HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1866/2259) > >>

Sepi:
Na én pont a Hihetelen Óriás Visszatér részt láttam tegnap. Azt hiszem 900Ft volt. Sokat gondolkodtam rajta, hogy megvegyem, de végül nem vettem meg. Lehet, hogy visszanézek érte, de lemerem fogadni, hogy addigra nem lesz egy darab sem.

yosha:

--- Idézetet írta: Sepi ---Most jártam a "madaras bevásárló központban" és láttam, hogy megjelent dvd-n a régi Hulk film. Na az komoly lehet.
--- Idézet vége ---

Hoppá. Amugy 2 db ilyen gyönyörü film van ha hiszitek ha nem. Hogy pontosan mennyire régiek már nem tudom, de VHS kazettán megvolt pár napig apámnak a Hihetetlen Óriás és a Hih. Ór. Visszatér cimekkel. JOBB mint az uj, legalábbis sztorira. Látványra hulk olyan mint egy spenotzabálo Rahan, hosszu a haja meg ilyenek. A Hihetetlen Óriás Visszatérben pedig aktiv vendégszereplö is van, ez nem más mint Thor!!! A pofaszakállas verzio ha jol emléxem.

Érdemes beszerezni.
Arrol a Szupercsapatosrol meg nem tudok semmit, az érdekesnek igérkezik, kösz a zinfot (drága nekem a tévéerhét, és még csak nem is Ujvilági   )

Gabe:
Puzzle

raveon:
Én is megcsináltam a tesztet: 75% Pókember, 67% Robin, 65% Hulk. Érdekes.

avman:
a Renaissance c. francia/ámerikai animációs filmet látta már vki? mert itten hájpolták nekem, de nem nyűgözött le. panelekből összetákolt, idegesítő vizuális megjelenésű skicc. sicc.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése