HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1796/2259) > >>

Tyler-x:
Én kiváncsi vagyok mit csinálnak a dzsurásszik parkal...
Lehet hogy a olyan dínók nem is szerepelnek benne amik embert esznek...
Egyszerüen leszálnak a helikopterrel magnéznek pár növényevőt aztán a következő kép az hogy már szálnak is fel-igaz kissé kevesebben...
Egyszerüen felfoghatatlan ha leadják a győzikesót akkor egy kis vér már mit számít....

Sepi:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Tudtommal azért van alkotói szabadság, hogy az emberek olyan filmet csináljanak, ami az ő ízlésüknek megfelelő, amit szeretnének vászonra álmodni, azt vászonra álmodják. Egy ilyen piszlicsáré csatornának viszont egyszerűen nincs joga (szerintem) összekaszabolni egy filmet. Ez sértés mind a készítők felé, mind a nézők felé, akit már megint sikeresen taknyos hülyegyereknek néznek. Csak tudnám, hogy akkor egyáltalán minek tűzték műsorra ezt a szerencsétlen filmet? Mire volt jó ez?
--- Idézet vége ---
Tényleg. Régebben már gondolkoztam rajta, hogy azzal nem sértenek szerzői jogokat a kereskedelmi csatornák, hogy túlságosan megvágnak egy filmet? Mert ezzel elvileg teljesen más hatást lehet elérni, mint amit az alkotók eredetileg akartak. Példának, a Bukás cimű filmet is meglehetne úgy vágni, hogy a végén mindenki azt hinné, hogy Adolf bácsi egy aranyos ártatlan ember volt.

Tyler-x:
Ja és a passió egy szenvedés-hülye mel gibson hülye filmje...

Punkológus:
A fejemben az a kérdés fogalmazódott meg, hogy nem ezzek adták e le a Passiót? És ha igen, akkor hosszabb volt e 15 percnél?

pepo05:
Jah...az totál szét lett vágva. Minimum a felét levágták....nem mutatták a testekes, a tábronok szétplaccsanásást, semmit sem....én megfogadtam, hogy nem fogok többet 18-as filmet nézni az reteken, amit szeretek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése