket a Beatlesszel rögzített, szerepelt néhány filmben is, mint a Sgt. Pepper's Lonely Hart Club Band, Blues Brothers 2000.

Elhúnyt a videojátékok egyik ősatyja, Alan Kotok. Részt vett a joystick kifejlesztésében is. Az általa fejlesztett játék címe Spacewar volt, (későbbi klónja a méltán híres Asteroid lett). (A fejlesztők között megtalálható Nolan Bushnell is, aki később megalapította az Atarit) A játék multiplayer alapú   és kemény 9 kilobájtot foglalt el abban az időben. Kipróbálható a következő címen:

http://agents.www.media.mit.edu/groups/el/projects/spacewar/

(Csak zárójelben jegyzem meg, de azért van némi zavar az "ősatyák" között, ugyanis sok hírben a Spacewart az első videojátékként emlegetik, de ez nem igaz, hiszen a tic-tac-toe, illetve Tennis For Two már jóval előtte megjelent.)

Spidáj:

--- Idézet ---. Akik a két hölgy rajongói azoknak kötelező, hiszen a rendező gondoskodott arról, hogy a két nő a legszűkebb, és legnagyobb dekoltázzsal ellátott ruhákban jelenjen meg a vásznon.
--- Idézet vége ---
m1ek tölteni  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése