HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
KiD:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Május 31., 14:53:28 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Május 31., 10:25:00 ---Szittyaföldön még 2 évadig sem húzta, a műsorpalettájára amúgy nem teljesen kényes RTL (én legalábbis a Képes Krónika ornamentikájával foglalkozó vitaműsort még nem láttam ott Sebestyén Balázzsal meg Majkával) kemény 4 részt adott le, aztán fuccs. A verdikt ugyanaz, mint a tengerentúlon: senki nem nézi.
--- Idézet vége ---
Mondjuk ebben alaposan közrejátszott (közrejátszik ma is) nálunk, hogy ezek a sorozatok általában 1 éves késéssel jutnak el hozzánk (ha eljutnak), és addigra már nem egy oldalon fent vannak magyar felirattal, és mivel a nagy átlag még egy hetet se hajlandó várni a következő részre, ezért megnézték a neten egyben feliratosan.
Emlékszem, az X-Akták utolsó évada (amelyik 12 részből állt) még annak ellenére is nagy nézettséget produkált, hogy a Cool-on ment, utána meg nem egy blog próbált rájönni, hogy miért?
Na vajon miért?
Mert Amerikában lement vasárnap (vagy hétfőn? :headscratch:), itt meg hétfőn (vagy kedden? :headscratch:) szinkronosan. Erre már nem emlékszem pontosan, a lényeg, hogy az eredeti és a magyar premier között mindössze 1-2 nap különbség volt.
--- Idézet vége ---
Mondjuk akkoriban még tömegek nem jutottak hozzá a netről ilyesmihez.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Május 31., 10:25:00 ---Szittyaföldön még 2 évadig sem húzta, a műsorpalettájára amúgy nem teljesen kényes RTL (én legalábbis a Képes Krónika ornamentikájával foglalkozó vitaműsort még nem láttam ott Sebestyén Balázzsal meg Majkával) kemény 4 részt adott le, aztán fuccs. A verdikt ugyanaz, mint a tengerentúlon: senki nem nézi.
--- Idézet vége ---
Mondjuk ebben alaposan közrejátszott (közrejátszik ma is) nálunk, hogy ezek a sorozatok általában 1 éves késéssel jutnak el hozzánk (ha eljutnak), és addigra már nem egy oldalon fent vannak magyar felirattal, és mivel a nagy átlag még egy hetet se hajlandó várni a következő részre, ezért megnézték a neten egyben feliratosan.
Emlékszem, az X-Akták utolsó évada (amelyik 12 részből állt) még annak ellenére is nagy nézettséget produkált, hogy a Cool-on ment, utána meg nem egy blog próbált rájönni, hogy miért?
Na vajon miért?
Mert Amerikában lement vasárnap (vagy hétfőn? :headscratch:), itt meg hétfőn (vagy kedden? :headscratch:) szinkronosan. Erre már nem emlékszem pontosan, a lényeg, hogy az eredeti és a magyar premier között mindössze 1-2 nap különbség volt.
roberto:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Május 31., 10:25:00 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Május 31., 00:29:34 ---Valami infó van arról, miért kaszálták el annak idején a Sarah Connor krónikákat, ami elvileg a T2 és a T3 közti átvezető lett volna?
--- Idézet vége ---
Mert sz*r volt.
Meg Lena Headey benne volt, aki minden részben ugyanazt a savanyú uborka fejet vágja a morcosan összehúzott szemöldökével.
Amúgy az igazi ok az lehetett, hogy totál nem nézték. A második évadra már szó szerint hatod annyian sem nézték, mint az első részt és a FOX vezetősége gyorsan kihátrált és nem kérték a 3. évadot.
--- Idézet vége ---
De most ezen mit lehetett úgy elkúrni? :headscratch:
Farek:
https://screenrant.com/hilarious-star-trek-memes/
A 3. számún különösen besírtam. :lol:
turkia:
Hát-hát... :nemtudom: Én meg az Angel-t néztem volna még, aztán hopp. Whedon-t nagyon nem csípem, de amihez ért akkoriban, az arannyá változott. Mondjuk ott meg személyes vita volt, bedurciztak a készítők, meg a csatorna és lóg a nagy apokalipszis lába (nem a mutánsé ;D ) a levegőben. :-\ A képregényes utózengés meg már ment a levesbe, szóval van így.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése