HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1757/2259) > >>

Gabe:
Jack Thomson újabb égése

kaine:

--- Idézetet írta: Ron ---Raimi nem a közös horror filmek miatt ismerte Tobeyt?
--- Idézet vége ---
Tobeynek horrorfilmje?

--- Idézetet írta: Sepi ---De közben eszembe jutott, hogy nem ő rá gondoltam, hanem Freddie Prinze Jr-ra. Eleinte úgy volt, hogy ő fogja játszani, de Tobey kiütötte a nyeregből.
--- Idézet vége ---
Freddie sosem volt nyeregben. Csak akarta nagyon azt a szerepet, de Raimi teljességgel kizártnak tartotta, hogy ő kapja meg a szerepet.

Galamb:

--- Idézetet írta: Spuri ---
--- Idézet ---A Karib tenger kalózaiban is van egy szám [Barbarossa is hungry] az meg szwsz tisztára olyan, mint a Szikla zenéje!
--- Idézet vége ---

Csak egy kis javítás! A szám címe Barbossa is hungry. Nem, nem elírás, a kapitányt tényleg Barbossa-nak hívják, csak egy hülye magyar szerkesztő miatt lett a szinkronban Barbarossa (ami egyébként rohadtul idegesítő!) Szerintem azt találta ismerős névnek... Aki nem hiszi, nézzen meg egy feliratos változatot!

--- Idézet vége ---
Tényleg az a címe! Most megnéztem. Mondjuk a Barbarossa nekem máshonnan is ismerős, lehet a szinkronrendezőnek is az volt!;)

Spuri:

--- Idézet ---A Karib tenger kalózaiban is van egy szám [Barbarossa is hungry] az meg szwsz tisztára olyan, mint a Szikla zenéje!
--- Idézet vége ---

Csak egy kis javítás! A szám címe Barbossa is hungry. Nem, nem elírás, a kapitányt tényleg Barbossa-nak hívják, csak egy hülye magyar szerkesztő miatt lett a szinkronban Barbarossa (ami egyébként rohadtul idegesítő!) Szerintem azt találta ismerős névnek... Aki nem hiszi, nézzen meg egy feliratos változatot!

exactlee:
nézzerek Jack Frostot, mert az jó, ime a bizonyíték:részlet a második filmből

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése