HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
d-mon:
a Manhunt embervadászatot jelent ----> 10000000% hogy nem jutnak vissza.végigmenekülik az évadot. amúgy 3. évad lehetséges.és a 2. évadban főszereplő lesz a Rejtélyek városa (Invasion) Tom Underlay sherrifje. itt most egy F.B.I. ügynököt fog alakítani.
Spidáj:
hát ha a pb 2-évadjában +int lecsukják őket és szökniük kell esküszöm + s enézem a többi részt.
Viszont én úgy tudom a 2. évad a menekülésről és a becsületük tisztázásáról szól.
Amugy az a poén ha a báttyot tisztázzák attól még Michael Scofield (öccs, főszereplő) még bünös marad szöktetésért, károkért, és bankrablásért
d-mon:
szerintem ezek olyan dolgok,amik nélkül nem mehetett volna tovább a sorozat,szóval meg kellett oldani. a 2.évad címe Manhunt lesz!
regnar:
--- Idézet ---heteket dolgoztt fel, szóval sztem reaális az a 1-másfél hónap amit benn töltött a börtönben kb 20 rész alatt.
--- Idézet vége ---
Na nekem már ezzel lett problémám. Az időrend összekuszálása szerintem az egyik nagy hiba. pl NAGYON ERŐS SPOILER!! Ambruzzi simán visszatér 3-4 múlva pedig egy ilyen sérülés, pontosabban a behegedési ideje, azaz, hogy ne szakadjon fel, legalább 2 hónap.. Aztán amikor újra elkezdik előről a szökést, mert majdnem megvan a kivégzés az évad felénél... Na ott van a nagy törés az első évadban, nem beszélve arról, hogy 100.000 zsaru fut utánuk egy puszta mezőn, szóval innen már nem tudom hova fejlődhet a sorozat, ha megint elkapják őket és kezdődik a szökés, akkor már nem sok értelme lesz... Ha meg megszöknek, akkor már miért Prison Break a címe?
d-mon:
igen,a Lost2 az utolsó 2-3 részre pörgött fel igazán.(meg a kezdés volt nagyon király) de én félek,hogy még vontatottabb lesz ez az egész.olvastam,hogy sokkal több lesz az "érzelmeket bemutató jelenet" és kevesebb a misztikus rész.namármost engem ez a misztikus cucc fogott meg, nem pedig a szerelmi háromszögek és egyéb hülyeségek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése