HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1873/2259) > >>

Sepi:

--- Idézet ---Mi a baj a Bolygó Kapitányával?
--- Idézet vége ---
Szvsz talán túlságosan is komolytalan volt, de mint céloztam rá gondolom nem is az volt a célja, hogy mélyenszántó gondolatokat keltsen. Egyszerűen az volt jó benne, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a környezetvédelemre. De ezen kívül a negatív (és valamilyen szinten a pozitív) hősök is értelmetlenek és túl bárgyúak voltak benne. Logika a tetteikben nem nagyon volt felfedezhető. Viszont ha ezektől eltekintünk egészen tűrhető volt. Mint mondtam nem arra a célra készült, hogy az idősebb generáció egy újabb szuperhősnek hódoljon vele.

pepo05:
Mi a baj a Bolygó Kapitányával? Jójó volt egy-két, na jó, legyen 10 durva rész, amin röhögtem, de nem is vettem komolyan. Viszont a többi nagyon jó volt, én imádtam. Superman of the Greenpeace 4ever!

Sepi:
Nem rossz  . Emlékeztett a nyári forróságra, amikor cspkodhatom a legyeket a házban  . Csak hamar megunja az ember. Én 200 pontig bírtam, utánna meg megindult az invázió.

De ha már így belejöttünk, itt van egy kis akciójáték: Bush Royal
George Bush megvédi az angol királynőt a terroristáktól  . Egészen jó.

Gabe:
egy kis játék

Sepi:
Én is csak erre az egy névre emlékszem, a lentebb említett okok miatt. Valamint egy-két kisebb beugró képkockára. De én is megnézném újra, a régi rajzfilmek nagyon jók voltak. De lehet, hogy mai szemmel már nem élvezném annyira.

A Captain Planet nem volt rossz, bár tényleg egy kicsit erőltettnek tünt. De hát a gyerekeknek készült, nekik biztos jó volt és talán tanultak is belőle.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése