HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1795/2259) > >>

Spidáj:
mikor balesetből szétlövik az 1ik tanuló fejét - kivágták
mikor Ráddzsák (fonetikus rulz) meghal        - kivágták
mikor a fekete hajú csávót megöli az agy      - kivágták
mikor a kiképzésen késdobálás a kézbe        - kivágták

ezeket úgy vettem észre hogy közben én gitároztam, vacsit csináltam, battlefield-eztem
ezen kívül nemtom voltak e még ...
de télleg szörnyű

éjszaka, 18as korhatár és még így is ...
undorító

pepo05:
Más...jövőhét vasárnap fél 11 től lesz a Fűrész a TV kettőn. Vajon azon is vágnak majd?

Punkológus:
Az orosz ügynök dologba nem is kéne belemenni -az a száll azért elégé bizonytalan lábakon áll és bizonyíték nincsen sok rá. Én a dél-amerikai szállra gondolok itt elsősorban. Bár volt egy időszakban mikor Bormann-t minden nap látták színte minden országban egyszerre. (Jól ment a dezinformációs munka az ODESSA-nak  ) De egyébként se nagyon kellett volna belemenni semmibe, hisz a halálát itt sem mutatták, tehát ez a készítők saját véleménye volt, ami kicsit gáz.

Sepi:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Apropó Bukás, vajon miért írták azt a végén, hogy Martin Bormann meghalt Berlinben?
--- Idézet vége ---
Szerintem egyszerűen nem akartak belemenni abba az évtizedek óta tartó vitába, hogy Bormann valójában orosz ügynök volt, mert arról egy külön filmet is lehetne csinálni.

Punkológus:
Vagy, hogy túlélte a Bunkert. Apropó Bukás, vajon miért írták azt a végén, hogy Martin Bormann meghalt Berlinben?

+++

Ha vért vagy szörnyűséget akarok látni, akkor bekapcsolom a Híradót

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése