HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1987/2259) > >>

regnar:
Én 16 block-nak 10/7-et adtam annó és lelkendeztem, hogy nem rossz    Bár ezzel lehet, hogy magamat minősítettem   Szerintem Willisnek nem igazán áll jól más szerep, főleg jöhetne már Die Hard 4  . Hostage sem volt rossz vele.

Micho:
a vége természetesen (?) happy end, lekapcsolják a gonoszokat, mert sikerül elmenniük a bíróságra, ahol a főgonosz le akarja lőni őket, de egy SWAT kommandós gyorsabb és mesterlővész puskával leszedi. Vagy pontosan meddig láttad? A buszos túszejtés megvolt már?

Micho:
te minden 20-ad rangú szereplőt megjegyzel a filmekből?  
na de komolyan, te mit szóltál ehhez a filmhez?

kaine:
Pedig a néger srác nem földi ember, hisz ő nem más, mint Ford Prefect.    

Micho:
16 Blocks (talán 16 utca néven fut)

Bruce Willis új filmjéről csak szupernegatívuszokban tudok beszélni, annak ellenére, hogy hozta a szomorúan-szigorú nézését, és a Sakálból sikeresen átmentette az egyik ottani alteregóját ehhez a szerephez  (a kövér bajuszost)
kb 1 óra után nem bírtuk tovább, és kinyomtuk a filmet, egyszerűen UNALMAS volt. a sztori elcsépelt, tán még a 90-es években elment volna, nem értem, hogy vállalhatta el ezt Willis  
a nigger fiú, akit istápolt, kifejezetten idegesítő volt, ahogy végig orrhangon beszélt, és falra lehet mászni az értelmetlen szövegeléseitől  
én nem ajánlom senkinek se ezt a filmet, örülök, hogy nem moziban kellett végiszenevdni... aki esetleg megteszi, az írja le a végét  (bár különösebben nem érdekel  )

Schmatzy:
Galen után én is linkelek:
The Great Computer Game Quiz
The Great Computer Game Quiz Sequel

A feladat "egyszerű": screenshot-ok alapján kell kitalálni a játékot. Sok sikert!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése