HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1956/2259) > >>

regnar:

--- Idézet ---bocs véletlen hamarabb elküldtem
--- Idézet vége ---

Idősödő pasiknál ez nem szégyen    

(bocsi ezt nem hagyhattam ki     )

Micho:

--- Idézet --- Ha meg megszöknek, akkor már miért Prison Break a címe?
--- Idézet vége ---

a Téma Prison Break (a Szökés)  2. évad 2. rész (spoiler mint állat    )

Most, hogy túl vagyok a 2-ik évad 2-ik részén, még mindig élvezem a sorozatot.
regnar felvetésére... hát lehetett gondolni mondjuk, hogy egyszer megszöknek, ha már ez a címe  és ugye nem pont a szökéssel fejeződik be a sorozat, tehát van utóélete, mégpedig ugye a menekülés. itt mondjuk egyből eszembe jutott, hogy innentől kezdve "A szökevény" sorozat felújítását fogom látni, de már most voltak meglepetések... hogy Lincoln és Scofiled visszament Linc fiáért, egyenesen a bíróság épületébe... hát ez hatalmas volt  
az FBI ügynök karaktere nagyon jó. ahogy az egyik előző részben, a sírnál mutatták, ahogy Scofiled hosszasan nézi, ott lehetett látni, hogy azt gondolja magában, most emberére akadt. és a bíróságon is, ha nem az FBI ügynök viszi fel Linc fiát, mert szimatot fogott, akkor már rég a gyerekkel együtt menekülnek tovább. szóval tetszik továbbra is a sztori, kíváncsi vagyok, a többi rab hogyan boldogul. ugye nagyrészük megpályázza Utah-ot az 5 millió miatt, lesznek még leszámolások, az biztos
ja, és a levágott kezű kicsit télleg gáz, hogy visszarakták neki, vagy hogy egyáltalán nem vérzett el. de hozta a formáját, és jól kinyírta az orvost, ez kellett... különben puhánynak tartanák a nézők (megjegyzem már így is többet "puhult" az első évad elejéhez képest).

Micho:

--- Idézet ---A hírek szerint várható, hogy az új Bond film előtt legyen az új Pókember 3 trailer.  
--- Idézet vége ---
király. végre nem egy unalmas filmet kell megnézni egy mozis-póktrailerért

Lazenby-nek van képregényes kapcsolata.
ő játszotta Jor-El-t a Superboy tv-sorozatban  

kaine:
A hírek szerint várható, hogy az új Bond film előtt legyen az új Pókember 3 trailer.  

regnar:

--- Idézet ---egyébként amiben szerepelt, az "Őfelsége titkoszolgálatában" nem is volt rossz film szerintem 
--- Idézet vége ---

Alapjában véve kissé összedaráltak benne néhány dolgot, próbálták zsúfolni az amúgy sem rövid filmet. De tény, hogy ennek a végén aztán igazán fontos esemény zajlik le Bond életében, és Telly Savalas nagyon kúúúl Blofeld.
Ha már filmes "pletykák" akkor azt is hallottam erről a filmről, hogy már erre meg akarták kérni Roger Moore-t, de ő el volt foglalva az Angyal sorozattal és vissza kellett utasítania. És még annyit, hogy Lazenby volt eddig a legfiatalabb Bond, ha jól tudom alig volt 30 éves, amikor megformálta.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése