HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
Emma volt benne a legrosszabb.
Galamb:
--- Idézetet írta: yosha ---Jéééézusom... HOgy vannak még ilyen hülye emberek, hogy le merték forgatni, kiadni, leadni ezt a SZupercsapat cimü trágyát.
--- Idézet vége ---
Én épp akkor próbáltam egyenesen állni és taxit fogni,de akkor jobb hogy kimaradt az életemből.
yosha:
Jéééézusom... HOgy vannak még ilyen hülye emberek, hogy le merték forgatni, kiadni, leadni ezt a SZupercsapat cimü trágyát. MÉg a Kaleidostar is látványosabb szorakozást nyujtott volna (idegtépés a köbön)
Aki fennmaradt, azt nagyon sajnálom, de legalább el tudja mondani hogy ilyet is látott.
Viszont a Smallville Szilánkok c. része kárpotolt, egyre jobban hajlik vissza a sztori az eredeti szálra. Szegény Lex, igy legalább látszik, hogy is lett ekkora állat.
Nah, jol kiontottam magambol...
exOrcist:
--- Idézet ---Most vettem észre, hogy lesz egy újabb Hannibal film, ami szintén az előzményeket dolgozza fel.
--- Idézet vége ---
Szerintem eléggé csira lesz. A történetből kifolyólag no Anthony Hopkins, arról nem is beszélve, hogy a könyv-trilógia írója, Thomas Harris, tudomásom szerint csak 3 regényt írt amiben szerepel Hannibal Lecter. Mindenesetre nagyon erőltetett szaga van a dolognak. A könyvek zseniálisak, ( A bárányok hallgatnakot éppen most olvasom újra. ) mindegyik kriminológiai mestermű, nagyon mélyen ábrázolják az éppen aktuális sorozatgyilkosok jellemeit. Mindenkinek ajánlom, főleg a Vörös Sárkány-t.
Spidáj:
én is elfelejtettem
pedig úgy + néztme volna röhögni 1 jót
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése