HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1934/2259) > >>

Ryder:

--- Idézet ---mondjuk, eddig ezt asz'em csak az RTL KLUB csinálta)?
--- Idézet vége ---

Nem.nekem megvan a Vissza a Jövőbe triloógia videón(   viva la kőkorszak) a TV2 jóvoltából és nemrég megszereztem dvd-n, megnéztem és egy csomó jelenet ismeretlennek tűnt, úgyhogy vágják őkis rendesen.

Galamb:
Elolvastam a cikket! Hát öszintén szólva én már annak is örülök, ha magából a filmből nem vágnak ki részletet: múltkor, hétvégén is nézem a Hazafit az öreg Gibsonnal, erre hopp, hol itt tünik el pár másodperc, hol ott (de ugyanezt tapasztaltam egyszer a "Balhé Bronxban"-nál)! Mivel ezek az eltünő jelenetek általában a véresebbek közűl valók, gondolom azért csinálják, nehogy 16-os karikát kelljen használniuk. De hát a fenébe is... aki korábban látta azt a filmet, és most lehetőséget látna rá, hogy felvegye videóra
(lehet kicsit kőkorszaki módszer, de én szeretem   ) morcosan káromkodhat, aki meg most látja először, azt meg megfosztják az egész film élményétől!
 Nem értem, miért nem lehet akkor este kilenc után nyomni 16-os karikával? Ha hétközben akkor kezdik a filmeket, hétvégén miért nem lehet? Meg egyáltalán van joguk a csatornáknak kedvükre szabdalni (mondjuk, eddig ezt asz'em csak az RTL KLUB csinálta)?
  De ha nincs igazam, javítsatok ki!

Galen:
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20061009maradnak.html

Galamb:
Sziasztok!  Látta valaki a a Vak igazság című sorozat első részét? Csak nekem tűnik úgy, hogy picit Fenegyerek szagú a dolog?

Spidáj:
Heroes  01-02:

Elég érdekes sztori mert 5-6 szálon is fut:

Mohinder Suresh = egy fiatal indiai tudós akinek az apja rájött hogy vannak különleges képeségekkel megáldott emberek az életben és arra is rájött hogyan találni meg őket, de valami gonosz kinyírta a papát és Mohinder most folytatja amit a papa elkezdett

Peter Petrelli & Nathan Petrelli = Peter nővérfiú Nathan politikus és mindketten tudnak repülni, az apjuk depressziós volt és 3.szorra sikerült csak megölnie magát.

Claire Bennet (mocskosul jóbőr ) = 16 év körüli gyönyörű pompomlány, mint kiderül a nevelőszülei nevelik akik örökbefogadták,  teljesen sérthetetlen, lezuhanhat 20 méterről, megéghet a tüzben átszúrhatják acélrúddal a nyakát, eltörheti a nyakát egy rögbis, semmi baja.

Hiro Nakamura = egy kínai szemüveges kisfickó, aki képes arra hogy meghajlítsa a teret és az időt, hipp hopp ugrál kínai és new york között, és az időt is megtudja állítani vagy felgyorsítani  (mellesleg nagy Marvel és Képregény rajongó)

Isaac Mendez = egy drogos fetsőművész akinek a barátnőjére hajt Peter Petrelli, Isaac rájön hogy néha lefesti a jövőt és másnap nem emlékezik rá, például lefest egy vonatszerencsétlenséget ami 3 héttel késöbb meg is történik de még a szerelvény szám is egyezik. Nos egyik este túllövi magát és megrajzolja ahogy New Yorkbna felrobban egy atombomba szerü valami és a várost elpusztítja ...

Niki Sander = a szőke-fehér nő egyedül neveli a fekete gyerekét (?) és a neten 20 percig vetkőzik 40 dolcsiért, de a maffia behajtói le akarják rajta verni (vagy +dugni) az 50 ezres tartozását, de mikor meg akarják erőszakolni másnap felkel és mindkét fickó iszonyúra halott, nem jöttem még rá a képessége mer pl ül a kocsiban fehér véres ruhában, kezében videókamerával, következő pillanatbna piros tiszta ruhában ül kezében 1 mobillal. Néha beszélget a tükörképével ...

Matt Parkman = egyszerü rendőr aki 3-adszor is megbukott a nyomozói vizsgán és a töke tele van már mindennel, kihívják egy gyilkossághoz ahol egy állítólagos Sylar tette aki ilyen tömeggyilkos pszichopata szimpatikus fiatalember. Szóval bemegy a házba ahol a nő felvan szögezve késekkel a lépcső korlátra 2 méter magasan a papa meg le van fagyasztva és a koponyája kettévágve (megjegyzem mikor a kínai new yorkba teleportál megtalálja Isaac Mender hulláját akinek ketté van vágva a koponyája ...), és al ényeg hogy a fickó hallja a kislány gondolatait ahogy segítségér fohászkodik és rájön hogy a lépcső alatti gardrobban van, de 2 hülye fbi-s picsa letartóztatja mer asziszik azér tudta mer ő a gyilkos.

A 2. rész végén amugy New Yorkban felrobban azaz atombomba izé amit megrajzolt a narkós, és a kínai épphogy eltud teleportálni kínába gyorsan.

Kiváncsi vok a 3.részre

Majd holnap leírom ha vkit ez érdekel, ellentétben a lost-tal

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése