HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
--- Idézet ---Baseball-t néznek odakint, jópár sorozat szünetel a hónap végéig
--- Idézet vége ---
akkor hajrá Yankees... vagy mittomén, csak filmen láttam őket eddig, de ott jó volt
Vlad:
Baseball-t néznek odakint, jópár sorozat szünetel a hónap végéig
Micho:
--- Idézet ---Heroes 01-02:
--- Idézet vége ---
szerintem elég szedett-vedett ez a sorozat, túl sok szálon futtatják, logikátlanságokkal telítve... én többet vártam. a nulladik epizódot láttam, és az első pedig elvileg majdnem tök ugyanaz... de mi értelme van? a nulladikban például eltűnik a nő gyereke 300 dodóval a másodikban pedig megvan (gondolom az elsőben változtattak, hogy nem tűnt el vagy nemtom).
szal engem annyira nem fogott meg, de mivel "témába vág" ezért adok még neki esélyt
+++
Prison Break ezerszer jobb, ugye, Porthos?
amúgy jól megszívtam vele, hétközben kihagytam, ezért elkezdtem tölteni a legfrissebbet tegnap mint az állat. bekészülünk, hogy nézzük... erre
ezt már láttuk. először elkezdtem anyázni a rilízelőket, hogy a régi részt nyomatják újként, aztán magamat szidtam, mert biztos rosszat töltöttem le, végül kiderült, nincs is új rész... majd csak hónap végén, ha jól láttam?
kaine:
A Börzén még egy eladó filmem: H.P. Lovecraft: Dagon (az elveszett sziget). Ugyancsak 500 ft és természetesen eredeti.
talgaby:
MIndkettő szabdalja és újraszinkronizálja őket nagyüzemileg. Ezért nézek én már marha ritkán tv-t...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése