HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1802/2259) > >>

Sepi:
Mi is ennek az eredeti címe? Mert ha le tudod irni, akkor utánnanézek. Tudok egy oldalt ahol lehet ilyeneket találni, ott megnézhetem.

Gabe:
Basszus, ilyen nincs  :

Torrenten fent van már az összes része a Mélység fantomjának (az új sorozat...), angolul, de magyar felírattal  . (Csak tudnám honnan szerzik a magyar felíratot?) A torrentben eddig sohasem kellett csalodnom. Torrent rulez

Sepi:
Az volt a baj a második résszel, hogy egyáltalán nem törődtek azzal a történtetszállal, ami még bőven nyitva maradt az első rész végén. Pedig nagyon jó folytatást lehetett volna csinálni belőle. Viszont a rajzfilm az egészen türhető volt.

Gabe:
Én is imádom, de én inkább K1-et néztem az euron helyette. A jelek szerint nem veszítettem sokat. Kár hogy a 2. részét már animációs filmként képzelték el, jól elcseszve, ráadásul a sztori is harmat gyenge volt.

Sepi:
Akkor még jó, hogy nem néztem, mert ez az egyik kedvenc filmem. Biztosan jól felidegeltek volna vele. Még jó, hogy megvettem DVD-n, abban legalább voltak olyan jelenetek is amik az eredeti változatban is kivágtak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése