HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
--- Idézetet írta: Taiy ---Sztetek hogy sikerülnek a Képregényből készült Filmek? Szemyély szerint nekem az X-men nem anyira jött be. Nagyon le lett egyszerüsítve.
--- Idézet vége ---
Szerintem elég jól sikerültek, de persze nem lehet olyan nagyobb-komolyabb történeteket vászonra vinni. Ezért tűnik egy kicsit leegyszerűsítve. Nekem bejött az X-Men de eddig a legjobban a Hulk, az F4 és talán a Fenegyerek tetszett.
--- Idézet ---Mi az a Supernatural?
--- Idézet vége ---
Odaát.
Archant:
Nem eggyáltalán nem, a képregény mindig jobb mint a kérpegényből csinált film, ilyen pl az F4, hát szóval mikor elöször megnéztem nagyon pofára estem. A karakterek jelleme nem olyan, és valami 1 történetest találnak ki állandóan, szóval maradjunk a képregénynél.
Taiy:
Sztetek hogy sikerülnek a Képregényből készült Filmek? Személy szerint nekem az X-men nem anyira jött be. Nagyon le lett egyszerüsítve.
Mi az a Supernatural?
Archant:
Én speciel a végére értem csak oda, azt láttam hogy van egy kocsi és ott vannak mind3-an halottan.
Kicsit leesett az állam, sosem gondoltam volna hogy így lesz vége, eggyik haverom is Supernatural fan. Neki biztosan nagy pofáraesés volt.
Callaow:
Nézte valaki tegnap a supernaturalst? Nagyon frankó lett a vége,rég lepödtem meg ennyire egy sorozat befejező epizódján(föleg a zárójeleneten )
Tényleg amerikában megy már a 3.évadja,vagy befejezték 2nél ?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése