HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1874/2259) > >>

Spuri:

--- Idézet ---Egyébként akkoriban neveztem el a nővérem Banyamancsnak, és azóta is úgy hívom.
--- Idézet vége ---

Az igen! Akkor az igazi maradandó élmény  Én olyan zöld bab-alakú nyálkás ingyombingyomokra emlékszem. Sárga szemük volt, és nem volt szájuk azt hiszem. De nevekre semmire. Rég volt, hiába...

De most is nagyon megnézném

A Captain Planet-ben az volt a legjobb, hogy mindegyik végén volt egy kis tanulság-szájbarágás. Igaz kicsit jobb volt, mint amilyen a Szomszédok végén szokott lenni. Szóval a kedvenc az valahogy így hangzott:
"És ne nézzétek a tv-t mert fogyasztja az áramot, és a föld energiakészlete kimerülőben van. Hogy még annyira se fogyassza, húzzátok is ki a konnektorból." Könyörgöm! Akkor hogy a rossebbe nézzem meg a következő részt, ha ki kell húzni a tv-t? Ez legalább olyan, mint amikor régen még nem kiírták hanem bemondták az m1-en, hogy: "Halláskárosult nézőinknek a Teletext 333. oldalán feliratozzuk." Az ilyenektől dilit tudok kapni! De jó poén!

Sepi:

--- Idézetet írta: Spuri ---Nem tudom emlékeztek-e a Praclifalva lakói cmű rajzfilmsorozatra. Gyerekkorom egyik kedvenc meséje volt.
--- Idézet vége ---
Óhh, az nagyon jó volt. Még a mai napig emlékszem egy mondatra amin gyermekként kifeküdtem: "Keressétek fel Banyamancsot, kever nektek csodapancsot."
Egyébként akkoriban neveztem el a nővérem Banyamancsnak, és azóta is úgy hívom.

Galamb:

--- Idézetet írta: Spuri ---Szerintem a Captain Planet is ebből merített, bár az angyon gáz volt! Főleg magyarul! "Éljen a Kapitány!" Nagyon gáz...
--- Idézet vége ---
Szerintem azzal az volt a legnagyobb baj, hogy azok a kölykök már a legkisebb gikszernél "egyesítették a hatalmukat", ahelyet, hogy ők oldották volna meg a dolgot

Spuri:
Nem tudom emlékeztek-e a Praclifalva lakói cmű rajzfilmsorozatra. Gyerekkorom egyik kedvenc meséje volt. Volt benne három főmaci, akiknél volt egy-egy amulett, és azokkal életre tudtak kelteni három totemállatot. Volt egy sas, egy medve, meg egy teknős. És a segítségükkel legyőzték a gonoszokat! Tök jó volt! Szerintem a Captain Planet is ebből merített, bár az angyon gáz volt! Főleg magyarul! "Éljen a Kapitány!" Nagyon gáz...

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---
--- Idézetet írta: talgaby ---Igen, mindegyik epizódban ugyanaz történik. És ennek ellenére a sorozat a 14. évadnál tart, még mindig megy, és elfogyasztott időközben vagy 200 főszereplőt...
--- Idézet vége ---
He-he. Riválisa akadt a Barátok Köztnek.

--- Idézet vége ---
Hát remélem Magdi anyusnak egyszer valaki küld egy levélbombát!  Én régebben azért néztem a Barátok közt-et (nincs kábel tv-énk, ergo nincs nagy választék), de most már Tilda mellein kívül nem sok érdekes dolog van benne!   Szwsz a Szökésen kívül nincs nagy dobás most a tv-kben, de az tényleg jó!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése