HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
talgaby:
Nem, mert a Batman-film zenéjét Danny Elfman szerezte, de a Jurassic Park 1-2-ét meg John Williams. Meg nekem nem is rémlik, hogy afilmben lenne... bár, ma majd kiderül.
Galamb:
--- Idézetet írta: talgaby ---Tényleg.... most volt az előbb a Jurassic Park II előzetese a tv2-n... csak énnekem tűnik úgy, mintha a Batman zenéje menne alatta?
--- Idézet vége ---
Nekem is megütötte a fülemet, nem lehet, hogy egy a zeneszerző? (A Karib tenger kalózaiban is van egy szám [Barbarossa is hungry] az meg szwsz tisztára olyan, mint a Szikla zenéje!
talgaby:
Juj.
A vágás tényleg ügyes, nagggyon ügyes. Tényleg csak ott bukhat le, hogy ha az emberei ismeri a filmek legalább egy részét. Deazért komolyan nem hiszem el, hogy van, aki tényleg elhiszi, hogy lesz Titanic 2...
Tényleg.... most volt az előbb a Jurassic Park II előzetese a tv2-n... csak énnekem tűnik úgy, mintha a Batman zenéje menne alatta?
Bundy2020:
Emlékszem, még a héten történt, hogy az egyik haverom elkezdett áradozni a Titanic 2-ről. Persze senki sem hitt neki, de ő végkép állította, hogy látta az előzetesét, és hogy idén nyáron lessz. Most teljesen véletlenül rátaláltam arra a bizonyos előzetesre. Jól át lett vágva szegény srác. Nagyon szép munkát végeztek a vágással, tényleg bárkivel el lehetne hitetni, hogy készül a 2. rész:
Titanic 2
Gabe:
--- Idézet ---Nem teljesen tudok kiigazodni az SG.hu-n
--- Idézet vége ---
Hát ezen nem tudok meglepődni, elég színvonaltalan az az oldal sajnos. Csomószor égnek, mert pl. amikor átveszik a cikkeket külföldről, félrefordítanak dolgokat. Ez pedig számítástechnikai híreknél, ami a egyik fő profiljuk volna, írtó ciki dolgokat eredményez. Nameg elég bulvár szintű híreket is közölnek. Nem árt utána ellenörizni más portálokon is a dolgoknak, mielött készpénznek veszitek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése