HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
nálam korszakok: lost mánia (első évadot késöbb szedtem le és kb 1be néztem + őket zsinorban pl meló elött 1 rész, meló szünetben mikor hazajöttem 1 rész és meló után éjjel mikor hazajöttem) és iszonyú jó volt) aztán mikor szünet vol a 2 évad között akkor pb korszak jött +int 1 évadnyi 1 adagban kb
imádtam, aztán jött a lost 2. évad és én még csak pb-ztem és a lost 2 .vad közepéig nem igazán jött be, jóideig le se szedtem, aztán ültem itthon és unatkoztam gnodoltam nézzünk lostot leszedtem pár részt +int jöttek az izgi részek és a vége...
a vége vmi eszméletlen módon jó lett.
2. évad utolsó 2 rész: 1000%
úgyhogy most alig várom mind2 sorozat következő évadjait.
Iszonyúan eltalálták sztem mind2 sorozatot.
A PB-t én sem éreztem vontatottnak soha, meg azér adjuk hozzá hogy 1 rész nem 2-3 heteket dolgoztt fel, szóval sztem reaális az a 1-másfél hónap amit benn töltött a börtönben kb 20 rész alatt.
d-mon:
én sohasem éreztem nyújtottnak,vontatottnak a sorozatot.mindig úgy csavarták tovább,hogy mindig izguljak,hogy most mi lesz.például ott van a 16.rész(Brothers Keeper),amit ahogy nézünk,csak a múltat mutatja be,egy centit nem halad a sorozat.mégis az egy nagyon jó rész,mert megtudjuk,hogy ki mi miatt akar visszamenni,és megismerjük a szereplők "tragédiáit".szerintem ez lesz az,ami nagyon sok embernek mégsem fog tetszeni.de ha ez a sorozat megbukik Magyarországon,akkor ez már tényleg teljes csőd.
Lost vs Prison Break:
egyértelmű PB.nekem itt mindegyik rész abszoút 10/10es, míg a Lost 2. évadja nem fogott meg.jól indul,de a a közepe nagyon leül.aztán a végén meg váltakoznak a közepes és jó részek.úgyhogy egyre hullámzóbbá válik ez a Lostos teljesítmény.
regnar:
Ha szabad kissé az ördög ügyvédjét játszanom (annak ellenére, hogy már én is végignéztem/néhol izgultam az első évadot a PB-ből, és vallom, hogy az átlag fölött áll) én azért kissé többet vártam a sorozattól. az első pár rész nagyon pörög, utána pedig húzzák-nyújtják abszolut hihetetlen és felesleges szituációkba sodródnak bele, majd van egy hatalmas törés, ahol majdnem abbahagytam nézni... Szóval nem rossz, nem rossz, de azt hiszem sokan abba fogják hagyni a második felére a sorozatot (Persze azért lesz rajongótábora is) És azt se feledjük, hogy nálunk mások a tv-zési szokások, nem biztos, hogy a külföldön sikeresen felfuttatott sorozatok megélnek (persze van rá szép számmal példa, hogy igen).
Spidáj:
én is imádom
sose tudok dönteni hogy lostot szeretem jobban vagy a pb-t
1szerüen mind2 tökéletes
d-mon:
pedig a legjobb sorozat!!minden része 10/10.kihagyhatatlan!!
és tényleg hallgassatok rám,mert láttam már pá sorozatot!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése