HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1801/2259) > >>

Sepi:
Én fél szemmel néztem (közben éppen weblapot szerkesztettem), és nekem tetszett az első rész. Kicsit olyan beütése volt, mint a Rejtélyek Városának. Csak, mint Killjoy mondta ezt a sorozatot is törölték az első évad után, de ennek egy kicsit értelmesebben lett lezárva a vége, mint a fent említett sorozatnak. Bár ahogy hallottam, ebben is maradtak azért nyitott kérdések. Szóval ezt mérlegelni kell mielőtt neki állsz letölteni, hogy nincs igazán vége a sorozatnak.

Gabe:
Akarsz látni screenshotokat a 2. részből, amiben magyar felirat van?  Egyébként a torrentből le lehet szedni csak a felíratfájlokat is, ha kellenének külön, akkor szólj.
Nem tudom, érdemes nekifeküdni, tetszett egyáltalán valakinek a sorozat első része? Valaki látta talán az egészet? Vélemények?

Sepi:
Na, utánnanéztem és ki kell hogy ábrándítsalak. A legfrissebb (pénteki) hírek szerint még nem készült magyar felirat a sorozathoz.

Gabe:
Na jó jó, de ilyen gyorsan  ... nem semmi.

Az eredeti címe Surface.

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---Akkor még jó, hogy nem néztem, mert ez az egyik kedvenc filmem.
--- Idézet vége ---
Hát igen, Danise Richards...      . Amúgy az animációs sorozatot én is bírtam. szóval a 2. rész gáz, oké, akkor majd ha nagyon unatkozom, akkor majd egyszer megnézem.

--- Idézet ---(Csak tudnám honnan szerzik a magyar felíratot?)
--- Idézet vége ---
Gondom megcsinálják!  (lehet, hogy a sorozatfordítók meg azon gondolkodnak, hogy vajon a HZS-n honnan szedik a magyar feliratokat a képregényekben?)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése