HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1770/2259) > >>

Galamb:
hát igen ezt a két színészt szwsz rosszabbul becsülik, mint ahogy megérdemelnék. Mondjuk Stallone-t mint film-írót is nagyon  bírom! Például a Felpörgetvét is nagyon jól összehozta (Mondjuk ha jól emlékszem, azt másik két emberrel írta).

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Meg van még egy vígjátéka, amiben énekest alakít. Sokan szar filmnek titulálják, de nekem tetszett. Meg egy másik kedvelt Stallonne filmem, amit szintén nem tartanak nagy durranásnak: a "Menekülés a győzelembe".
--- Idézet vége ---
Tényleg, az egy nagyon jó kis film, már vagy ezer éve nem láttam. Azt például szivesen megvenném még akár dvd-n is. Az egy olyan kis délutáni szórakoztató filmecske, és ezt a célt kitünően szolgálja. egyébként a minap néztem meg az Állj vagy lő a mamám című kis vígjátékát is. Nem azt mondom, hogy olyan jó film, mint Schwarzeneggernek az Ikrek, de azért jót szórakoztam rajta.

Galamb:
Meg van még egy vígjátéka, amiben énekest alakít. Sokan szar filmnek titulálják, de nekem tetszett. Meg egy másik kedvelt Stallonne filmem, amit szintén nem tartanak nagy durranásnak: a "Menekülés a győzelembe". ha nem ismernétek, ez egy II. Világháború alatt játszódó film, ahol a fogolytáborok lakói és a német (katona-erre ne emlékszem)válogatott játszanak egy focimeccset, ami során a fogoly csapat meg akar szökni. Stallone mellett ott van még a főszereplők közt Michael Caine és maga Pelé is! Nekem az teszik benne, hogy hozzák a háborús hangulatot, mégis könnyedebb a hangvétele, nem kell attól tartani, hogy minden kedvelt szereplő a végén meghal benne.

pepo05:
Az Oscart én is szeretem. Nem azt monodm, hogy kedvenc, de bármikor megnézem a tévében, ha adják És ott valóban játszik Stallone.

Viszatérve a Rockyra...
--- Idézet ---ugyanis nem próbált 60 évesen fitt, fiatalos és tökös csávó lenni. Egy olyan öreg favágóra emlékeztetett, aki ugyan már remegő kézzel emeli fel a fejszét, de akár egy mammutfenyőt is kidönt, ha úgy akarja. Mert képes rá...
--- Idézet vége ---
Akkor ez a film lényege. És  brámennyire is körbejárt témának tűnhet ez, mindig igaz lesz és számomra fontos. Szóval nagyon örülök, hogy arra feküdtek rá, hogy Rocky, annak ellenére mégis Rocky Balboa marad, és ha a maga, öregfiús módján is, de el tudja érni a célt(hansúlyozom mindezt killjoy értékeléséből szűröm le). Én is biztos megnézem. Van egy tippem rá, hogy DVD-n is beszerzésre kerül.

talgaby:

--- Idézet ---(Ennek egyébként szerintem az Oscarban tökéletesen ellentmondott. Nekem messze jobb volt, mint az eredetiben Funes ökörködése.)
--- Idézet vége ---
Ezzel egyetértek. Nem nagyon rajongok az európai filmek amerikai átdolgozásaiért, de amit az Oscarral műveltek, az több volt, mint zseniális. És Stallone tökéleteset alakított benne. Az egyik nagy kedvenc filmem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése