HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (186/2259) > >>

Galen:
Szerintem meg Headley jó volt Sarah-nak. A sorozat is jó volt, én néztem volna még.

turkia:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Május 31., 00:29:34 ---Valami infó van arról, miért kaszálták el annak idején a Sarah Connor krónikákat, ami elvileg a T2 és a T3 közti átvezető lett volna?

--- Idézet vége ---

Mert sz*r volt.

Meg Lena Headey benne volt, aki minden részben ugyanazt a savanyú uborka fejet vágja a morcosan összehúzott szemöldökével.

Amúgy az igazi ok az lehetett, hogy totál nem nézték. A második évadra már szó szerint hatod annyian sem nézték, mint az első részt és a FOX vezetősége gyorsan kihátrált és nem kérték a 3. évadot.
Szittyaföldön még 2 évadig sem húzta, a műsorpalettájára amúgy nem teljesen kényes  RTL (én legalábbis a Képes Krónika ornamentikájával foglalkozó vitaműsort még nem láttam ott Sebestyén Balázzsal  meg Majkával)  kemény 4 részt adott le, aztán fuccs. A verdikt ugyanaz, mint a tengerentúlon: senki nem nézi.

roberto:
Valami infó van arról, miért kaszálták el annak idején a Sarah Connor krónikákat, ami elvileg a T2 és a T3 közti átvezető lett volna?
Az is érdekelne, a folytatás esetén mi lett volna az évad tartalma.

turkia:

--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Május 28., 21:36:03 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Május 28., 10:56:52 ---A Terminatorra én is kíváncsi vagyok, de igazából csak azért, mert Cameron csinálja, aki az egész sztorit kigondolta.

--- Idézet vége ---
Azért pontosítsunk, nem Cameron csinálja, csak producerként van jelen. Tehát max tanácsot ad, meg pénzt, meg persze Linda Hamiltont. Arról nem beszélve, hogy az utóbbi időben annyira bele van buzulva a mélytengeri videózásba meg a Titanic kutatásba, hogy én sok jót nem várok tőle, felette is eljárt az idő. Pedig nagy rajongója vagyok én is az első két résznek, és még a harmadikkal se volt különösebb bajom, de onnantól csak bőrlehúzásnak érzem az egészet, mert történetben minden utána jövő egy rakás kula volt.

--- Idézet vége ---

Maradéktalanul egyetértek.

Csak producer? Hajaj...  :headscratch:

Intruder:

--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Május 28., 21:36:03 ---Arról nem beszélve, hogy az utóbbi időben annyira bele van buzulva a mélytengeri videózásba

--- Idézet vége ---
Nem azzal van elfoglalva, csak mindig le kell merűlnie, hogy újra és újra felhozza a lécet. ;)  :lol:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Május 28., 20:18:20 ---Mocsár-man(us)? Na ilyet se láttam még. Én már csak Mocsárlényként ismerem  :hehe:

--- Idézet vége ---
Igen, muszáj volt valamit írnom, mert videót szöveg nélkül nem lehet posztolni és ennyire futotta tőlem. ;)  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése