HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
--- Idézet ---Itt az új Bond film előzetese. Lehet előre dörzsölgetni a kezeket.
--- Idézet vége ---
én is alig várom egyébként, egy új Bond film mindig is egy "main-event"-et jelent
sajnos én se vagyok kibékülve az új főszereplővel, amellett, hogy más filmekben tetszik, Bondnak nem elég elegáns, túl marcona hozzá szerintem.
--- Idézet ---Mi arra tippelünk ismerősökkel, hogy George Lazenby sorsára fog jutni, ha nem jön be a film a nagyérdeműnek, azaz csak egy filmes Bond lesz.
--- Idézet vége ---
én is így vagyok vele. viszont valamelyik James Bond honlapon olvastam, hogy nem Lazenbyt rúgták ki, ahogy mindenki tudni véli, hanem Lazenby hagyta ott a sorozatot az ügynöke tanácsára, miszerint be fogják skatulyázni (akkoriban felkapott modell volt, és a Bond filmmel indult be a "filmes karierrje"... persze nem lett belőle utána nagy név).
hát biztos megbánta a döntését
egyébként amiben szerepelt, az "Őfelsége titkoszolgálatában" nem is volt rossz film szerintem
regnar:
Bocs Admina, hogy nem update-elem az előző hozzászólásomat, de úgy gondolom ennek talán jobb lenne önmagában állnia...
Itt az új Bond film előzetese. Lehet előre dörzsölgetni a kezeket. Igaz, hogy Bond ritka gány, főleg Brosnan után (Legalábbis megkérdezett nőismerőseim egybehangzó véleménye alapján) de az akció marad a régi, ahogy kivettem. (Sőt talán néhol kissé sok is). Mi arra tippelünk ismerősökkel, hogy George Lazenby sorsára fog jutni, ha nem jön be a film a nagyérdeműnek, azaz csak egy filmes Bond lesz.
http://www.imdb.com/title/tt0381061/traile...lay-E27370-10-2
A bemutatóig alig van másfél hónap, szóval lehet gyűjtögetni a pénzet a mozijegyre. Az biztos, hogy én ott leszek az első vetítések egyikén
regnar:
Csak, hogy legyen ellenvélemény is, szerintem hatalmas ötlet volt a Prince of Persia motorjára, vagy annak stílusára játékot csinálni. Legalábbis az első 10 percben még tök tetszett, nagyokat vigyorogtam mire sikerült megtanulnom, hogy a függőleges szürke csíkok nem díszek, hanem falak, és 10-20 másodpercekre kiütöttem magam. Aztán 20 perc után már úgy gondoltam, hogy inkább maradok a sitten, mert ez nem megy nekem (Ja hozzá kell tennem, hogy a 20 a tiszta gép előtt töltött idő, általában 30-40 másodperc után elkapott valaki és kezdhettem újra )
És nálam nem fordult elő fagyás...igaz gondolom odáig nem jutottam el
Spidáj:
Ezt nem bírom kihagyni:
PRISON BREAK SEASON 2
Spidáj:
a micho álltal beírt pb game 1 fasság már sorry, de tök gyökérség aze gész
néha az örök megbénulnak ha elöttük ugrálok, néha aze gész börtönben +fagynak és mikor midnenkit agyon ütök és 1edül maradok akkor szólal + a riasztó és hasonlók
vkinek sikerült már kijutnia?
PB 2 évad első részére kiváncsi vok már nagoyn a szinkron télleg szörnyü Scofield-nek..
amugy az nem Távkapocs hanem TávKapcs
és én vlaszeg most indulok +nézni mer Adam Sandler amugyis a kedvenc szinészem
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése